ارتش سرخ دات کام

اخبار

علی کریمی 17 سال قبل و در دوران محر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

علی کریمی 17 سال قبل و در دوران محرومیت چه گفت؟/ فقط یک آرزو دارم

ارتش سرخ دات کام :
علی کریمی 17 سال قبل و در دوران محرومیت چه گفت؟/ فقط یک آرزو دارم
علی کریمی که سال گذشته از فوتبال کناره گرفت، برای اولین بار در سال 1377 در تیم ملی درخشید.

علی کریمی در سال 1377 و در بازی های آسیایی بانکوک(1998) نام خود را بر سر زبان ها افکند. اما اندکی بعد و در تورنمنت ویتنام  با مشت و لگد به داور ژاپنی حمله کرد و همین امر محرومیتی یک ساله برای وی در بر داشت. با این حال کریمی به اذغان عموم فوتبالدوستان پدیده سال 77 فوتبال ایران لقب گرفت. مجله دنیای ورزش در ویژه نامه نوروزی خود، گفتگویی با جوان محروم فوتبال ایران انجام داد که مرور آن خالی از لطف نیست.

*شما بر اساس آرای صاحب نظران فوتبال و از دیدگاه مجله دنیای ورزش به عنوان پدیده فوتبال در سال 77 برگزیده شده اید، در این زمینه چه نظری دارید؟

کاری که مجله دنیای فوتبال در سال 77 آغاز کرد، حرکتی است پسندیده و باارزش. این حرکت انگیزه را در نزد جوانان جویای نام دوچندان می کند. بنده از اینکه از طریق این مجله به عنوان پدیده سال انتخاب شده ام، کمال تشکر را دارم. یک بار در دفتر مجله حضور یافته ام. در آن مکان گروهی نویسنده را دیدم که دلسوزانه در خدمت رشد و اعتلای ورزش و کمک به قشر جوان ورزشکار هستند. جمعی دلسوز و باصفا. از سوی دیگر نظر شخصی من این است که دنیای ورزش قصد کمک و خدمت را به شخص خود من دارد تا بنده استعداد و خلاقیت های خود را در مسیر سالم به کار بگیرم. من هیچ گاه این کمک و این خدمت را فراموش نخواهم کرد. کار شما قابل تقدیر است.

*آیا فکر می کردید که روزی این عناوین بزرگ در فوتبال نصیب شما شود؟

واقعیت این است که هیچ گاه باور نداشتم که در کوتاه مدت به این عناوین دست پیدا کنم. شاید قسمت چنین بوده است که من در این زمان کوتاه به این مرحله از قهرمانی در ورزش دسترسی پیدا کنم. خدا را شکرگذار هستم. از آنهایی که در این حرکت مرا یاری داده اند و محبت خود را شامل من کرده اند نهایت تشکر را دارم و امیدوارم که روزی به جبران بپردازم.

*اکنون که دوران محرومیت را می گذرانید، باشگاه پیروزی چه حرکتی و چه اقدامی در جهت کاهش محرومیت شما در دستور کار دارد؟

چند روز پیش در دفتر مدیرعامل باشگاه پیروزی حضور یافتم. از نزدیک دیدم که حرکاتی آغاز شده است تا بلکه محرومیت من کاهش یابد و یا حداقل بتوانم در مسابقه های داخلی بازی کنم. چندین نامه از سوی مدیرعامل باشگاه پیروزی برای آقایان سپ بلاتر، رییس بین المللی فوتبال(فیفا) و پیتر ولاپان، دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا تهیه شده است. همچنین مذاکراتی با اسد تقی صورت گرفته است و نیز با سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی مکاتباتی برقرار شده است تا مذاکراتی در جهت تخفیف محرومیت من صورت بگیرد. به هر حال مذاکرات آغاز شده است و قول مساعد داده شده تا در این خصوص اقدامی صورت بگیرد. اما قرار است ظرف ماه آینده مدیر باشگاه پیروزی ملاقاتی با سپ بلاتر، رییس بین المللی فوتبال(فیفا)، داشته باشد. حتی زمان و تاریخ این ملاقات تعیین شده است. اما بنده از تاریخ و زمان و مکان این ملاقات بی خبر هستم. ولی تلاش آغاز شده است تا بتوانم در مسابقه های داخلی مورد عفو قرار بگیرم.

*در جایی از قول علی پروین، مدیر فنی تیم پیروزی، خواندیم که گفته است کریمی را خواهم ساخت تا او در مسیر اصلی قرار بگیرد و حیف است که او در این ایام فراموش شود. به نظر شما منظور او چه بوده است؟

البته من نمی دانم که او چه منظوری داشته است. اما فکر می کنم که آقای پروین از سر دلسوزی این حرف ها را بر زبان آورده است. من فکر می کنم که وی قصد دارد مرا به لحاظ فنی و اخلاقی به یک بازیکن کامل تبدیل کند و همچنین از من بازیکنی بسازد که دیگر آن حرکت ها که در ویتنام صورت گرفت تکرار نگردد.

*فکر می کنید خود پروین برای کاهش محرومیت شما چه حرکتی را آغاز کرده است؟

البته آقای پروین در همه حال یار و یاور بازیکنان تیم پیروزی بوده و هستند و خواهند بود. حتی او اگر احساس کند که بازیکنی نیاز به کمک دارد و حتی در تیم پیروزی نیز عضویت ندارد از کمک کردن دریغ نمی ورزد. برای او مهم کمک رسانی معنوی است. به رنگ پیراهن و نام بازیکن چندان توجه ندارد. اما در خصوص بنده، با توجه به ملاقاتی که با ایشان داشتم، دیدم که از موضوع رایزنی غافل نیست. حتی او از داریوش مصطفوی، رییس سابق فدراسیون فوتبال درخواست کرده است که به دلیل رابطه ای که با پیتر ولاپان دارد به مالزی سفر کرده تا با او بر سر کاهش محرومیت من مذاکره کند. قرار است آقای مصطفوی به زودی عازم مالزی شود تا حداقل محرومیت داخلی من لغو شود.

*بعد از انتشار خبر محرومیتت یک ساله شما از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا و کناره گیری موقت شما از فوتبال، برخورد مردم با شما چگونه است؟
لطف و محبت مردم همچنان مانند گذشته در حق من وجود دارد. من شرمنده مردم هستم. می خواهم در بازگشت محبت های مردم را جبران کنم اما هر گاه با مردم روبه رو می شوم آنها می خواهند که دلیل آن کار را جویا شوند. من فقط سکوت می کنم و در این سکوت یک دنیا حرف وجود دارد که نیازی به مطرح کردن آن نیست. البته در برخورد با مردم به این نتیجه نزدیک می شوم که هنوز به من به چشم کریمی قبل از محرومیت نگاه می کنند.

*اگر محرومیت شما جهت بازی در مسابقه های داخلی لغو شود، در بدو ورود به میدان چه حرکتی صورت خواهید داد؟

اگر محرومیت من برای بازی در مسابقه های داخلی لغو شود در بدو ورود به میدان با چرخش به دور ورزشگاه از همه تماشاگران و دست اندرکاران عذرخواهی خواهم کرد و قصد دارم پس از لغو محرومیت بازی های داخلی به نزد آن افرادی بروم که در خصوص کاهش محرومیت من تلاش داشته اند و سپاسگزاری کنم. باور بفرمایید که من اکنون از آن حرکتی که ناخواسته صورت گرفت پشیمان شده ام. زیرا هنوز نمی دانم که چگونه آن حوادث و صحنه ها شکل گرفت.

*چه آرزویی دارید؟

در حال حاضر تنها یک آرزو دارم. شنیدن خبر لغو محرومیت و یا کاهش محرومیت و بازگشت مجدد به میدان.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/69490
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال