ارتش سرخ دات کام

اخبار

عابدینی:نه پیشکسوتم و نه سرمایه گذا ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

عابدینی:نه پیشکسوتم و نه سرمایه گذار،بهتر است در جمع آقایان نباشم/تغییر در روش فروش باشگاه،چراغ سبر دولت است

ارتش سرخ دات کام :
عابدینی:نه پیشکسوتم و نه سرمایه گذار،بهتر است در جمع آقایان نباشم/تغییر در روش فروش باشگاه،چراغ سبر دولت است
مدیرعامل اسبق باشگاه پرسپولیس گفت:حالا وقت آن است که صاحبان سرمایه قدم جلو بگذارند.

امیر عابدینی در گفت و گویی در خصوص اینکه عنوان شده به دلیل ائتلاف با یک مجموعه سرمایه گذار از گروه هدایتی، پروین و رویانیان که پیش از این برای خرید باشگاه پرسپولیس اعلام آمادگی کرده بودند، جدا شده، اظهار داشت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. نمی دانم این خبر به چه صورت عنوان شده است.  من در جلسه ای که با آقایان داشتم، گفتم که چون من نه پیشکسوت باشگاه پرسپولیس هستم و نه سرمایه گذار پس چه بهتر که در این جمع حضور نداشته باشم اما به عنوان یک مدیر می توانم در جلسات و یا تصمیم گیری ها به عزیزان کمک کرده و مشورت بدهم.

وی ادامه داد: در جلسه ای که با دوستان داشتم عنوان کردم که تغییر روش پرداختی پول برای خرید باشگاه پرسپولیس از سوی دولت به معنای چراغ سبزی است به بچه های پیشکسوت تا بتوانند از این طریق برای خرید باشگاه اقدام کنند. پیش از این قرار بود مبلغ خرید امتیاز باشگاه ظرف دو سال پرداخت شود اما حالا به چهار سال افزایش پیدا کرده است، همچنین قرار بود پول پیش پرداخت 40 درصد باشد که آن را هم به 25 درصد تقلیل دادند و این معنی اقتصادی اش آن است که دولت 40 درصد تخفیف برای خریداران قائل شده است.

عابدینی تاکید کرد: به همین دلیل از مردم، صاحبان سرمایه، صاحبان صنعت و سرمایه گذاران خواهش کردم که اگر علاقه دارند تا از برند باشگاه پرسپولیس استفاده کرده و این مجموعه را به سرانجامی در خور نامش برسانند حالا فرصت مناسبی است.   

وی در پاسخ به این سوال کاپ که چرا در مرحله اول مزایده هیچ پاکتی به سازمان خصوصی سازی ارائه نشد، بیان داشت: پیش از اینکه قیمت فروش باشگاه دو ساله بود باید 120 میلیارد در ابتدا پرداخت می شد و ظرف دو سال 180 میلیارد تومان را تسویه می کردند و در این صورت چیزی در جیب خریدار نمی ماند که بخواهد حداقل سالی 40،50 میلیارد تومان برای تیم هزینه کند اما این تغییرات در روش پرداخت اتفاق خوبی است.

عابدینی در این باره که این اقدام دولت چه مفهومی می تواند داشته باشد، توضیح داد: این در واقع نرمش دولت است. اینکه دولت ارائه کرده تا این باشگاه ها را واگذار کند و باید به این اراده احترام گذاشت. همین که دولت حاضر شده چنین تسهیلاتی برای خریداران قائل شود مشخص است که عزمش را برای واگذاری پرسپولیس و استقلال جزم کرده است. حالا وقت آن است که صاحبان سرمایه قدم جلو بگذارند.

وی در پاسخ به این سوال که چرا او رقم مد نظرش برای باشگاه پرسپولیس را 200 میلیارد تومان عنوان کرده، اظهار داشت: من به اندازه بضاعت خودمان رقم مد نظرم را اعلام کردم. حالا ظرف 5 سال و با 20 درصد پیش پرداخت می توان گفت که رقم مد نظر ما به اندازه بضاعت گروه همراه پیشکسوتان است.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/64234
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال