ارتش سرخ دات کام

اخبار

میناوند در باشگاه پست گرفت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

میناوند در باشگاه پست گرفت

ارتش سرخ دات کام :
میناوند در باشگاه پست گرفت
مهرداد میناوند پس از مدت ها فعالیت خبری و اجرا و بعد از کسب تجارب حرفه ای در عرصه رسانه، امروز به صورت رسمی به پیشنهاد جدیدش از سوی شرکت آتیه داده پرداز، کارگزار برند پرسپولیس پاسخ مثبت داد تا بتواند در ادامه فعالیت رسانه ای خود در کنار پرسپولیسی ها باشد.

حالا میناوند به جمعی برگشته که سال ها برای این تیم بازی کرده و اکنون با حمایت حامی جدید پرسپولیس قادر خواهد بود تا کمک حال سرخ پوشان باشد.

میناوند علاوه بر آتیه داده پرداز چند پیشنهاد دیگر در اختیار داشت اما بنابر اظهارات مرد شماره 25 سابق پرسپولیس پیشنهاد شرکت آتیه بیش از دیگران برایش دلنشین بود چرا که او دوست دارد آموخته هایش از فعالیت رسانه ای را در اختیار تیم محبوبش قرار بدهد.

میناوند در گفت و گو با خبرنگار ما درباره شرایط کاری جدیدش تاکید کرد: قبل از هر چیز باید از اعتماد و تعامل بسیار خوبی که مدیران سایت مدال با بنده داشتند، تشکر کنم چرا که در ماه های اخیر با حمایت مدیران همین سایت نکات زیادی را آموختم و توانستم گفت و گوهای خاص فوتبالی را در اختیار علاقمندان به فوتبال قرار بدهم. در ادامه با پیشنهاد مدیران شرکت آتیه داده پرداز روبرو شدم و پس از بررسی این پیشنهاد متوجه شدم که می توانم با حمایت آنها بیش از گذشته به پرسپولیس کمک کنم.

میناوند گفت: در فوتبال حرفه ای دنیا نحوه ارتباط مستقیم با هواداران از سوی باشگاه و داشتن اعضای فعال و پرشمار در اپلیکیشن ها به عنوان یکی از معیارهای مهم ارزش گذاری تلفی می شود بنابراین شرکت آتیه پرداز انتخاب درست و حرفه ای برای نحوه همکاری با باشگاه پرسپولیس داشته و امیدوارم دیگر همکارانم در بخش تولید و محتوا رسانه بتوانیم کمک حال باشگاه بزرگ پرسپولیس باشیم. در شرایط کنونی باشگاه های بزرگ دنیا با راه اندازی اینستاگرام و اپلیکیشن های اختصاصی و در میزان جذب عضوهای خود گام های محکمی در زمینه درآمدزایی و ارتباط عمیق تر با هواداران خود برداشته اند و به همین دلیل است که هر چه تعداد اعضا صفحات اختصاصی باشگاه های حرفه ای بالاتر می رود، در ارزش گذاری آنها نیز تحولات عظیمی رخ می دهد. امیدوارم در آینده ای نه چندان دور با تعامل هواداران ارتش سرخ و باشگاه و حامی مالی بتوانیم صفحه اینستاگرام و اپلیکیشن پرسپولیس را اول آسیا و همطراز با باشگاه های بزرگ جهان برسانیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/124179
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال