ارتش سرخ دات کام

اخبار

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دیگر برای ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دیگر برای مدیران سرخابی جلسه نمی گذاریم

ارتش سرخ دات کام :
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دیگر برای مدیران سرخابی جلسه نمی گذاریم
 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: با توجه به اینکه ما از توضیحات تاج به هیچ عنوان قانع نشدیم دیگر جلسه ای برای شنیدن سخنان مسئولان ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار نخواهیم کرد.

حجت الاسلام نصرالله پژمان فر نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت وگویی درباره آخرین وضعیت طرح تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در کمیسیون متبوعش اظهار داشت:در آخرین جلسه ای که با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، برگزار شد به استماع سخنان مسئولان مربوطه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پرداختیم.

وی افزود: با توجه به اینکه توضیحات آقای تاج برای نمایندگان قانع کننده نبود مقرر شد پرونده به همان روال قبلی خود به جریان افتاده و به صحن علنی مجلس ارائه شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین تصریح کرد: یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی سئوالی از آقای تاج داشت در ارتباط با تحقیق و تفحصی که تعدادی از نمایندگان در این رابطه برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درخواست داده بودند؛ که ضمن آن توضیحاتی ارائه شد که برای ما قانع کننده نبود و این طرح برای طی کردن مسیر خود به هیأت رئیسه ارسال شد.

وی بر همین اساس اضافه کرد: کمیسیون فرهنگی هم پس از استماع نظر آقای تاج و قانع نشدن نمایندگان این تحقیق و تفحص را وارد دانست و در صحن علنی به رأی گذاشته می شود و سپس در زمان مقرر و پس از آراء نمایندگان، برای اجرا ارسال خواهد شد.

پژمان فر درباره بدهی های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خاطرنشان کرد: برخی صحبت ها و ادعاها در خصوص بدهی این دو باشگاه و همچنین مبلغ کلانی که باشگاه استقلال نسبت به پرسپولیس بدهی دارد شنیده می شود، که باید مورد بررسی دقیق و ریز قرار گیرد. البته در این رابطه میزان و مبالغ بدهی های دو باشگاه متفاوت بوده است که پس از تحقیق و تفحص قطعاً به نتیجه قطعی خواهیم رسید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین درباره ضد و نقیض هایی در خصوص اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی که از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس طلبکار هستند هنوز مدعی اند هیچ مبلغی از بدهی آن ها پرداخت نشده است، گفت: ما هم این سخنان را شنیده ایم و این هم از جمله مسائلی است که طی تحقیق و تفحص قطعاً بررسی کرده و تمامی نتایج را به صورت رسمی اعلام می کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد که البته مسائل متعدد دیگری از ناحیه بخش خصوصی و همچنین کسانی که برای این دو تیم اسپانسر بودند نیز وجود دارد. تماماً ابهاماتی در این رابطه وجود داشته که باید در فرصت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: ابهامات فراوانی در ارتباط با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و مسائل مالی آنها وجود دارد که این موضوع تا از طریق دستگاه های ذیربط به ما اعلام نشود فرضیه محسوب می شود؛ اما تلاش ما بر این است منصفانه این مسائل را بررسی کنیم و اگر اشکالاتی در این بین وجود دارد آنها را به صورت جدی بررسی کنیم.

وی در ادامه مطرح کرد: گاهی برخی مسائل به صورت بولتن های روزنامه ای مطرح می شود که ممکن است با مستندات همراه نشود اما ما تماماً آنها را به صورت کارشناسی بررسی و به صورت گزارش به صحن علنی مجلس تقدیم می کنیم.

پژمان فر در خاتمه گفت: با توجه به اینکه ما از توضیحات آقای تاج به هیچ عنوان قانع نشدیم دیگر جلسه ای برای شنیدن سخنان مسئولان 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار نخواهیم کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/98965
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 6 -1 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال