ارتش سرخ دات کام

اخبار

نعمتی: ما می خواهيم تاريخ ساز شويم ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

نعمتی: ما می خواهيم تاريخ ساز شويم و در يك فصل دبل كنيم

ارتش سرخ دات کام :
نعمتی: ما می خواهيم تاريخ ساز شويم و در يك فصل دبل كنيم
سیامک نعمتی گفت: به دنبال دبل در قهرمانی هستیم.
سيامك نعمتی برخلاف ادعای سپاهانی ها كه گفته بودند قهرمانی پرسپوليس در ليگ مهندسی شده بود، می گويد تيم شان شايسته ترين تيم برای قهرمانی بود و به حق قهرمان ليگ شد و به فينال جام حذفی رسيد. با سيامك بعد از بازی جنجالی با سپاهان و صعود به فينال جام حذفی گفت وگويی انجام داديم كه در ادامه می خوانيد.

* بازی با سپاهان چطور بود؟
ديدار خوبی بود. تيم ما از هر لحاظ برتر از سپاهان بود و برای تك تك دقايق بازی برنامه داشتيم. يك مقدار بازی در 90 دقيقه گره خورد ولی با تلاش بچه ها توانستيم در 120 دقيقه گل برتری را بزنيم و به فينال جام حذفی صعود كنيم.
 
*برخلاف بازی های گذشته اين بازی را از روی نيمكت آغاز كردی.
در تيم ما اصلا اين مسائل مطرح نيست و فرقی نمی كند كدام بازيكن فيكس بازی می كند. هر كس در تركيب قرار بگيرد برای موفقيت پرسپوليس و خوشحالی هواداران تلاش می كند. كادرفنی تصميم گرفت در اين ديدار به عنوان يار تعويضی به ميدان بروم. تنها چيزی كه اهميت دارد برد پرسپوليس است.

*جو ورزشگاه چطور بود؟
نمی دانم چه شد كه حتی از آن چيزی كه عنوان شد هواداران پرسپوليسی كمتری به ورزشگاه آمدند و طبيعتاً سپاهانی ها بيشتر بودند. به طور كلی با توجه به اتفاقات پيش آمده جو خوب نبود و به ضرر ما بود ولی ما با هدف برد به ميدان رفتيم و خدا را شكر توانستيم به خواسته خود برسيم.

* سپاهانی ها اعتراض زيادی به داوری داشتند و معتقد بودند اگر 9 نفره نمی شدند پرسپوليس را شكست می دادند.
كسانی كه بازی را ديدند می توانند شهادت بدهند كه ما تيم برتر زمين بوديم. دو بار به تير زديم و در طول 90 دقيقه می توانستيم سپاهان را شكست بدهيم. ضمن اينكه مهاجم حريف سروش را زد. اگر اين صحنه اخراج نداشت پس در فوتبال كدام حركت اخراج دارد؟

* قبل از آغاز بازی تصاويری در فضای مجازی پخش شد كه هواداران سپاهان، عده ای از طرفداران پرسپوليس را كتك زدند. اين صحنه ها را ديدی؟
بله، هم من و هم ساير بچه ها اين تصاوير را ديديم و بسيار ناراحت شديم. نمی دانم واقعاً اين دعواها برای چيست. به خاطر همين صحنه ها بايد هر طور شده سپاهان را می برديم تا دل هوادارانی كه كتك خوردند شاد شود.

* بعد از بازی هم سپاهانی ها ادعا كردند قهرمانی پرسپوليس در ليگ برتر مهندسی شده بود.
كدام مهندسی؟ تيم ما شايسته قهرمانی بود و لياقت اين عنوان را داشت. از ابتدای فصل صدرنشين بوديم و ساير تيم ها نتوانستند از ما بيشتر امتياز بگيرند. در جام حذفی هم كاملا شايسته پيروزی مقابل سپاهان و صعود به فينال بوديم.

*خيلی ها پرسپوليس را از حالا قهرمان جام حذفی می دانند. نظر تو چيست؟
نه اصلا اين طوری نيست. فينال به صورت تك بازی است و در طول يك ديدار ممكن است هر اتفاقی بيفتد. درست است داماش در ليگ دو حضور دارد ولی كاملا قابل احترام است و تيم های ليگ برتری را حذف كرده تا به فينال رسيده است. به همين دليل ما اصلا اين تيم را دست كم نمی گيريم و با تمام قوا برای قهرمانی تلاش خواهيم كرد.

* می دانستی تا به حال هيچ تيمی در ليگ برتر و جام حذفی دبل نكرده است؟
بله اين موضوع را بعد از بازی فهميدم. اگر در جام حذفی قهرمان شويم اتفاق ويژه ای است. ما می خواهيم تاريخ ساز شويم و در يك فصل دبل كنيم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/116126
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال