ارتش سرخ دات کام

اخبار

لوبانوف: پرسپولیس و پاختاکور شانس ب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

لوبانوف: پرسپولیس و پاختاکور شانس برابری دارند

ارتش سرخ دات کام :
لوبانوف: پرسپولیس و پاختاکور شانس برابری دارند
دروازه بان اسبق تیم های پرسپولیس و پاختاکور، گفت: از نظر من هر دو تیم شانس برابری برای حضور در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا برخوردار هستند، اما پرسپولیس در یک صورت می تواند به مرحله بعد لیگ قهرمانان برسد.

تیم فوتبال پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان برابر تیم مدعی السد قطر به برتری یک بر صفر رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. سرخپوشان در این مرحله باید فردا شب به مصاف پاختاکور ازبکستان بروند.

تقابل 2 تیم پرسپولیس و پاختاکور موجب شد تا با «الکساندر لوبانوف» دروازه بان ازبکستانی که سابقه پوشیدن پیراهن هر 2 تیم را در کارنامه دارد، گفت وگویی انجام دهیم.

این بازیکن در مورد خاطراتش از زمان حضور در پرسپولیس و خیلی دیگر از مسائل در گفت وگویی، صحبت هایی را انجام داد که در زیر می خوانید:

*نظرت درباره دیدار فردا شب پرسپولیس و پاختاکور چیست؟
قطعا تقابل جذابی را شاهد خواهیم بود. به طور حتم بازی بزرگی است که بین تیم های بزرگ ایرانی و ازبکستانی انجام می شود.

*از دید شما شرایط کدام تیم بهتر است؟
پاختاکور مربی خوبی دارد و از حضور بازیکنان خوبی هم بهره می برد. این تیم در این سال ها توانسته با حضور «شوتا آرولادزه» بهترین نتایج را بگیرد. همه بازیکنان این تیم از بهترین هستند. از طرفی پرسپولیس تغییرات زیادی در بازیکنان و کادر فنی داشته اما با این وجود توانسته روند موفقیت های خود را در این سال ها حفظ کند. بازی آخر پرسپولیس برابر السد را دیدم که عملکرد این تیم خیلی خوب بود.

*پیش بینی ات از این مسابقه چیست؟
در بازی های بزرگ یک گل تاثیر زیادی دارد و به نظرم هر تیمی که گل اول را به ثمر برساند، برنده بازی است.

*چه تیمی برنده این بازی بزرگ است؟
از نظرم دو تیم شانس برابری برای پیروزی در این مسابقه دارند. هر تیمی گل اول بازی را به ثمر برساند، می تواند به نیمه نهایی آسیا برسد. پاختاکور نقاط ضعفی دارد و روی کرنر و ضربه ایستگاهی آسیب پذیر است. از طرفی پرسپولیس برنامه ویژه ای برای کرنرها و ضربات ایستگاهی اش دارد و این موضوع می تواند نکته مثبتی برای پرسپولیس باشد.

*به گذشته بازگردیم. از زمانی که به پرسپولیس آمدی صحبت کنید.
واقعا دوران خیلی خوبی را در این تیم پشت سر گذاشتم و از زندگی در تهران لذت می بردم. همه بازیکنان، کادر فنی و هواداران به من انرژی می دادند و این موضوعی بود که بازی در پرسپولیس را لذت بخش می کرد. بهترین دوران عمر ورزشی ام را در این تیم گذراندم.

*اما در آستانه لیگ شانزدهم از پرسپولیس جدا شدی؟ چه اتفاقی افتاد؟
این اتفاق بر خلاف میل باطنی ام بود. مشکلات خانوادگی در آن مقطع داشتم که این موضوع به شدت روی من تاثیر گذاشته بود. به خاطر شرایط باید در تاشکند در کنار خانواده ام بودم. این موضوع را ابتدا با برانکو در میان گذاشتم و سپس به مدیریت باشگاه منتقل کردم که آنها واکنش خوبی داشتند و با من همکاری کردند.

*بهترین و بدترین خاطره ات از پرسپولیس چه بود؟
روز اولی که به ایران آمدم کمی نگران شرایط بودم و تجربه زندگی در یک کشور، برایم حس عجیبی همراه داشت اما کادر فنی به من گفت که نگران نباشم و ما با تو هستیم. همین موضوع موجب شد تا نگرانی ام کامل برطرف شود و حس خوبی داشتم. بدترین خاطره ام هم مربوط به تساوی در برابر تراکتور بود که ما را از قهرمانی دور کرد.

*در پایان چه صحبتی با هواداران پرسپولیس داری؟
واقعا آنها بی نظیر هستند. من در پاختاکور بازی کردم که هواداران خیلی زیادی دارد و به خاطر خیلی مشکلات اقتصادی خیلی اوقات مردم به ورزشگاه نمی آمدند. اما در پرسپولیس در هر بازی هواداران بسیار زیادی در ورزشگاه حاضر می شدند. هوادارانی که شاید از نظر مالی شرایط چندان خوبی نداشتند اما از مخارج زندگی خود می زدند تا از نزدیک کنار تیمشان باشند. آنها حتی هنگامی که ما از قهرمانی بازماندیم هم در ورزشگاه ایستادند و تیم را تشویق کردند که این به یاد ماندنی ترین صحنه برایم بود. آنها بی نظیر هستند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/134083
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 آلومینیوم 5 5 11
3 استقلال 4 7 10
4 پرسپولیس 4 7 9
5 گل گهر 5 0 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 5 -1 2
16 چادرملو 5 -7 2
17 نساجی مازندران 4 -4 1
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال