ارتش سرخ دات کام

اخبار

قدوسی: از عصر امروز مذاکرات برای جذ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

قدوسی: از عصر امروز مذاکرات برای جذب مربی و بازیکن اغاز شده است

ارتش سرخ دات کام :
قدوسی: از عصر امروز مذاکرات برای جذب مربی و بازیکن اغاز شده است
امروز نیز پاسخگوی تماس برخی از همکاران رسانه ای نبودم یا اگر پاسخی داده شد بدون بروز هیچ اطلاعاتی از وضعیت سرمربی تیم بود. قرار بود تا دهم ژانویه باشگاه منتظر پاسخ بماند با این وجود بنا شد ساعاتی دیگر هم صبر شود . همچتین تلاش بر معرفی همزمان سرمربی جدید و اعلام منتفی شدن بازگشت اقای کالدرون بود.

از همکاران رسانه ای صمیمانه عذر می خواهم. بنا بر این است تا مدیرعامل در فرصتی شفاف سازی کرده و روند مذاکرات این روزها را بیان نمایند و همه چیز را ایشان یکجا بگویند نه اینکه ماجرا تیکه تیکه رسانه ای شود.

با توجه به اهمیت موضوع اتتخاب سرمربی جدید و روند مذاکرات با دو سه گزینه سرمربیگری و جذب بازیکن نیز باید مهر سکوت بر لب زد تا امورات پیش برود. باشگاه پرسپولیس در برهه سرنوشت سازی قرار دارد و برخی اخبار به روند مذاکرات می تواند لطمه بزند. مذاکرات مدیرعامل و همکاران امشب نیز چون شب های گذشته تا ساعت دو بامداد در جریان بود و روز یکشنبه تلاش می شود همه چیز نهایی شود و این مستلزم حل بخشی از جالش ها است.

از دوستان و هواداران عزیز نیز درخواست می شود انتظار نداشته باشد درباره گزینه ها اخبار  را ولو محرمانه به انها بگوییم هر چند که می دانیم انها دل نگران و مضطرب هستند و می خواهند کمی خاطرشان اسوده شود. هواداران بدانند مهم بثمر رسیدن مذاکرات است و فاش شدن ها لطمات جبران ناپذیر می تواند بهمراه داشته باشد.

هوادارانی که در فضای مجازی فعال هستند هم کمتر روی گزینه ها مانور کنند و مراقب تخریب عده ای باشند و یا اگر خبری به درست یا غلط روی گزینه های جذب بازیکن یا مربی در رسانه ها فاش می شود روی ان مانور حتی مثبت هم نکنند چرا که می تواند در روند مذاکرات و قیمت ها و شرایط موثر باشد. متاسفانه امروز یک خبر توام بود با ایجاد موج و بعد اثرات مخرب ان.

با این وجود باشگاه می تواند نوید خبرهای خوب را بدهد و تنها دغدغه باقیمانده حل برخی مسایل است. فقط به عنوان درد دل و اگاهی از حقایق بدانید مدیریت و مسوولان باشگاه عجیب روزهای سختی را پشت سر گذاشته اند. سکوت کردند، جواب شایعات مخرب علیه مدیریت را هم ندادند و تمرکز روی مذاکرات  گذاشتند و حتی توقف در بخشی مهم از روند نقل و اتتقالات جذب بازیکن خارجی یا الترناتیو داخلی را  بخاطر عدم تعیین تکلیف  به جان خریدند اما صبوری پیشه کردند و از عصر امروز روند مذاکرات جدید برای جذب مربی و بازیکن  را اغاز کرده اند.

عجیب روزهایی بود. روزهایی که گذشت سرشار از ناگفته و حقایقی اعجاب انگیز و سرشار از تنش و اضطراب  است که بخشی از ان نباید در دل تاریخ دفن شود اما فعلا بازگو نمی شود و بخش بیشتر ان برای شفاف سازی بیان  خواهد شد.

روزهایی که گذشت چون جهنم بود. صمیمانه بگوییم بدنه مدیریتی باشگاه فشار عصبی غیرقابل باوری را تحمل کردند و بشدت اذیت شده اند. منتظر اظهارات تکمیلی مدیرعامل باشید و با دعا، صبوری یا واکنش های خود کمک کنید همه چیز برای نهایی شدن مذاکرات خوب پیش برود. می توانید  فضا را برای اتفاقات خوب با هنر خود فراهم کنید. شرمنده صبوری تان و سختی های روزهای پرالتهابی که پشت سر گذاشته اید.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/124855
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال