ارتش سرخ دات کام

اخبار

نصيرزاده : چرا همه انگشت ها برنامه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

14 سال پیش

نصيرزاده : چرا همه انگشت ها برنامه نود را نشانه گرفته است!

ارتش سرخ دات کام :
نصيرزاده : چرا همه انگشت ها برنامه نود را نشانه گرفته است!
کارشناس مسائل انضباطي و داوري فوتبال کشور پس از اعلام اخراج شيث و محروميت سنگين نصرتي توسط رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در گفتگويي اشاره کرد: درست است در بزرگ کردن ماجراي ضداخلاقي در ورزشگاه سردار جنگل گيلان به فوتبال و ورزش ايران لطمه وارد کرد اما نبايد اشتباه 20:30 را بر گردن برنامه نود انداخت. از طرفي ديگر با رأيي که امروز باشگاه پرسپوليس براي خاطيان درنظر گرفت مطمئناً جامعه از کميته انضباطي فدراسيون فوتبال يک انتظار ديگري دارد و چنانچه قصد محروميت بيش از 6 ماه را داشته باشد احتمال بازنگري مراجع استيناف وجود خواهد داشت.

امروز پس از يک هفته جوسازي مطبوعات و هواداران فوتبال از فاجعه ضداخلاقي هفته گذشته ديدار داماش و پرسپوليس در ورزشگاه سردار جنگل گيلان ، رويانيان مديرعامل سرخپوشان پايتخت در گفتگويي با سايت باشگاه پرسپوليس از جريمه 300 ميليون تومان ي به همراه اخراج از تيم پرسپوليس ، براي شيث رضايي و جريمه 250 ميليون تومان ي به همراه محروميت تا پايان نيم فصل براي محمد نصرتي ، خبر داد. او همچنين گفته است که: "از آنجايي که باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس بر مبناي اخلاق حرفه اي و فرهنگ محوري استوار است پس به هيچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازيکنان پرسپوليس در ديدار برابر داماش را بر نمي تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاري تصميم نهايي در مورد چگونگي برخورد با اين افراد بدين شرح اعلام مي شود:

1.آقاي شيث رضايي به دليل وارد ساختن لطمه مادي و معنوي به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقي و حرفه اي با کسر مبلغ 300 ميليون تومان از کل قرارداد جريمه و همچنين از باشگاه پرسپوليس اخراج مي شود.

2.آقاي محمد نصرتي به دليل وارد ساختن لطمه مادي و معنوي به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقي و حرفه اي با کسر مبلغ 250 مليون تومان از کل قرارداد جريمه و به دليل حسن سابقه و زحماتي که در عرصه فوتبال کشيده است و همچنين درخواست تعداد زيادي از پيشکسوتان فوتبال و هواداران، محروميت کامل وي به محروميت تا پايان نيم فصل تبديل شد."

رويانيان دليل تأخير در صدور احکام انضباطي شيث و نصرتي را ناآرام بودن جو دانست و افزود:  در روزهاي گذشته علي رغم شرايط و جو سنگيني که حاکم بود تصميمي اخذ نکردم و به خودم اين فرصت را دادم تا در فضاي آرام و با رعايت اخلاق و به دور از هواي نفس به وظيفه قانوني خود عمل کنم.چراکه در تيم بزرگ پرسپوليس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه اي حاکم بوده است. ارزشهايي که مجموعه پرسپوليس مبلغ آن بوده و مفاخري همچون علي پروين، علي دايي، کريم باقري، حميد استيلي مهدي مهدوي کيا و علي کريمي محصول آن هستند.

وي در پايان با بيان اينکه سعي کردم با مشورت بسياري از افراد آگاه به مسائل مربوط، بهترين تصميم را بگيرم، تصريح کرد: طي هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت هاي بسياري با افراد آگاه دانا صادق و خيرانديش داشتم تا بتوانم اصلح ترين تصميم را به عنوان مدير عامل اخذ کنم. هرچند اين جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پيوسته ام اما اميدوارم کليه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرايش کمک کنند تا بتوانيم اخلاق الهي، فرهنگ صحيح و انساني را در بخش هاي مختلف فوتبال نهادينه کنيم که اين امر نيازمند مشارکت، تعامل و گفتمان مشترک است.

واکنش نصيرزاده به ماجراي پرحاشيه اين روزهاي فوتبال ايران
کارشناس برجسته مسائل انضباطي و داوري فوتبال کشور طي گفتگويي پيرامون اتفاقات ديدار داماش و پرسپوليس ، اشاره داشت: آنچه باعث شد تا تصاوير بازيکنان پرسپوليس بر روي سايت هاي معتبر خبري به عنوان مهمترين اتفاق فوتبال ايران قرار گيرد رفتار ناشايست و ضداخلاقي نصرتي و شيث نبود بلکه آن چيزي در اين راستا مهم و جالب به نظرمي رسيد عکس العمل تماشاگران فوتبال در رابطه با انعکاس عمومي اين حرکت بود. وي همچنين گفت: يعني اگر امروز اين موضوع بين المللي و به درازا کشيده شد به دليل شوخي غيراخلاقي اين دو بازيکن نبود.بلکه واکنش هاي عمومي جامعه به اين ماجرا باعث رفتن تصاوير ضداخلاقي و اخبار مرتبط با اين موضوع به روي جلد رسانه هاي خارجي شد.
نصيرزاده محروميت بازيکنان توسط باشگاهها و فدراسيون را امري عادي دانست و تصريح کرد: محروميت بازيکنان توسط باشگاهها يک امر عادي به نظرمي رسد که در اين راستا حتي مسئولين انضباطي مي توانند براي آن ها جريمه نقدي هم درنظر بگيرد. همين طور فدراسيون هم هرگاه در معرض ديد افکار عمومي، جرياني واقع شود مي بايست مسئولين مربوطه، پيگيري اتفاقات پيش آمده را در دستور کار خود قرار دهند؛ براي مثال موضوع آندرانيک تيموريان و حنيف عمران زاده در صلاحيت باشگاه استقلال است ولي شوخي نصرتي و شيث هم مسئوليت آن متوجه باشگاه است و هم در دستور کار فدراسيون قرار دارد.

وي با واقعه پرحاشيه پرسپوليس ي ها را زننده تلقي کرد و گفت: در کشور ما رفتار اين دو بازيکن، زننده و ضداخلاقي تلاقي مي شود ولي از آنجائيکه جو فوتبال ما احساسي است و نمي توان به هنگام بروز احساسات تصميم گرفت به همين دليل قاضي حسن زاده براساس اصول حرفه اي و قانوني، قضاوت در مورد اين پرونده را به هفته هاي بعد موکول کرد تا در جو آرام تري، رأي گيري انجام شود. زيرا تأني از خصوصيات يک قاضي است ولي متأسفانه عده اي در بيرون اين موضوع را ضعف کميته انضباطي مي دانند.

نصيرزاده مقصر فشارهايي که اين روزها کميته انضباطي را متوجه خود کرده تا  تصميم گيري هاي به مراتب شديدتري پيرامون اتفاقات اخير فوتبال کشور اتخاذ شود را برخي نمايندگان مجلس دانست و اضافه کرد: به نظر مي رسد فشارهايي کميته انضباطي را متوجه خود کرده تا تصميم شديدي وضع شود، چون نزديک به انتخابات هستيم و از اين رو برخي از نمايندگان مجلس بي دليل به اين موضوع ورود مي کنند. زيرا شاهد هستيم يک وکيل از طرف دوستان افرادي که با شيث رضايي مشکل دارد در مصاحبه اش خواستار ورود دادستان به پرونده مي شود. متأسفانه اين موضوع مانع مي شود که افراد به طور منطقي با جريان التهابي پيش آمده برخورد کنند.

وي ادامه داد: اعتقاد دارم که اگر در حالت عادي و فرض عدم تأثير در جامعه، طبق بند 11 ماده 24 اين دو نفر مي توانند تا 6 ماه محروميت و تا 10 ميليون تومان جريمه شوند. به همين دليل چون اين تنبيه براي ذهن ملتهب جامعه کم است بايد گفت که اگر تنبيه بالاتر از اين صورت گيرد احتمال دارد توسط مراجع استيناف مورد بازنگري قرار گيرد .

نصيرزاده در خصوص برخورد باشگاه پرسپوليس با خاطيان فاجعه اخير فوتبال ايران افزود: باشگاه پرسپوليس به دليل حرکت دو بازيکنش وارد موضوعي شد که هرگز در باشگاهها ي ديگر مقابله با آن تمرين نشده بود. از اين رو، بار اول گفته شد که صحنه را نديدم، بار دوم يک محروميت ساده و براي سومين بار محروميت سنگين براي شيث و نصرتي درنظر گرفته شد. دليل اصلي اين رأي هاي سنگين اين بود که اصلاً نمي شد پيش بيني کرد که بعد از پخش تصاوير 20:30 چقدر مي تواند تأثير منفي روي جامعه داشته باشد.

وي در پايان با بيان اينکه بسياري از بزرگان مسبب اشاعه اين عمل ناشايست و ضداخلاقي را برنامه نود مي دانند، گفت: بزرگ کردن اين ماجرا به فوتبال و ورزش ايران لطمه زد و به نظرمي رسد اين اشتباه را يکي از برنامه هاي پربيننده تلويزيوني مرتکب شد اما برنامه نود در اين ماجرا بي تقصير بود و به هيچ وجه به اين ماجرا ورد پيدا نکرد و حتي شاهد بوديم که در هفته گذشته بررسي اين موضوع را به هفته آينده موکول کرد.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/23643
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال