ارتش سرخ دات کام

اخبار

غلامپور: خداراشکر می کنم که روی نیم ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

13 سال پیش

غلامپور: خداراشکر می کنم که روی نیمکت نبودم/ بازی با گسترش فولاد از دربی سخت تر است

ارتش سرخ دات کام :
غلامپور: خداراشکر می کنم که روی نیمکت نبودم/ بازی با گسترش فولاد از دربی سخت تر است
مربی دروازه بانان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همه دروازه بانان را به یک چشم می بینیم و هرکدام آماده تر باشند در ترکیب تیم قرار می گیرند.

بهزاد غلامپور در گفت و گویی درباره دربی 77 اظهار داشت: بازی خوبی نبود اما هرچه بود، تمام شد و رفت. این دربی هم به خاطرات پیوست. انتقادات زیادی از دربی می شود اما به نظر شما اگر ما یا استقلال بازی را می باختیم، فشار هواداران اجازه می داد در ادامه راه تیم بازنده خوب کار کند؟ ما برای مساوی بازی نکردیم اما مساوی بهتر از باخت است.

وی ادامه داد: این دربی یک مسابقه میان ده بالا و ده پایین بود که توپ فقط روی هوا بود. حساسیتی که وجود داشت باعث شد بازی زیبا نشود و در نهایت نیز نتیجه تساوی بدست آید.

مربی دروازه بانان پرسپولیس درباره عدم حضورش روی نیمکت پرسپولیس عنوان کرد: ما مربیان سیستم چرخشی داریم که در این بازی نوبت من نبود روی نیمکت بنشینم. این موضوع ربطی به اینکه حریفمان استقلال بود، نداشت. باور کنید دروغ نمی گویم، فقط به دلیل چیزی که گفتم روی نیمکت ننشستم. با این حال خداراشکر می کنم که روی نیمکت نبودم.

غلامپور درباره وضعیت دروازه بانان پرسپولیس عنوان کرد: ما از هر 4 دروازه بان خود راضی هستیم. همه آنها را به یک چشم می بینیم و هرکدام آماده تر باشند در ترکیب تیم قرار می گیرند.

وی درباره آرامش علی دایی در دربی تاکید کرد: دربی حساسیت زیادی دارد؛ اگر مربی هم بخواهد حساسیت ها را با رفتارش زیاد کند که نمی شود. دایی باید به تیمش آرامش می داد و به خوبی این کار را انجام نداد.

غلامپور در پایان درباره بازی با گسترش فولاد افزود: این بازی از دربی سخت تر است، چراکه تیم هایی مثل گسترش فولاد با انگیزه خاصی رودرروی ما قرار می گیرند. با این حال برای برد به زمین می رویم و امیدوارم نتیجه لازم را کسب کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/44551
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

پرسپولیس مقابل ملوان به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو - تراکتور 19:00
پیکان - استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران - شمس آذر 19:15
آلومینیوم - خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان - گل گهر 19:30
فولاد - استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 3 7 9
2 تراکتور 3 5 9
3 گل گهر 3 4 7
4 آلومینیوم 3 3 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 3 3 5
7 ملوان 3 0 4
8 پیکان 3 -1 4
9 سپاهان 3 -2 3
10 فجرسپاسی 3 1 2
11 خیبر خرم‌آباد 3 -1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 نساجی مازندران 3 -2 1
16 چادرملو 3 -5 1
17 شمس آذر 3 -3 -2
18 استقلال خوزستان 3 -5 -2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال