ارتش سرخ دات کام

اخبار

فنونی زاده: جام قهرمانی از جنس مفرق ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

فنونی زاده: جام قهرمانی از جنس مفرق به سپاهان بدهند

ارتش سرخ دات کام :
فنونی زاده: جام قهرمانی از جنس مفرق به سپاهان بدهند
پیشکسوت پرسپولیس گفت: اگر سپاهانی ها دوست دارند که جام قهرمانی را به دست آورند مسئولان یک جام از جنس مفرق به آن ها بدهند.

مرتضی فنونی زاده پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گویی درباره ارزیابی اش از ادامه یا پایان لیگ برتر فوتبال اظهار کرد: به هر حال 9 بازی لیگ باقی مانده است و اگر یکی - 2 بازی با همین اختلاف 10 امتیازی تیم صدرنشین بود در نهایت امکان لغو مسابقات وجود داشت، اما 9 بازی مانده است و  ممکن است هزاران اتفاق رخ بدهد. به نظرم بازی های باقی مانده بدون تماشاگر برگزار شود بهتر است، چون پرسپولیس شرایط خوبی برای قهرمانی دارد و حیف است لیگ نوزدهم به طور کامل لغو شود.  

فنونی زاده درباره اینکه برخی از تیم ها همانند سپاهان دوست دارند بازی ها بدون معرفی قهرمان پایان یابد، گفت: اگر سپاهانی ها دوست دارند که جام قهرمانی را به دست آورند  یک جام از جنس مفرق به آن ها بدهند تا خیالشان راحت شود. به نظرم اگر بازی ها شروع نشود وضعیت تیم ها ضرر می کنند. به هر حال مسئولان فوتبال می توانند از تیم ها نظرسنجی کنند تا تصمیم نهایی را در این باره بتوانند اتخاذ کنند.  
پرسپولیس می تواند قهرمان شود

او درباره اینکه پرسپولیس می تواند قهرمان لیگ نوزدهم شود، بیان کرد: صددرصد پرسپولیس می تواند قهرمان شود. البته اگر لیگ برتر شروع شود به علت اینکه تیم ها  تمرین نداشتند کیفیت بازی ها پایین می آید و شاهد افت بازیکنان خواهیم بود.  

او درباره تمرین انفرادی بازیکنان در تعطیلات لیگ برتر گفت: به نظرم تمرین در خانه فایده ای ندارد و فقط این تمرینات باعث می شود که بازیکنان از لحاظ جسمانی آماده شوند.  
کسر بخشی از مبالغ قرارداد ها جای دوری نمی رود

فنونی زاده درباره ارزیابی اش از کسر قرارداد بازیکنان بیان کرد: به هر حال همه جای دنیا بازیکنان مقداری از حقوق خود را بخشیدند. بازیکنان لیگ کشورمان تمام قرارداد خود را دریافت نکرده اند و اگر چند درصد از حقوق خود را تخفیف بدهند جای دوری نمی رود.  

پیشکسوت پرسپولیس درباره عملکرد رسول پناه در تیم پرسپولیس گفت: رسول پناه فردی دست و دلباز است  و شب قبل از عید پول مربیان تیم های پایه را داد و درصدی از مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان تیم بزرگسالان هم پرداخت کرد. به هر حال رسول پناه مدیر فوتبالی نیست، اما از علاقمندان به  پرسپولیس است.  


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/128095
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال