ارتش سرخ دات کام

اخبار

علیپور: تعطیلی لیگ به ضرر ما و به س ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

علیپور: تعطیلی لیگ به ضرر ما و به سود رقبا است

ارتش سرخ دات کام :
علیپور: تعطیلی لیگ به ضرر ما و به سود رقبا است
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تعطیلی لیگ به ضرر ما و به سود رقبا است چرا که آنها مصدوم دارند و این تعطیلی باعث می شود تا بازیکنان آنها به بازی ها برسند.

علی علیپور در خصوص تعطیلی لیگ برتر و تمرینات تیم پرسپولیس در این روز ها گفت: خدا را شکر که وضعیت خوبی داریم. بعد از اینکه تیم شهر خودرو را شکست دادیم تمرینات ما ادامه پیدا کرد. درست است که اعلام شده بازی های لیگ برتر فعلاً به تعویق افتاده، اما از آنجایی که هنوز مشخص نیست چه زمانی این بازی ها آغاز می شود به همین دلیل ما موظف هستیم که تمرینات را ادامه دهیم تا وقفه بازی های لیگ باعث نشود که ما از آمادگی دور شویم چرا که می خواهیم به هدفی که داریم برسیم.

وی در پاسخ به این سوال که خیلی ها معتقد هستند تعطیلی لیگ به ضرر پرسپولیس است چرا که به نوعی ترمز موفقیت های این تیم کشیده می شود افزود: ما همیشه باید در بهترین شرایط خودمان را آماده نگه داریم. شاید تعطیلی لیگ به ضرر ما باشد، اما بیشتر به سود رقبای ما خواهد چرا که آنها مصدوم دارند و این تعطیلی باعث می شود تا بازیکنان آنها به بازی ها برسند. با این شرایط این تیم ها آن شکل همیشگی خود را به دست می آورند. این چیز ها البته خیلی مهم نیست چرا که ما باید تدابیر تاکتیکی کادرفنی را به بهترین شکل انجام دهیم. البته از همه مهمتر سلامتی مردم کشورمان و حتی مردم دنیاست و امیدوارم که همه در سلامت کامل در کنار خانواده های خود باشند.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که برخی از مالکان تیم ها، بازیکنان و مسئولان آن ها مدعی مهندسی لیگ و دولتی بودن پرسپولیس می شوند افزود: به هر حال این نظر بقیه باشگاه هاست. بالاخره خود ما بازیکن هستیم و اگر بازیکنان تیم های دیگر چنین حرف هایی بزنند ناراحت می شویم. شاید این بازیکنان روزی خودشان در این شرایط قرار بگیرند و در راه قهرمانی باشند، اما اگر بازیکنان دیگر هم این صحبت ها را برای آن ها بگویند آن ها هم ناراحت می شوند. نباید چنین قضاوت هایی انجام شود. بهترین کار این است که همه ما سرمان در کار خودمان باشد و به تیم خودمان بپردازیم.

علیپور در خصوص درگیری مردم ایران با ویروس کرونا که این روز ها باعث شده شرایط خاصی در کشور حاکم شود تصریح کرد: واقعاً شرایط سختی به وجود آمده است. این شرایط سخت چه در ایران و چه در کشور های دیگر دنیا به وجود آمده، اما مهم این است که همه در سلامت کامل باشند. امیدوارم همه مردم سلامت باشند تا در کشور کنار خانواده های خود حضور داشته باشند. همچنین جا دارد از پزشکان و پرستاران که این روز ها خدمات پزشکی ارائه می دهند تشکر و قدردانی کنم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/126980
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال