ارتش سرخ دات کام

اخبار

محمدخانی: سن برای سیدجلال یک عدد اس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

محمدخانی: سن برای سیدجلال یک عدد است

ارتش سرخ دات کام :
محمدخانی: سن برای سیدجلال یک عدد است
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: بنده نمی دانم در کجای دنیا بازی افتتاحیه و هفته نخست بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.

ناصر محمدخانی، پیشکسوت ملی پوش باشگاه پرسپولیس، درباره آخرین وضعیت پرسپولیس در آستانه آغاز لیگ نوزدهم گفت: بنده نمی دانم در کجای دنیا بازی افتتاحیه و هفته نخست بدون حضور تماشاگران برگزار می شود. امیدوارم فدراسیون فوتبال در این باره تصمیم صحیحی اتخاذ کند و تماشاگران بیایند و شاهد یک بازی جذاب و زیبا باشیم.

مهاجم اسبق سرخ پوشان پایتخت درباره حضور جونیور در پرسپولیس نیز عنوان کرد: اگر پرسپولیس در این فصل به دنبال حضور قدرتمند در لیگ برتر، لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی است، نیاز دارد که علاوه بر 13- 14 بازیکن اصلی بازیکنانی تراز اول هم بروی نیمکت داشته باشد تا رقابت میان بازیکنان باعث شود بهترین ها درون زمین قرار بگیرند. در مورد این بازیکن برزیلی هم او باید بیاید و با تیم تمرین کند و پس از هماهنگی از هفته های آینده در ترکیب قرار بگیرد.

محمدخانی در ادامه با اشاره به اهمیت حمایت از بازیکنان و کالدرون گفت: هیچ کس در فوتبال نمی ماند، همه می آیند و چند وقتی میهمان نام بزرگ پرسپولیس هستند و بعد هم می روند. برانکو هم 4 سال در تیم زحمت کشید و نتایج بسیار خوبی نیز کسب کرد و حالا هم رفته و کالدرون جایگزین او شده است. در حال حاضر و در آستانه لیگ هیچ چیز مهمتر از حمایت هواداران از کالدرون و بازیکنان نیست و باید مانند برانکو از این مربی هم حمایت شود.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به حفظ شاکله تیم خاطرنشان کرد: بسیار امیدوارم پرسپولیس امسال با توجه به مهره هایی که دارد بتواند در لیگ و جام حذفی قهرمان شود و البته دل هواداران را نیز در آسیا شاد کند، ما توانستیم در سال های قبل به فینال لیگ قهرمانان صعود کنیم و معتقدم دوباره می توانیم این کار را انجام دهیم.

محمدخانی پیرامون برگزاری دربی در هفته چهارم نیز اظهار داشت: همیشه دربی یک بازی حساس بود و در هفته های هفتم و هشتم برگزار می شد و شاید هم این بار برای پرسپولیس بهتر باشد که در این هفته بازی کند، به شخصه این بازی در هفته چهارم را به فال نیک می گیرم. ابتدا امیدوارم یک بازی جذاب ببینیم و در پی آن هم برنده سرخ پوشان باشد.

کاپیتان اسبق پرسپولیس درباره بحث حضور سیدجلال و کاپیتانی تیم نیز تصریح کرد: کاپیتان تیم با تجربه ترین بازیکن است و کاپیتان اول پرسپولیس سیدجلال حسینی است. سن فقط یک عدد است و شما شک نکنید اگر حسینی توانایی بازی کردن را نداشت، کالدرون او را کنار می گذاشت و بی تردید او هم می داند سیدجلال یک رهبر خوب و ایده آل درون زمین است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/119589
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال