ارتش سرخ دات کام

اخبار

عابدینی: در پرسپولیس هیچ چیز قانونم ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

عابدینی: در پرسپولیس هیچ چیز قانونمند نیست

ارتش سرخ دات کام :
عابدینی: در پرسپولیس هیچ چیز قانونمند نیست
عضو هیات رییسه سازمان لیگ حرفه ای گفت:قرارداد ایران نوین فسخ نمی شود ولی جرح و تعدیل خواهد شد.

امیر عابدینی پس از پایان جلسه هیات رییسه سازمان لیگ اظهار داشت: قرار شد باشگاه حاضر در لیگ های پایین تر مبلغ 250 میلیون تومان را پرداخت کنند و از آنجا که خیلی از باشگاه ها در شهرستان ها توانایی پرداخت این مبلغ را ندارند، 50 درصد آن به عهده خود باشگاه خواهد بود و قرار شد 50 درصد دیگر از طریق شرکتی که کارهای تبلیغات محیطی را انجام می دهد تامین شود و آنها به این منظور در شهرستان ها فعالیت داشته باشند. به این ترتیب باشگاه ها نیز تعامل با فضای کسب و کار فوتبال را تجربه می کنند.

وی درباره شرایط حق پخش و مشکلات ایجاد شده در این بحث اذعان داشت: به هرحال بخشی از اینها به صداوسیما و بخشی به مدیریت میدانی و بخشی به استادیوم های ما برمی گردد برایتان مثالی بزنم وقتی در استان مدیرعامل و یا مسوولان استادیوم اجازه نمی دهند که دوربین وارد شود این مساله سبب می شود که برای حق پخش و تبلیغات مشکلاتی ایجاد شود.

عابدینی درباره انتقال امتیاز تیم ها در لیگ های پایین تر تصریح کرد: فدراسیون به استان ها سهمیه هایی برای توسعه فوتبال داده است. به جرات می گویم تنها تیمی که به خوبی از این سهمیه استفاده کرده است، خیبر می باشد که با 90درصد نیروهای بومی در لیگ یک کار خود را آغاز کرده و هنوز در لیگ یک است. در واقع این عنایت ویژه فدراسیون به استان هاست اما تیم هایی که اقدام به واگذاری امتیاز خود می کنند این عنایت را به ریال تبدیل می کنند.

وی درباره احتمال فسخ قرارداد شرکت ایران نوین اظهار داشت: قرارداد فسخ نمی شود ولی جرح و تعدیل می شود. ما 5 میلیاردی را که گرفتیم به استان ها دادیم ولی بعد از این لازم است که باز هم درباره قراردادها صحبت شود.

مدیرعامل اسبق پرسپولیس در ارتباط با موضوع درخواست کمک پرسپولیس از هواداران و ریختن 5 هزار تومان به حساب باشگاه گفت: معلوم نشد که این شماره حساب متعلق به چه کسی است و چه کسی آن را اعلام کرده است. حسین عبدی گفت که این مساله در هیات مدیره مطرح نشده است و طاهری نیز گفت که از طرف کانون هواداران انجام شده است. ظاهرا یک جریان سومی در کار بوده است. من و مردم زمانی به پرسپولیس کمک می کنیم که به صورت شفاف درآمدها و هزینه ها  و کسب بودجه مشخص شده باشد. در این شرایط است که مردم هم قطعا به کمک باشگاه می آیند.

عابدینی در پاسخ به سوالی درباره اینکه پرسپولیسی ها گفته اند حضور طاهری به عنوان سرپرست تا سه ماه دیگر هم قانونی است، اضافه کرد: در پرسپولیس هیچ چیز قانونمند نیست. نه قانون تجارت حاکم است که مورد تایید فیفاست و نه قواعد بازار داد و ستد در آن اجرا می شود. همین که این بچه ها در باشگاه پرسپولیس مانده اند ومدیریت می کنند خدا پدر و مادرشان را بیامرزد. برای بررسی عملکرد مدیریتی هم شما زمانی می توانید قضاوت کنید که رئوس کار مشخص باشد و بر اساس آن ارزیابی صورت بگیرد که در پرسپولیس چنین شرایطی حاکم نیست.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/71262
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال