نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

قصه تیم حکومتی

قصه تیم حکومتی
ارتش سرخ دات کام :
قصه تیم حکومتی داستان بامزه ای شده. وقتی بازی با ذوب آهن سر جایش بود، گروهی پیله کرده بودند که پرسپولیس «تیم حکومتی» است و حریف کرونازده را دست و پا بسته انداخته اند جلوی این تیم. بعد هم که مسابقه لغو شد، همان ها دست گرفتند که تعویق مسابقه برای خوشایند «تیم حکومتی» بوده! قصه پیرمرد و کودک خردسال و الاغ است که دو مسافر هر معامله ای با حیوان چهارپا می کردند، صدای اعتراض بلند می شد.

صد البته این درد ریشه منطقی ندارد و با استدلال و استنتاج نمی شود گروه همیشه شاکی را آرام کرد؛ با این حال باید از آنها پرسید انصافا اگر تیم محبوب خودتان هم در چنین بزنگاهی قرار داشت، لغو یک یا دو مسابقه را نشانه تبعیض می دانستید؟ خوش انصاف ها، رفقا، ایرانیان غیور، پرسپولیس فقط نود دقیقه تا قهرمانی آسیا فاصله دارد. غیر از همه آورده های قبلی، تنها همین بازی دست کم چهارونیم میلیون دلار سود نصیب سرخپوشان می کند و مهم تر اینکه میلیون ها نفر از هموطنان من و شما را در سیاه ترین روزهای این سالیان به عرش می برد؛ بعد تعویق یک بازی را نشانه حمایت حکومتی تفسیر می کنید؟ چرا این ثروت را برای یک تیم بدهکار و آن لذت را برای یک ملت گرفتار زیاد می بینید؟ هیچ مسابقه باشگاهی تا ابد «ملی» نخواهد شد. قبول؛ پرچم های ژاپن را نگه دارید و محض احتیاط از الان به فکر تهیه پرچم کره هم باشید، اما انصاف و عدالت، جوانمردی و مروت را چنین بی محابا به مسلخ نبرید.

به بهانه رنگ ها بر تن آزادگی شلاق نزنید. طوفان سهمگین پاییز همه برگ و بار این درخت زخمی را ریخته و همین حالا هم پرسپولیس با کمترین بضاعت عازم قطر است؛ بعد دو بازیکن کلیدی این تیم کرونا بگیرند که انگ مضحک «تیم حکومتی» پاک شود؟ به خدا اگر پاک شود. آیا فقط به پرسپولیس ارفاق شده؟ شهریور هفت سال پیش، شب بازی استقلال و بوریرام، مهدی تاج با یک چک صد میلیونی از حساب سازمان لیگ سر تمرین استقلال رفت و آن را برای دلگرمی در اختیار بازیکنان گذاشت. این همان سالی است که کارلوس کی روش در برنامه ورزش ومردم گفت: «تعویق مسابقات لیگ به خاطر قلعه نویی، فتح الله زاده و منافع یک تیم خاص است.» خب البته آن زمان کی روش هنوز تبدیل به کوروش کبیر نشده بود و حرف مفت می زد! خشم نگیرید، تیترها را گوگل کنید. بگذارید این بچه ها به قطر بروند و شانس شان را امتحان کنند. شاید سوغات شان شادی بود؛ اگر نه برای شما، برای برادرتان، پدرتان یا هموطن تان. ما مردم، مگر کسی را غیر از خودمان داریم؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/136736
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان - شمس آذر 16:30
گل گهر - ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو - آلومینیوم 15:30
پرسپولیس - استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی - مس رفسنجان 16:30
فولاد - پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 فجرسپاسی 9 -1 10
11 استقلال خوزستان 9 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 پیکان 9 -3 8
14 ذوب آهن 9 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال