ارتش سرخ دات کام

اخبار

نعیم آبادی: شکست پیکان کار آسانی نب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

نعیم آبادی: شکست پیکان کار آسانی نبود/ مردم از عملکرد پرسپولیس راضی هستند

ارتش سرخ دات کام :
نعیم آبادی: شکست پیکان کار آسانی نبود/ مردم از عملکرد پرسپولیس راضی هستند
سعید نعیم آبادی در گفت وگویی، درمورد پیروزی یک بر صفر پرسپولیس در جام حذفی مقابل پیکان، گفت: توقع ما از پرسپولیس کسب پیروزی است، اما جام حذفی شرایط خاص خودش را دارد. فراموش نکنیم پرسپولیس حریف ضعیفی را پیش رو نداشت. پیکان تیمی قدیمی و دارای تجربه زیاد در لیگ برتر است. آن ها از یک تیم لیگ برتری  چیزی کم نداشتند.

وی افزود: می دانید تیم ها در جام حذفی با تفکر دفاعی می آیند. همین مسئله کار را سخت می کند، ولی پرسپولیس توانست از موقعیت خود استفاده کند و به مرحله بعد راه یابد.

پیشکسوت پرسپولیس درمورد اینکه آیا این تیم می تواند به موفقیت برسد، خاطرنشان کرد: پیش بینی این مسئله سخت است. جایگاه پرسپولیس مکان فعلی نیست. پرسپولیس الکی محبوب نشد، این تیم کلکسیونی از موفقیت ها را دارد. هر کس باید در جای خود به پرسپولیس کمک کند. بنده به عنوان پیشکسوت و هوادار به عنوان هوادار و مدیرعامل در جایگاه خود اگر به وظایف شان عمل کنند، پرسپولیس به جایگاه واقعی خود می رسد. خوشبختانه پرسپولیس فوتبال زیبایی ارائه می دهند و مردم از این مسئله راضی هستند. شما دیدید پرسپولیس مقابل ذوب آهن باخت، ولی هیچ کس ناراضی نبود.

نعیم آبادی درمورد اینکه آیا از عملکرد برانکو ایوانکوویچ رضایت دارد؟ اظهار داشت: اگر منکر عملکرد برانکو شوم، منکر بینش فنی خودم شدم یا اینکه بخیل بودم. شاید هم دید ضعیف من عملکرد او را منفی دیده است. برانکو سال ها در تیم ملی فعالیت کرده و سابقه زیادی در کشور خودش دارد. کارشناسان فوتبال دنیا این مربی را قبول دارند و اگر بگویم این مربی را قبول ندارم، خودم را زیر سؤال بردم.

وی درمورد اینکه آیا پرسپولیس می تواند در هفته ششم لیگ برتر سایپا را ببرد، عنوان کرد: قاعدتاً باید این اتفاق بیفتد، ولی در فوتبال چیزی قابل پیش بینی نیست. شما دیدید بارسلونا 4 جام گرفت، ولی در سوپرجام اسپانیا مقابل اتلتیکو بیلبائو در شرایطی که کسی فکرش را نمی کرد، شکست خورد. شانس برد پرسپولیس مقابل سایپا 70 به 30 است و اگر اتفاق خاصی نیفتد، 3 امتیاز این مسابقه به سرخ پوشان می رسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/71497
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال