ارتش سرخ دات کام

اخبار

محمدخانی: اگر عاشق فوتبال بودند درخ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

محمدخانی: اگر عاشق فوتبال بودند درخواست لغو لیگ را نمی دادند

ارتش سرخ دات کام :
محمدخانی: اگر عاشق فوتبال بودند درخواست لغو لیگ را نمی دادند
مهاجم سرشناس پرسپولیس در دهه های 60 و 70 شمسی، از مسئولان سازمان لیگ درخواست کرد تا بدون توجه به فشاری که چند باشگاه می آورند، تصمیم به ادامه لیگ بگیرد.

ناصر محمدخانی در خصوص تعطیلی رقابت های لیگ برتر فوتبال و اینکه آینده این مسابقات هنوز مشخص نیست، گفت: «به نظرم نباید در این مورد تصمیم عجولانه بگیریم. در حال حاضر چند روش برای برگزاری ادامه لیگ وجود دارد، اما تعطیل کردن مسابقات معنی نمی دهد. حتی در زمان جنگ تحمیلی هم فوتبال برگزار می شد. ما آن زمان لیگ قدس و باشگاه های تهران را داشتیم که سطح آن از فوتبال فعلی هم بالاتر بود. فوتبال یک سرگرمی نیست که هر طور بخواهند درباره اش حرف بزنند. به اعتقاد من همه باید کمک کنند تا بازی ها هرچه زودتر و با رعایت همه مسائل بهداشتی، از سر گرفته شود.»

او اضافه کرد: «این روز ها هرکس ساز خودش را می زند. آن هایی که می گویند لیگ باید تعطیل شود، دل شان به حال فوتبال نمی سوزد و فقط به فکر خودشان هستند. اگر عاشق فوتبال بودند چنین درخواستی نمی دادند. با این حال، اگر قرار است لیگ تعطیل شود، تحت هر شرایطی باید قبل از آن پرسپولیس را به عنوان قهرمان معرفی کنند زیرا حق این تیم است که قهرمان شود. من که مخالف تعطیل کردن بازی ها هستم. به نظرم همه باید به زمین مسابقه برگردند و آنجا همه چیز مشخص شود.»

محمدخانی همچنین اشاره به درگیری میان برخی پیشکسوتان باشگاه داشت و گفت: «می دانم که یکسری مسائل بین برخی از پیشکسوتان مان به وجود آمده، اما نباید خودزنی کنیم. این درگیری ها پرسپولیس را دشمن شاد می کند. نباید خودمان به آتش این اختلافات هیزم بریزیم. بالاخره هر کس که پیراهن باشگاه را پوشیده و برای پرسپولیس زحمت کشیده، حق دارد در مورد این تیم نظر بدهد. همه ما دل مان برای پرسپولیس می سوزد و به خاطر این باشگاه هم شده نباید اتحاد مان را از دست بدهیم. ان شاءا... در پایان فصل یک جشن باشکوه در ورزشگاه آزادی برای چهارمین قهرمانی پیاپی پرسپولیس بگیریم.»


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/129209
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال