ارتش سرخ دات کام

اخبار

مطهری: زمانی خوشحالی می کنیم که جام ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

مطهری: زمانی خوشحالی می کنیم که جام را لمس کنیم

ارتش سرخ دات کام :
مطهری: زمانی خوشحالی می کنیم که جام را لمس کنیم
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: ما به بازیکنان گفته ایم که کارمان برای دستیابی به قهرمانی در لیگ برتر به پایان نرسیده و بعد از قطعی شدن قهرمانی باید خوشحالی کنیم.

حمید مطهری در گفت وگویی، در مورد وضعیت پرسپولیس و اینکه آیا آنها از لحاظ بدنی و تاکتیکی به آمادگی کامل رسیده اند، گفت: این طبیعی است که با گذشت سه ماه از آخرین بازی مان در لیگ برتر و تعطیلی 70 روزه تمرینات گروهی، شرایط برای رسیدن به آمادگی کامل سخت شود ولی سعی کردیم در این مدت خودمان را به شرایطی که دوست داریم نزدیک کنیم و الان در هفته پنجم کارمان هستیم. خدا را شکر شرایط خوب است، ولی برای رسیدن به وضعیت آرمانی نیاز به زمان داریم.

وی در مورد اینکه خیلی ها قهرمانی پرسپولیس را در لیگ امسال قطعی می دانند، خاطر نشان کرد: ما درباره این موضوع بارها با بازیکنان صحبت کردیم و گفته ایم که کار تمام نشده است. ما زمانی خوشحالی می کنیم که جام قهرمانی را لمس کنیم و رسیدن به این مهم نیازمند تلاش بیشتر، تمرکز بیشتر و میل به برنده شدن است.

مطهری در پاسخ به این پرسش که «آیا تقابل با پیکان آخرین تیم جدول رده بندی لیگ برتر نمی تواند شانس پرسپولیس را برای پیروزی بیشتر کند؟»، گفت: این درست است که پیکان در انتهای جدول قرار دارد، ولی به نظر من در لیگ برتر هیچ حریفی آسان نیست و هر بازی سختی های خاص خودش را دارد. در بازی های پایانی لیگ برتر تمام تیم ها تلاش می کنند و به اصطلاح فوتبالی ها دروازه ها کوچک تر می شوند. ما باید در هر بازی تلاش کنیم تا خوب امتیاز بگیریم.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه بازی کردن در غیاب هواداران برای پرسپولیس راحت نیست، خاطرنشان کرد: پرسپولیس همیشه به حمایت هوادارانش افتخار کرده است و آنها همیشه در سخت ترین شرایط هم کنار تیم بودند. هواداران همین حالا هم به ما انرژی می دهند، ولی شرایط طوری است که باید خودمان با غیبت هواداران کنار بیاییم و با این شرایط هماهنگ شویم. امیدوارم با نتایج خوبی که می گیریم آنها را خوشحال کنیم.

وی با اشاره به شروع مسابقات لیگ برتر تصریح کرد: فکر می کنم برگزاری بازی ها حس خوبی به جامعه بدهد. به هرحال خیلی ها در حال حاضر وضعیت سختی را تجربه می کنند و شروع فوتبال می تواند تا حدودی به مردم شادابی بدهد.

مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در مورد وضعیت علیرضا بیرانوند اظهار داشت: هنوز نمی دانیم تکلیف چیست، ولی دوست داریم بیرانوند در کنارمان باشد. در ضمن خودش هم دوست دارد تا پایان لیگ در کنار پرسپولیس باشد. البته باشگاه بلژیکی خواهان حضور بیرانوند در این کشور است، ولی ظاهراً باشگاه پرسپولیس هم درخواست کرده است که این بازیکن را تا پایان فصل در اختیار داشته باشیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/130365
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد 2 - 0 فولاد 18:00
ملوان 0 - 1 نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن 1 - 0 پیکان 18:00
استقلال 1 - 1 پرسپولیس 19:30
صنعت نفت 0 - 0 سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 نساجی مازندران 5 -3 4
12 صنعت نفت 5 -3 4
13 ملوان 5 -4 4
14 فجرسپاسی 4 1 3
15 مس شهربابک 4 -4 3
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال