ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

نوراللهی و انصاری ام آرزوست ! ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

نوراللهی و انصاری ام آرزوست !

نوراللهی و انصاری ام آرزوست !
ارتش سرخ دات کام :
خبر انتقال وحید امیری به یکی از دو تیم بزرگ پایتخت تقریبا به تیتر اصلی تمامی مراجع خبری در روزهای اخیر تبدیل شده است و تقریبا هر یک ساعت یک بار خبر توافق قطعی این بازیکن معمولی با یکی از این دو تیم منتشر و به تبع آن کری خوانی های معمول بین هواداران که انگار گوهر گمشده فوتبال ایران را در تیمشان خواهند دید در زیر این خبر شکل می گیرد .

بازیکنی که نگارنده معتقد است نه از نظر فنی و نه از نظر اخلاقی هرگز در قواره پرسپولیس نبوده و قحط الرجال فعلی فوتبال ایران موجب شده است تا امثال امیری و کاوه رضایی تا این حد در سر تیتر اخبار قرار بگیرند .

اما خبری که در لا به لای اخبار ریز و درشت این روزهای پرسپولیس به شدت گم شده است ، عمل جراحی محمد انصاری و خانه نشینی وی بعد از یک نیم فصل تمام بازی کردن با درد است . بازیکنی که با کمترین ناز و ادای ممکن ستاره بی چون و چرای فصل قبل بود و خیال پرسپولیس را از خلاء وحشتناک جناح چپ ، بعد از سالها راحت کرد .  همچنین این خیل عظیم ، خبر بازگشت زودتر احمد نوراللهی به تمرینات و گذشتن از خیر تعطیلات به آن شکل مورد توجه رسانه ها قرار نگرفت .

گمشده پرسپولیس ، محمد انصاری و انصاری هاست . بازیکنانی بی ادعا از نظر فنی فوق العاده کار می کنند و عقده تیتر یک شدن نیز ندارند . اینکه برای هواداران پرسپولیس تجربه نمی شود که با ستاره خریدن ، نمی توان قهرمان شد جایعجب فراوان دارد . شاید حافظه تاریخی ضعیف این ملت از یاد برده است که چه بلایی سر پرسپولیس کهکشانی رویانیان و مصطفوی آمد که اینگونه هر روز به طاهری می تازند  که عرضه جذب ستاره ها را ندارد و پر شدن اردوی رقیب از ستاره های پوشالی را به رخ مدیریت و کادر فنی می کشند .

اینکه چرا قدر علیپورها و عالیشاه ها را نمی دانیم و دنبال امیری و رضایی هستیم را می توان تنها از قدرت رسانه ای و عدم موقعیت شناسی قشر جوان و احساسی هوادار تیم دانست.

اینکه خبر گذشتن احمد نوراللهی از خیر تعطیلات و زدن استارت تمرینات ، هفته ها زودتر از موعود در لا به لای اخبار زرد نقل و انتقال این و آن گم می شود ، همان گوهر گمشده ایست که به نظر می رسید دیگر باید با تجربه فصول قبلی، حداقل گروهی از تیفوسی های قرمز به آن پی ببرند .

کاش به جای گذاشتن قرار تجمع در مقابل وزارت ورزش برای تحت فشار گذاشتن مدیریت برای خرید ستاره ها ، یک بار در مقابل درفشی فر قرار می گذاشتیم تا انگیزه ای برای نوراللهی باشیم که اوج بهبوحه سفرهای خارجی ستارگان پوشالی ، برای آمادگی بیشتر  تمرینات فصل بعد ار آغاز کرده است.

کاش به جای هجوم به صفحه امثال دژاگه و کاوه رضایی ، به صفحه شخصی علی علیپور می رفتیم و از اینکه اذعان داشته سرباز پرسپولیس است تشکر می کردیم .

کاش تعداد فالوئرهای محمد انصاری و انصاری هایی که یک نیم فصل بدون منت با درد برای پرسپولیس بازی کردند و بی نقص ترین عملکرد را به جا گذاشتند اینقدر کم نبود .

آریا فاطمی مقدم


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/79879
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

سپاهان

پرسپولیس

دوشنبه, 3 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس برابر فولاد به چه نتیجه‌ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور - آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد - فجرسپاسی 19:00
گل گهر - سپاهان 19:00
استقلال خوزستان - استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر - پیکان 18:00
چادرملو - ملوان 18:00
ذوب آهن - مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس - فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 2 2 6
2 چادرملو 2 1 4
3 استقلال 2 1 4
4 پرسپولیس 2 1 4
5 فجرسپاسی 2 1 4
6 پیکان 2 1 4
7 ملوان 2 1 4
8 گل گهر 2 0 3
9 استقلال خوزستان 2 0 2
10 ذوب آهن 2 -1 1
11 مس رفسنجان 2 -1 1
12 سپاهان 2 -1 1
13 تراکتور 2 -1 1
14 آلومینیوم 2 -2 0
15 فولاد 2 -2 0
16 شمس آذر 2 0 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال