ارتش سرخ دات کام

اخبار

میناوند: فکرنکنم علی کریمی درتمرین ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

میناوند: فکرنکنم علی کریمی درتمرین حاضر شود/ندیدم طارمی شُل تمرین کند!

ارتش سرخ دات کام :
میناوند: فکرنکنم علی کریمی درتمرین حاضر شود/ندیدم طارمی شُل تمرین کند!
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من که در تمرین پرسپولیس بودم، تمام بازیکنان با انگیزه تمرین می کردند و دلیل صحبت های طارمی را نمی دانم.

مهرداد میناوند در رابطه با حضورش در تمرینات پرسپولیس پیش از دربی اظهار داشت: من مثل همیشه سعی کردم در مواقع سخت کنار تیم باشم. این هفته هم به تمرین رفتم تا به بازیکنان روحیه بدهم. به نظرم شرایط خیلی خوب بود و همه با انگیزه تمرین می کردند. همیشه تمرینات تیمهای برانکو خوب و شاداب است چون خودم نیز قبلا شاگرد او بودم و از تفکرش باخبر هستم.

وی در واکنش به اینکه طارمی اعلام کرده پرسپولیس این هفته شُل تمرین کرده و با این وضعیت نمی تواند استقلال را ببرد، عنوان کرد: نمی دانم منظور مهدی چه بوده است اما من از شنیدن صحبت های او تعجب کردم. من که در تمرین بودم، ندیدم نه او و نه سایر بازیکنان شل تمرین کنند. اتفاقا خود مهدی طارمی خیلی با انگیزه بود و سایر بازیکنان نیز چنین وضعیتی داشتند. شاید هم قصد داشته از ترفندی استفاده کند اما منظورش را نفهمیدم.

پیشکسوت پرسپولیس درباره احتمال حضورش علی کریمی در تمرین امروز سرخپوشان تصریح کرد: من فکر نمی کنم که علی کریمی در تمرین امروز حاضر شود. در آخرین صحبتی که با او داشتم، می دانم که علی در شهرستان بود و به من چیزی نگفت که قرار است در تمرین پرسپولیس حاضر شود. باز هم دقیقا نمی دانم که شرایط او چگونه است اما در هر صورت حضور بازیکنان قدیمی باعث روحیه دادن به تیم می شود.

میناوند در پایان درباره شانس برتری پرسپولیس گفت: دربی هیچ وقت قابل پیش بینی نبوده چون شرایطش با سایر بازیها متفاوت است. شرایط پرسپولیس هم اکنون بهتر است اما نمی دانم که مثل بازیهای قبلی می توانند بازی روانی را ارائه دهند یا خیر. امیدوارم هواداران پرسپولیس خوشحال از ورزشگاه بیرون بروند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/78172
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 10 -5 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال