ارتش سرخ دات کام

اخبار

فنونی زاده: پرسپولیس برای بازیکنان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

فنونی زاده: پرسپولیس برای بازیکنان جدید جای آزمون و خطا نیست

ارتش سرخ دات کام :
فنونی زاده: پرسپولیس برای بازیکنان جدید جای آزمون و خطا نیست
 پیشکسوت سرخپوشان با بیان اینکه این تیم جای آزمون و خطا برای بازیکنان جدید نیست، گفت: مدیران باشگاه باید بدانند که پرسپولیس جایی نیست که بازیکن بخواهد امتحان خود را پس بدهد.

مرتضی فنونی زاده در گفت وگویی، با اشاره به وضعیت باشگاه پرسپولیس در بازار نقل و انتقالات اظهار داشت: باشگاه مسیر خودش را طی می کند و این راه موفقیت پرسپولیس ادامه خواهد داشت. دیدید که در این سال ها بازیکنان زیادی آمدند و رفتند. مربیان هم چندین بار عوض شدند اما مانعی برای موفقیت های پرسپولیس به وجود نیامد.

وی افزود: به طور حتم این پرسپولیس دوباره موفقیت هایش را تکرار خواهد کرد. شما دو فصل پیش را به یاد بیاورید. چند بازیکن از پرسپولیس رفتند و با پیشمانی بازگشتند. تمام آن بازیکنان از ترک پرسپولیس پیشمان بودند و در این میان چه کسی ضرر کرد؟ پرسپولیس؟ این تیم به فینال آسیا رفت اما آن بازیکنان در تیم های جدید خود یا نیمکت نشین بودند و یا در لیگ چند سطح پایین تر در تیم های معمولی بازی کردند. الان هم شرایط این گونه است.

پیشکسوت پرسپولیس اضافه کرد: پرسپولیس نامش بزرگ تر از هر بازیکنی است. مهدی ترابی بازیکن بسیار خوبی است اما مطمئنا خود او بیشتر از هر کسی از رفتن متضرر می شود. قطر جایی است که بازیکنان باید چند سال پایانی فوتبال خود را آنجا پشت سر بگذارند نه اینکه بازیکن در اوج فوتبالش به لیگی در سطح پایین تر برود. به طور حتم ترک پرسپولیس پشیمانی اش برای خود بازیکن می ماند.

وی تصریح کرد: من زمانی که به پرسپولیس آمدم کاپیتان شاهین بودم و آن زمان تیم مان قطبی در فوتبال بود اما هنگامی که علی پروین به من گفت که به پرسپولیس بیایم با من اتمام حجت کرد که خبری از پول نیست و ما هم قبول کردیم. نه من بلکه خیلی از بازیکنان مانند فرشاد پیوس و مجتبی محرمی حتی حاضر بودیم از جیب مان هم خرج کنیم تا در پرسپولیس بمانیم. این بازیکنان اگر در زمان ما بودند می خواستند چکار کنند؟

فنونی زاده خاطرنشان کرد: هر کس دلش یک درصد با پرسپولیس نیست، اجازه بدهید که برود. پرسپولیس به چنین نفراتی نیاز ندارد.

وی در مورد بازیکنان جدید که به پرسپولیس اضافه شدند، تصریح کرد: باید جلوی حاشیه گرفته شود و بازیکنان باید بدانند که به چه تیمی آمده اند چرا که در پرسپولیس دیگر جای آزمون و خطا نیست و بازیکنان باید در تیم های دیگر امتحانشان را پس بدهند تا به این تیم بیایند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/132967
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال