ارتش سرخ دات کام

اخبار

عبدی: فرصت ها برای بعضی ها تمام شده ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

عبدی: فرصت ها برای بعضی ها تمام شده و باشگاه باید به وضعیت آنها رسیدگی کند

ارتش سرخ دات کام :
عبدی: فرصت ها برای بعضی ها تمام شده و باشگاه باید به وضعیت آنها رسیدگی کند
حسین عبدی در گفت‌وگویی در خصوص اخراجش از روی نیمکت در دیدار پرسپولیس و گسترش فولاد اظهار داشت: نمی‌دانم داور به چه دلیل چنین تصمیمی گرفت و به نظر من او دچار اشتباه بزرگی شد. در حقیقت او مرا با فرد دیگری اشتباه گرفت، چرا که من روی نیمکت نشسته بودم و کوچکترین بی‌احترامی به داور نکردم.

وی ادامه داد: داور در بین نیمکت‌نشینان و در حالی که سه نفر مقابل من ایستاده بودند به یکباره مرا مورد خطاب قرار داد و اخراجم کرد. وقتی دلیل اخراجم را پرسیدم گفت: چون پایت را به زمین کوبیدی اخراج می‌شوی! من اصلاً پا به زمین نکوبیدم! حتی اگر این کار را هم کرده باشم دلیلش هیجان زیاد بوده و فکر نمی‌کنم این حرکت اخراج داشته باشد.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد: حتی محمود‌ خوردبین به داور گفت او پایش را به زمین کوبیده اما حرف ما را باور نکرد و با اخراج من مرتکب اشتباه بزرگی شد. با توجه به این قضیه از باشگاه خواسته‌ام در اولین فرصت به سازمان لیگ نامه زده و خواهان بخشش من شوند، چرا که خطایی مرتکب نشده‌ام که بخواهم تاوانش را پس دهم. در حقیقت داور اشتباه کرده و حتی این مسئله را داور چهارم هم متوجه شد. امیدوارم داور چهارم در گزارش خود این مسئله را انتقال دهد.

وی با تأکید بر این که دیروز روز اشتباهات بود، افزود: در صحنه منجر به پنالتی از سوی بازیکن ما اشتباهی صورت گرفت. در صحنه گل دوم گسترش فولاد نیز بازیکن ما مرتکب اشتباه شد. پنالتی هم گل نشد تا در کنار اشتباه داور در اخراج من همه چیز تکمیل شود. با این اتفاقات رخ داده دیروز را باید روز اشتباهات دانست و پذیرفت که بعضی پیشامدها در فوتبال از دست مربیان خارج است و نباید آنها را سرزنش کرد. این اشتباهات باید برای بازیکنان تجربه شود و هرگز حریف خود را دست‌کم نگیرند.

عبدی در پاسخ به این سؤال که چرا باز هم بازیکنانی مثل حسینی و حقیقی به تصمیم مربیان خود اعتراض کردند، گفت: این مسائل باید درون باشگاه به سرعت حل شود، چرا که دیگر فرصت‌ها برای بعضی‌ها تمام شده است. از باشگاه می‌خواهیم خیلی سریع به مسئله ورود کرده و با تشکیل کمیته انضباطی به اتفاقات رخ داده رسیدگی کنند.

وی یادآور شد: برای تحمل اینطور رفتارها دیگر فرصت نیست. خاطیان باید به میلیون‌ها هوادار، کادرفنی و باشگاه  بابت هر عملی جوابگو باشند. همانطور که گفتم فرصت‌ها برای آنها دیگر تمام شده است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/59723
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال