ارتش سرخ دات کام

اخبار

نورمحمدی: ثمره تحمل سختی ها قهرمانی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

نورمحمدی: ثمره تحمل سختی ها قهرمانی مان خواهد بود

ارتش سرخ دات کام :
نورمحمدی: ثمره تحمل سختی ها قهرمانی مان خواهد بود
مدافع شماره 20 پرسپولیس با اشاره به برنامه های پر فشار و سنگین این تیم در فصل آماده سازی اش اظهار امیدواری کرد که این تیم بتواند با اجرای این تمرینات و برنامه های سخت در طول فصل و پایان آن ثمره شیرینی را به دست آورده تا خستگی ناشی از این روزهای سخت را از تن بیرون کنند.

رضا نورمحمدی مدافع  سرخ ها در گفت وگویی در مورد سفر اخیر این تیم به ترکیه و برگزاری اردوی تدارکاتی در این کشور اظهار داشت : برنامه این اردو در ادامه برنامه های آماده سازی ما دنبال می شود . ما  حدود دو هفته پیش در اردویی در اردبیل داشتیم که به بدنسازی در منطقه مرتفع انجام شد و حالا برای پی گیری این برنامه وآغاز کارهای تاکتیکی مان  در کشور ترکیه حضورداریم . دراین مدت ما برنامه های سخت و پرفشاری را داتیم اما تحمل این روزها می توان در نهایت به موفقیت ما در سه جامی که پیش روی ما می باشد ، منجر شود . ثمره شیرین این روزهای سخت را با قهرمانی و موفقیت مان به دست خواهیم آورد .

رضا نورمحمدی در ادامه این گفت وگو در مورد نگرانی هواداران این تیم در خصوص جدایی احتمالی مهره های شاخص تیم از جمله سید جلال حسینی ، محمد رضا خلعتبری و مهرداد پولادی خاطر نشان کرد : تمام این نفراتی که نام بردید از جمله بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال ما هستند که به طور قطع حضورشان در هر تیمی مفید است و همه ما هم دوست داریم که شرایط برای ادامه همکاری این بازیکنان در پرسپولیس ایجاد شود. من شرایط خاص و نگرانی هواداران را درک می کنم و امیدوارم در نهایت هر اتفاقی در این مورد رخ می دهد به نفع همه ما و پرسپولیس و هوادارانش باشد .

این مدافع شماره 20 پرسپولیسی ها در رابطه با پیش بینی اش از آینده تیمش در فصل آتی، گفت: تلاش همه مجموعه باشگاه موفقیت تیم در سه جام است تا بتوانیم نتایج خوب و در شان نام پرسپولیس و هوادارانش را رقم بزنیم که امیدوارم در کنار تمام تلاشی که به این منظور می شود دار بدشانسی و بد بیاری نشویم تا بتوانیم به اهدافی که در برنامه ما داریم ، دست پیدا کنیم .

نورمحمدی در خصوص رقابت ویژه ای که پیش بینی می شود در خط دفاعی تیمش به وجود آید اظهار داشت : نه من و نه هیچ کدام از نفرات تیم از رقابت با هم پستی های مان ترسی نداریم واعتقاد داریم رقابت بیشتر می تواند در نهایت به نفع ما و تیم باشد و من نیز شخصا به این موضوع اعتقاد دارم .


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/53874
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال