ارتش سرخ دات کام

اخبار

ماجرای هیئت مدیره 3 نفره؛ تلاش بازی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

ماجرای هیئت مدیره 3 نفره؛ تلاش بازیکنان و پُز قهرمانی مدیران!

ارتش سرخ دات کام :
ماجرای هیئت مدیره 3 نفره؛ تلاش بازیکنان و پُز قهرمانی مدیران!
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس را تنها 3 نفر تشکیل می دهند.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران با هدایت یحیی گل محمدی موفق شد قهرمان لیگ برتر ایران شود و برای چهارمین بار متوالی جام قهرمانی را بالای سر ببرد.

پس از کسب این افتخار بزرگ سرخ ها، مهدی رسول پناه حضور گسترده ای در رسانه ها داشت و به صورت مداوم با رادیو و تلویزیون مصاحبه می کرد.

هیئت مدیره پرسپولیس در حال حاضر 3 عضو دارد و این درحالی است که هواداران و اعضای پرسپولیس می خواهند زودتر اعضای جدید این هیئت مدیره معرفی شوند تا بتوانند با صلابت بهتری کار کنند.

یحیی گل محمدی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران چندی پیش تهدید به استعفا و بیان کرد: نمی دانم چرا بعد از چند ماه اعضای هیئت مدیره معرفی نمی شوند. در شان باشگاه نیست که هیئت مدیره با سه نفر تشکیل شود و آن سه نفر هم با یکدیگر اختلافات داشته باشند که این اختلافات بین دیگر کارمندان شیوع پیدا کرده است. اگر مدیریت قوی نباشد مطمئنا به چالش بزرگی خواهیم خورد. امیدوارم مسئولان به این مسائل ورود کنند و آن را دست کم نگیرند.

او گفت: تیم نتیجه می گیرد، اما دلیل نمی شود که چارت سازمانی باشگاه ناقص باشد. نمی دانم چرا این مسائل وجود دارد و چرا 2 عضو اقتصادی قوی به باشگاه اضافه نمی شوند تا مشکلات حل شود. تیم را به امان خدا رها کردند و چیزی که می گویند این است که تیم نتیجه می گیرد و به این دلیل کار اساسی صورت نمی گیرد. اما مسلما نگه داشتن این تیم، بازیکنان و کادرفنی برای فصل آینده با این شرایط سخت می شود. اگر خودم ببینم شرایط اینطور ادامه می یابد شاید تصمیمی بگیرم که خوشایند برای خودم و باشگاه نباشد. گفتم که ما باید پاسخگوی هواداران باشیم.

گل محمدی با اشاره به اختلاف نظر میان اعضای سه نفره هیئت مدیره، این موضوع را در شان باشگاه ندانست و از وزارت ورزش خواست تا هر چه زودتر نسبت به این موضوع رسیدگی لازم صورت گیرد.

رسول پناه، سرپرست باشگاه پرسپولیس بار ها در این باره بیان کرد که مجمع پرسپولیس و وزارت ورزش و جوانان باید در خصوص اعضای هیئت مدیره تصمیم گیری کند.

همچنین مهدی علی نژاد، معاون وزیر ورزش و جوانان بار ها اعلام کرد اعضای جدید هیئت مدیره به زودی معرفی می شوند که هنوز این اتفاق رخ نداده است.

هیئت مدیره پرسپولیس متشکل از مهدی رسول پناه، مهرداد هاشمی و علی رغبتی حواشی زیادی داشته است، اما در حال حاضر تمام حاشیه ها پشت قهرمانی سرخ ها قرار گرفته است.

قرار است تا 2 هفته دیگر اعضای جدید هیئت مدیره سرخ ها معرفی شوند که اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، یکی از آن ها محمد علیپور و دیگری یکی از شهرداران مناطق تهران است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/131729
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال