ارتش سرخ دات کام

اخبار

نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس جذا ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 2 اظهار نظر

-

4 ساعت پیش

نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس جذاب می‌شود

ارتش سرخ دات کام :
نقل و انتقالات زمستانی پرسپولیس جذاب می‌شود
اول جلسه خلیلی با اوسمار، بعد اعلام به هیأت مدیره بعد از حضور اوسمار ویرا در پرسپولیس و اولین جلساتی که این مربی با پیمان حدادی داشت، قرار شد سرمربی برزیلی لیست بازیکنان درخواستی خود را به محمد انصاری معاون ورزشی وقت باشگاه داده و او نیز مدیرعامل و هیأت مدیره را در جریان امور قرار دهد. با این حال دوران همکاری مشترک انصاری و اوسمار طولانی نشد. حالا قرار است محسن خلیلی در اولین اقدام جلسه‌ای با اوسمار داشته باشد و با اعلام اسامی گزینه‌های مدنظر اوسمار، لیست مدنظر این مربی به اطلاع حدادی و هیأت مدیره برسد تا مقدمات جذب این نفرات انجام شود و البته خلیلی قطعاً شرایط لیست و نفرات مدنظر اوسمار را با توجه به بودجه بانک شهر برای نقل و انتقالات زمستانی بررسی خواهد کرد. این بررسی از نظر ورزشی هم انجام خواهد شد تا بازیکنانی که مدتی طولانی بازی نکرده‌اند و مصدومیت‌های زیادی داشته‌اند سر از پرسپولیس درنیاورند.
پرسپولیس و رضا درویش در نقل و انتقالات تابستانی شروعی فوق‌العاده و غافلگیرکننده داشتند تا جایی که درویش با وجود مخالفان بسیاری که داشت تا مرز «پرز» شدن دوباره پیش رفت اما جنگ 12روزه باعث شد تا قطار متوقف شود. بعد از جنگ، باشگاه پرسپولیس درگیر جدایی کارتال و سپس به خدمت گرفتن سرمربی جدید شد. با شروع به کار هاشمیان دوباره چرخ نقل و انتقالاتی چرخید و سه بازیکن دیگر جذب شدند اما عملیات تکمیل اسکواد تیم کامل نشد. وسواس وحید هاشمیان برای انتخاب بازیکنان خارجی در پست‌های مدنظرش و البته درگیری با چالش‌های ناشی از نتایج ضعیف در رقابت‌های لیگ برتر باعث شد این پروژه هر روز کند و کندتر شود تا جایی که به یکباره همه چیز متوقف شد. هاشمیان که تصور می‌کرد با همین اسکواد می‌تواند شرایط را تغییر دهد ادامه روند نقل و انتقالاتی را به نیم‌فصل موکول کرد اما بعد از چند نتیجه ضعیف کنار رفت تا بعد از جذب اوریه، باکیچ و ابرقویی که در دوران سرمربیگری او اتفاق افتاد با بازیکن دیگری همکاری تازه‌ای را آغاز نکند.

از حالا تا زمستان اخبار داغ داغ است
با ورود اوسمار به کادرفنی دوباره بحث جذب بازیکنان خارجی برای پست‌های لازم مطرح شده و هر روز با شنیدن اسامی جدید و نام‌آشنا داغ و داغ‌تر می‌شود. به احتمال زیاد این اخبار تا زمان باز شدن پنجره نقل و انتقالات در زمستان پیرامون پرسپولیس گسترده‌تر و متعدد‌تر خواهد شد و همه رسانه‌ها درباره نیازهای اوسمار و محتوای سبد خرید او خواهند نوشت و متعاقب این مسأله هواداران با سیل کامنت‌های خود درباره این گزینه‌ها نظر داده و بعضاً مشخص می‌کنند که کی بیاید و کی نیاید.
با وجود این یک نکته فوق‌العاده مهم در لابه‌لای هیاهوی این اسامی بعضاً دهان‌پرکن وجود دارد و آن اهمیت تقویت تیم در نقل و انتقالات زمستانی است. اتفاقی که دقیقاً دو سال قبل در پرسپولیس رخ داد و تیمی که برای رقابت در راه قهرمانی دچار نوسان شده و البته تغییراتی را در کادر فنی متحمل شده بود با جذب سه چهار بازیکن شاخص و تأثیرگذار، روز آخر گوی قهرمانی را ربود و به یکی از دراماتیک‌ترین قهرمانی‌هایش دست یافت.

نقش پررنگ معاون ورزشی از جنس فوتبال
در آن مقطع حسین بادامکی معان ورزشی باشگاه پرسپولیس بود که در پروسه نهایی شدن این چهار انتقال نقش ایفا کرد هر چند نباید از کنار نام درویش و تیم مدیریتی باشگاه به‌راحتی عبور کرد. همچنین در مقطعی که خبری از کنسرسیوم بانکی و بانک شهر نبود، طبیعت به‌عنوان اسپانسر پرسپولیس پای کار آمد و در جذب این بازیکنان نقش‌آفرینی کرد تا آن انتقال‌های مهم و مؤثر نهایی شود.
از سوی دیگر آنچه باعث شد تا تدبیر مدیران باشگاه پرسپولیس در آن مقطع به ثمر بنشیند این بود که سراغ گزینه‌های آزاد یا نفراتی رفت که انتقال‌شان شدنی بود آن هم در شرایطی که همه می‌دانستند عبدالکریم حسن ملی‌پوش و مرد سال فوتبال آسیا بوده، اورونوف یک استعداد در فوتبال آسیاست، خدابنده‌لو از تیم ملی امید آمده و عیسی یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر بوده است.
حالا و در شرایطی که محسن خلیلی به‌عنوان معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس مشغول به کار شده همه انتظار دارند این باشگاه در پنجره زمستانی شرایط متفاوتی را نسبت به فصل قبل که فقط سردار دورسون را به خدمت گرفت تجربه کند. در واقع خلیلی هم مثل بادامکی یک معاون ورزشی کاملاً فوتبالی از جنس و بدنه پرسپولیس است که دقیقاً می‌داند تیم به چه بازیکنانی نیاز دارد یا اصلاً در این مقطع جذب چه نفراتی شدنی است.

اولین آزمون بزرگ حدادی
البته که نقش اوسمار در این نقل و انتقالات پررنگ خواهد بود اما تدبیر و هدفگذاری درست در فصل زمستان برای خریدهای مؤثر و کارگشا از اهمیت بیشتری برخوردار است.
هر چند با بازشدن پنجره زمستانی تعداد زیادی از بازیکنان خواستار جابه‌جایی و جدایی از تیم‌های خود هستند و این‌گونه نیست که باشگاه پسپولیس فقط دنبال بازیکن آزاد باشد اما اگر انتقالی نشدنی باشد فقط وقت باشگاه را خواهد گرفت و چنانچه به نتیجه نینجامد برای پرسپولیس حواشی بسیاری ایجاد خواهد کرد.
جدا از حضور خلیلی به‌عنوان معاون ورزشی تازه‌نفس و اولین مأموریت بزرگی که او در زمستان در پیش دارد این اولین پنجره نقل و انتقالاتی دوران مدیرعاملی پیمان حدادی نیز به حساب می‌آید و قطعاً او باید با کمک بانک شهر خودی نشان بدهد.
در واقع بعد از گذر از انتصاب‌ها و سیاستگذاری‌های کلی در باشگاه که شاید برای هواداران چندان اهمیتی نداشته باشد، کیفیت عملکرد حدادی در نقل و انتقالات زمستانی از نظر بسیاری از هواداران عیار واقعی او را نشان خواهد داد و اگر در این مقطع عملکرد مفید و مناسبی داشته باشد مسیر هموارتری برای مدیریت خواهد داشت وگرنه مثل درویش هر روز سیبل انتقادات گسترده خواهد شد.

زمستان 1402 پلی برای قهرمانی
دو سال پیش پرسپولیس بعد از آخرین مسابقه نیم‌فصل اول دچار یک شوک بزرگ شد و یحیی گل‌محمدی پس از چهار سال درخشان این تیم را ترک کرد تا چالش پیدا کردن آلترناتیو مناسب برای این مربی پرافتخار تمام ذهن و حواس مدیران باشگاه را به خود جلب کند. بعد از نهایی شدن سرمربیگری اوسمار که البته با حاشیه‌ها و اتفاقات عجیب و غریبی همراه بود، مدیران باشگاه در جهت تقویت تیم گام‌هایی اساسی برداشتند. البته در آن مقطع به‌خاطر تعطیلی حدوداً 50روزه لیگ برتر ناشی از برگزاری رقابت‌های جام ملت‌های زمان برای اضافه شدن نفرات جدید و آماده‌سازی تیم وجود داشت اما اتفاق مهم‌تر، هوشمندی و تدبیری بود که در آن پنجره زمستانی رقم خورد.
در آن مقطع پرسپولیس چهار بازیکن شاخص به نام‌های عیسی آل‌کثیر، محمد خدابنده‌لو، اوستون اورونوف و عبدالکریم حسن را به‌همراه سه بازیکن جوان جذب کردند. همچنین در آن بازه زمانی شهاب زاهدی، نبیل باهویی، محمد عمری و میلاد سرلک از پرسپولیس جدا شدند که جدایی دو نفر آخر اجباری و برای گذراندن خدمت سربازی در تیم ملوان بود.
با وجود این تغییرات، پرسپولیس که نیم‌فصل اول را با دو امتیاز پایین‌تر از صدر جدول در رده سوم تمام کرده بود در رقابت با سپاهان و استقلال با استفاده از توانمندی و تأثیرگذاری خریدهای جدیدش در نهایت به یک قهرمانی شیرین رسید تا بعداً همه از شاهکار مدیریتی در زمستان 1402 بگویند.
نکته جالب آنجا بود که در آن مقطع هم اورونوف و هم عبدالکریم حسن بازیکنان آزاد بودند و پرسپولیس مجبور نشد به‌دنبال رضایتنامه آنها برود و مبالغ سنگین پرداخت کند. عیسی آل‌کثیر هم بعد از عمل جراحی و دوری طولانی از مصدومیت به پرسپولیس برگشت و محمد خدابنده‌لو بیشتر امور مربوط به گرفتن رضایتنامه‌اش از مس کرمان را خودش انجام داد و از مبلغ قابل توجهی از مطالباتش نیز گذشت تا به پرسپولیس بیاید.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/166959
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال