ارتش سرخ دات کام

اخبار

محدثی : دهن کجی جامعه به رضایی و نص ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

محدثی : دهن کجی جامعه به رضایی و نصرتی و اظهار شرمساری آنها کافی بود

ارتش سرخ دات کام :
محدثی : دهن کجی جامعه به رضایی و نصرتی و اظهار شرمساری آنها کافی بود
علی محدثی در گفت و گویی در مورد رای کمیته انضباطی شیث رضایی و نصرتی که به ترتیب با محرومیت ۲۰ و ۱۰ ماهه روبه رو شده اند، اظهار داشت: به نظر من شیث رضایی عمل خلافی مرتکب نشده بود و کمیته انضباطی باید فاعل این کار را با مجازات روبه رو می کرد. درباره اینکه کمیته انضباطی چگونه استنباط کرده که رضایی هم مرتکب خلاف شده خودشان باید صحبت کنند.

وی در خصوص اینکه این حکم می تواند بازدارنده اعمال زشت در فوتبال شود، تصریح کرد: مجازات کردن از قرون وسطی بوده و در آن زمان ها بیشتر جنبه انتقام داشت اما بعدها علمای جرم شناسی به این نتیجه رسیدند که مجازات صرف انتقام نیست و مجازات باید صورت گیرد تا آگاهی به جامعه داده شود و فرد مجرم نیز متنبه شود. اکنون ما هم باید ببینیم که این احکام آگاهی به جامعه ما می دهد یا خیر. ما در امور فرهنگی مستلزم بحث های زیادی هستیم.

محدثی گفت: در زمانی که ما در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال بودیم سیاوش اکبرپور را به دلیل هل دادن بازیکن حریف ۱۰ جلسه محروم کردیم و او این محرومیت را پشت سر گذاشت. اکبرپور چه بود و چه شد. نمی خواهم بگویم که رای ما باعث این تغییر رفتار شد اما وقتی این رای را دادیم شاه حسینی مرتب با این بازیکن صحبت می کرد و رفتار پدرانه ای با او داشت.

وی خاطر نشان کرد: وقتی قضیه نصرتی و شیث رسانه ای شد همان موقع فوتبال آنها از بین رفت. جامعه هم دهن کجی خود را به آنها نشان داد و همین رفتار و اظهار شرمساری این دو کافی بود و دیگر نباید محرومیت بیشتری برای آنها در نظر گرفته می شد. اگر این رای به چند جلسه محرومیت تبدیل می شد بهتر بود.

عضو سابق کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ارتباط با دیر اعلام شدن رای گفت: احتمالا رایزنی هایی در حال صورت گرفتن بود. دیر اعلام شدن رای هم امتیاز دارد هم عیب اما در این قضیه امتیازی دیده نشد.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/24251
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال