ارتش سرخ دات کام

اخبار

عابدینی: رویانیان گفت دنیزلی در مور ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

عابدینی: رویانیان گفت دنیزلی در مورد مهدوی کیا عجله کرده بود

ارتش سرخ دات کام :
عابدینی: رویانیان گفت دنیزلی در مورد مهدوی کیا عجله کرده بود
امیر عابدینی در گفت وگویی، در پاسخ به این سؤال که برای سرمربیگری داماش چه برنامه ای دارد اظهار داشت: امروز با مهدی تارتار جلسه ای دارم و بعید می دانم در این جلسه مشکلی برای سرمربیگری تارتار، بین ما پیش آید.

وی درباره اینکه در مصاحبه ای عنوان کرده اگر مشکلات مالی حل نشود مدیرعامل ی را واگذار می کند گفت: به ابراهیم قاسم پور گفتم اگر تا یک ماه دیگر مشکلات مالی حل نشود با هم می رویم و قاعدتا هم همین طور است. اگر تا یکی دو ماه دیگر مشکلات مالی حل نشود باید جمع کنیم و برویم. با این حال ما با امید زنده ایم و امیدواریم مشکلات حل شود. 

عابدینی در خصوص پیوستن مهدی مهدوی کیا به پرسپولیس تصریح کرد: این یک بحث عاطفی است. حتما مصطفی دنیزلی مطالبی را خوانده و نظرش عوض شده است. دیشب رویانیان برای من اس ام اسی فرستاد با این مضمون که "آقا مهدی را تمام کنید، او را می خواهیم" من صبح با رویانیان تماس گرفتم و او گفت آیا اس ام اس من را خواندی؟ به او گفتم خواندم و چه شد که نظرتان عوض شد که او گفت دنیزلی به این نتیجه رسید که در مورد مهدوی کیا عجله کرده و اکنون او را می خواهد. امروز هم با بعد از جلسه با تارتار مهدوی کیا به باشگاه داماش می آید تا رضایتنامه اش را بگیرد.

وی در پاسخ به این سوال که چطور جای مهدوی کیا را پر می کند گفت: جای بازیکنان بزرگ مثل مهدوی کیا پر نمی شود اما جوان هایی داریم که می توانند در پست او بازی کنند.

مدیرعامل باشگاه داماش در خصوص اینکه آیا با ابراهیم قاسم پور تسویه حساب کرده یا خیر گفت: خیلی دوستانه از هم جدا شدیم و مشکلی بین ما نیست.

عابدینی در ادامه در مورد نامزدی اسماعیل حسن زاده در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ایشان به من گفته بود در حقش ظلم کرده ام و من هم جواب دادم در حق هیچ کس ظلم نمی کنم. مگر اینکه ایشان در انتخابات شرکت نکند که در حقش ظلم شود ولی حالا نامزد شده است.

وی در مورد اینکه حسن زاده می تواند در انتخابات مجلس موفق شود یا نه گفت: سخت است او رای بیاورد زیرا رقیبش نزد مردم بسیار محبوب است. البته حسن زاده هم فرد بسیار سالمی است.

مدیرعامل داماش گیلان در مورد اعتراضی که نسبت به رای گیری در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در مورد اصلاح اساسنامه داشت گفت: به سه دلیل این رای گیری مخدوش بود. اول اینکه برای اصلاح اساسنامه ۱۰ نفر باید صورتجلسه را امضا می کردند که من و فتح الله زاده امضا نکردیم. دوم اینکه رای گیری باید به صورت علنی می بود نه مخفی و سوم اینکه میزان رای آنها طبق اساسنامه ۴۶ نفر باید می بود که ۴۳ نفر بود. بنابراین باید آقایان قبول کنند که رای گیری مخدوش بوده است و یا به طور مکتوب بگویند ایناعتراض را قبول نکنند.

وی در مورد اینکه فدراسیون روی سایت خود اعلام کرد که رای گیری مخدوش نبوده گفت: ما هنوز بر روی حرف مان هستیم و آنها باید بپذیرند که رای گیری مخدوش بوده است.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/25301
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال