نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
15 سال پیش
فوتبالی نه سیاسی
ارتش سرخ دات کام :
مهدی مهدوی کیا از آن دست بازیکنانی است که نمی شود دوستش نداشت، او سال های سال به عنوان کاپیتان تیم ملی ایران روزهای شیرین زیادی برای ما ساخته است. مهدی مهدوی کیا همانند حمید استیلی به آمریکا گل زده است و برای تمام ملت ایران عزیز است. مهدی فوتبالیستی بی حاشیه و حرفه ای است که توانست سال های سال در بوندس لیگا دوام بیاورد.
اما اینکه مهدی مهدوی کیا امسال به پرسپولیس می آید یا نه سئوالی است که تنها یک نفر می تواند به آن پاسخ دهد؛ حمید استیلی.
البته هیچکدام از ما دوست نداریم در وضعیتی شبیه به استیلی قرار بگیریم، از یک طرف مهدوی کیا دوست نزدیک و همبازی قدیمی اوست، قلبا به او علاقه دارد و از طرفی دیگر قوانین ومقررات لیگ برتر دست او را بسته است..حمید استیلی در دو راهی بدی قرار دارد آخر در پست مهدوی کیا چند بازیکن دارد و در پست های دیگر با نیاز مبرم به خرید بازیکن مواجه است.
… اما در این میان بعضی حرف ها و جملات اگر نگوییم غیرمنطقی باید بگوییم مغرضانه است. مثلاً یکی از مدیران فوتبال(بخوانید عابدینی) در اظهارنظری گفته است که مهدوی کیا دارد اسیر بازی های سیاسی می شود، اولاً که ما نمی دانیم مهدی در این بحث کاملاً فوتبالی در کدام سیاست اسیر است، بحث تیم بستن است، بحث نیاز است، بحث سلیقه است و هزار بحث دیگر، دوماً فرض محال، محال نیست. آیا حضور همین آقای مدیر در فوتبال به دلیل مناسبات ورزشی بود یا تنها و تنها مسائل سیاسی وقت خودش دخالت داشت؟ به تبع آن زمانی که ایشان پست ریاست فدراسیون را گرفت هیچ کس به آن چند ماه حضور در ترکیب تیم جوانان نگاه نمی کرد. اگر بنا به این بود که خیلی ها جلوتر از او بودند او به فوتبال آمد چون سیاسی بود، حالا اینکه سیاسی بودن برای او مزیت است و برای دیگران نیست تناقضی است که در گفته های ایشان کم دیده نمی شود. به عنوان یک پرسپولیسی از آمدن مهدی مهدوی کیا خوشحال می شوم همین قدر بگویم که می دانم حمید استیلی نیز مهدوی کیا را دوست دارد اما گاهی شرایط به گونه ای رقم می خورد که آنچه دوست داریم نمی شود، آن هم به دلایل کاملاً فوتبالی نه سیاسی.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
1-4
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : حسن اکرمی
-
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : یادگار امام
داور : امیر عرب براقی
نظرسنجی
پرسپولیس برابر تراکتور به چه نتیجهای دست پیدا خواهد کرد؟
برنامه بازی ها
هفته 3 لیگ برتر
یکشنبه, 01 شهریور
| استقلال | 2 - 0 | سپاهان | 19:30 | |
| شمس آذر | 1 - 2 | آلومینیوم | 19:30 | |
| استقلال خوزستان | 1 - 1 | نساجی مازندران | 20:30 |
دوشنبه, 02 شهریور
| تراکتور | - | پرسپولیس | 18:30 | |
| ملوان | - | فجرسپاسی | 19:30 | |
| ذوب آهن | - | مس شهربابک | 19:30 | |
| خیبر خرمآباد | - | پیکان | 19:30 | |
| گل گهر | - | چادرملو | 20:00 | |
| صنعت نفت | - | فولاد | 20:30 |
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
|---|---|---|---|---|
| 1 | استقلال | 3 | 7 | 9 |
| 2 | آلومینیوم | 3 | 3 | 7 |
| 3 | پرسپولیس | 2 | 5 | 6 |
| 4 | تراکتور | 2 | 4 | 6 |
| 5 | ملوان | 2 | 1 | 4 |
| 6 | گل گهر | 2 | 1 | 4 |
| 7 | سپاهان | 3 | -2 | 3 |
| 8 | خیبر خرمآباد | 2 | 0 | 2 |
| 9 | صنعت نفت | 2 | 0 | 2 |
| 10 | فولاد | 2 | 0 | 2 |
| 11 | ذوب آهن | 2 | -1 | 1 |
| 12 | نساجی مازندران | 3 | -2 | 1 |
| 13 | پیکان | 2 | -2 | 1 |
| 14 | چادرملو | 2 | -2 | 1 |
| 15 | مس شهربابک | 2 | -4 | 1 |
| 16 | فجرسپاسی | 2 | 0 | -1 |
| 17 | شمس آذر | 3 | -3 | -2 |
| 18 | استقلال خوزستان | 3 | -5 | -2 |