ارتش سرخ دات کام

اخبار

مروري بر حملات اين سال ها به قلعه ن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

مروري بر حملات اين سال ها به قلعه نويي/ تباني، سنگسار، توطئه!

ارتش سرخ دات کام :
مروري بر حملات اين سال ها به قلعه نويي/ تباني، سنگسار، توطئه!
 سرمربي استقلال طي سال هاي اخير با اتهاماتي مواجه شده كه شايد مرور خلاصه اي از آنها تكان دهنده باشد

جواد نكونام اولين نفري نيست كه قلعه نويي را مورد حمله قرار مي دهد. در واقع سرمربي استقلال طي سال هاي اخير با اتهاماتي مواجه شده كه شايد مرور خلاصه اي از آنها تكان دهنده باشد.

مهرداد اولادي: اینکه سه سال در اردوی تیم ملی باشی و دم جام جهانی به این تیم دعوت نشوی خیلی سخت است و این اتفاق را فقط به واسطه نداشتن یکسری ارتباطات خودم با افراد نزدیک به کادر فنی تیم استقلال می دانم. در استقلال چون ارتباطات خاص نداشتم از من استفاده نمی شد.

گوران لاوره: امیر قلعه نویی که در ایران 5 جام به دست آورده درست همانند «دون کورلئونه»در فیلم پدرخوانده عمل می کند. او در اوکراین به من گفت که چه انتظارهایی دارد و وقتی به ایران بازگشتیم او با من صحبت کرد. در آن زمان شاید فکر می کرد برای اینکه من را در ترکیب قرار داده باید پولی به او بپردازم.

فرهاد مجيدي: شاگرد مكتب حجازي هستم و با ناپاك ها كار نمي كنم.

واعظ آشتياني: پاک ترین مقامی که استقلال کسب کرد مقام سومی با صمد مرفاوی بوده است.

مجتبي جباري: قلعه نویی را اینقدر بزرگ نكنيد، اگر او بزرگ بوده چرا در آسیا با استقلال نتيجه نگرفته است؟

جواد زرينچه: استقلال اهواز به اين دليل در ليگ دوم سقوط نكرد كه قلعه نويي از ما خواست مقابل شان شل بازي كنيم و ما هم قبول كرديم.

مدير رسانه اي تراكتورسازي: به بازیکنان سفارش شده بود مقابل استقلال محکم بازی نکنند. دوستان سال گذشته با خرید بازیکنان سفارشی بیش از دو میلیارد تومان به باشگاه ضرر زدند. سال گذشته شاهد ارباب رعیتی در تیم بودیم و کارهایی مثل دست بوسی، شانه بوسی و پشت سر دیگران راه رفتن متداول شده بود. برخي آقايان در اردوي تركيه كارهايي كردند كه حكم شرعي اش سنگسار است.

جواد نكونام: به نظر من مافيا در فوتبال ايران وجود دارد. هنوز هست و دارند ريشه فوتبال ايران را مي زنند. اين ها جرات ندارند حرف شان را بزنند. شما به ادبيات شان نگاه كنيد؛ چطور به خبرنگاران توهين مي كنند؟ چطور به طرفداران توهين مي كنند؟ چطور در رختكن به بازيكن فحش هاي آنچناني مي دهند؟ نقشه کشیده بودند جای کروش را بگیرند. آقايان دو روز رفتند تمرين يك تيم آلماني را از پشت فنس نگاه كردند، هنوز دارند درباره اش حرف مي زنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/54356
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-1

تراکتور

پرسپولیس

دوشنبه, 2 شهریور
ساعت 18:30

ورزشگاه : یادگار امام

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

پرسپولیس مقابل ملوان به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 1
2 محمد عمری 1
3 محمد خدابنده‌لو 1
4 ایگور سرگیف 1
5 علی علیپور 1
6 پوریا شهرآبادی 1
برنامه بازی ها

هفته 4 لیگ برتر

جمعه, 06 شهریور

چادرملو 0 - 2 تراکتور 19:00
پیکان 0 - 0 استقلال خوزستان 19:00
نساجی مازندران 0 - 2 شمس آذر 19:15
آلومینیوم 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 19:15
سپاهان 2 - 0 گل گهر 19:30
فولاد 0 - 0 استقلال 21:00

شنبه, 07 شهریور

مس شهربابک - صنعت نفت 19:00
فجرسپاسی - ذوب آهن 19:00
پرسپولیس - ملوان 19:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 آلومینیوم 4 3 8
4 گل گهر 4 2 7
5 پرسپولیس 3 4 6
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 3 0 4
10 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
11 فجرسپاسی 3 1 2
12 ذوب آهن 3 -1 2
13 صنعت نفت 3 -3 2
14 مس شهربابک 3 -4 2
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال