ارتش سرخ دات کام

اخبار

عابدینی: شاید مشکل سجادی با کفاشیان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

عابدینی: شاید مشکل سجادی با کفاشیان به دوومیدانی مربوط می شود

ارتش سرخ دات کام :
عابدینی: شاید مشکل سجادی با کفاشیان به دوومیدانی مربوط می شود

امیر عابدینی در گفت و گویی در مورد بخشی از برنامه شب گذشته ۹۰ که مربوط به انتخابات فدراسیون فوتبال بود و مشخص شد که حمید سجادی از مهدی تاج و عزیز محمدی می خواهد که کفاشیان از انتخابات کنار بکشد، اظهار داشت: فکر می کنم این قدر که دوستان از بحث بازنشستگی کفاشیان نگران بودند بازرسی کل کشور این حساسیت را نداشت ولی بازرسی کل کشور هم که روی این مسئله حساس شد گفته بروید مصوبه هیئت دولت را بیاورید تا کفاشیان مشکلی برای کار نداشته باشد.

وی تصریح کرد: کل اساسنامه فدراسیون فوتبال که پیش از این به تصویب هیئت دولت رسیده بود و نیازی نداشت که بخواهیم دوباره از دولت مصوبه بگیریم. حالا که توپ به زمین دولت افتاد دیگر مشکلی نیست. چون اکنون بحث فرق کرده است. دولت نمی تواند جواب مردم را بدهد و من این را به شما بگویم که عباسی خودش این طوری نیست. او تازه به ورزش آمده است و اگر برخوردی می کند این برخوردها را ما به او یاد می دهیم.

عابدینی با تاکید بر اینکه دیگر نمی توانند بر انتخابات فدراسیون فوتبال خدشه ای وارد کنند، اذعان داشت: وقتی بلاتر پیام تبریک می فرستد یعنی اینکه تو عضو فیفا هستی و در قالب اساسنامه فیفا ایران مورد حمایت است. یعنی در منطقه خلیج فارس دیگر با یک داوری سر ایران بریده نمی شود و آقای کفاشیان که چهار سال بودی بعد از ۴ سال موفقیت هایت رقم می خورد. من از وزارت ورزش و سازمان بازرسی هم می خواهم که دیگر فرصت ها را نسوزانند و بگذارند در روزهای حساسی که پیش رو داریم دغدغه تیم ملی را داشته باشیم.

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان درباره عصبانیتش در مجمع فدراسیون فوتبال بعد از اینکه کفاشیان از قریب حمایت کرد، گفت: من آن لحظه خیلی عصبانی شدم و به غیر از من هم افراد دیگری بودند که عصبانی شده بودند اما کسی جرات نکرد حرفی بزند اما آب از سر من گذشته و حرفم را زدم. احساس کردم در دو طرف کفاشیان اسلحه گذاشته شده و او تحت فشار است. من شب قبل از انتخابات با او حرف زده بودم و چون مطمئن بودم که باقی می ماند عصبانی شدم. اگر این تایید را شب قبل از انتخابات از او نگرفته بودم می خواستیم به عزیز محمدی رای بدهیم.

وی افزود: می خواهم این را به شما بگویم اگر کفاشیان هم کنار می کشید باز قریب رای نمی آورد چون ما به عزیز محمدی رای می دادیم. این سوال را پرسیده اید که چرا از کفاشیان خواستند در مرحله دوم کنار بکشد؟ آنها منتظر شدند تا عزیز محمدی حذف شود و سپس در مرحله دوم کفاشیان کنار بکشد و قریب رئیس شود. اگر چنین کاری می کردند توهین به اعضای مجمع و بی انصافی بود. می توانستند همان دور اول به کفاشیان بگویند برو و سپس عزیز و قریب می ماندند و ما هم به عزیز رای می دادیم.

عابدینی در این باره که چرا باید سجادی مخالف ریاست کفاشیان باشد، گفت: من باید این مسئله را بپرسم. شاید این مورد به دوره حضور کفاشیان در فدراسیون دوومیدانی بازگردد.باید تاریخ را مرور کنم و ببینم مشکل سجادی چیست.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/27449
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

-

استقلال خوزستان

پرسپولیس

یکشنبه, 24 اسفند
ساعت 19:30

ورزشگاه : غدیر اهواز

داور : ؟؟؟

نظرسنجی

پرسپولیس برابر چادرملو به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس - چادرملو 18:45
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال