ارتش سرخ دات کام

اخبار

نورمحمدی: کار پرسپولیس در آسیا سخت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

نورمحمدی: کار پرسپولیس در آسیا سخت تر از لیگ برتر است

ارتش سرخ دات کام :
نورمحمدی: کار پرسپولیس در آسیا سخت تر از لیگ برتر است
 کاپیتان اسبق تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است تجربه بازیکنی مثل سیدجلال حسینی در خط دفاع پرسپولیس باعث شده سرخ پوشان در خط دفاعی مشکلی نداشته باشند و بهترین خط دفاعی لیگ نوزدهم را به خود اختصاص دهند.

علیرضا نورمحمدی در گفت وگویی در مورد وضعیت این روزهای پرسپولیس گفت: با این که بیماری کرونا باعث شده خیلی از تیم ها تحت تاثیر تعطیلی طولانی لیگ از شرایط آرمانی دور باشند اما خوشبختانه تیم پرسپولیس در این زمینه مشکلی ندارد و پس از کرونا تمام بازی های خود را با پیروزی پشت سر گذاشته تا همچنان شانس اول قهرمانی در لیگ نوزدهم باشد.

مدافع اسبق پرسپولیس در خصوص شرایط خط دفاعی این تیم تصریح کرد: حضور بازیکن باتجربه ای مثل سیدجلال، در خط دفاعی پرسپولیس و مدافعان جوانی که عملکرد خوبی را از نشان داده اند، باعث شده پرسپولیس در زمینه دفاع مشکل چندانی نداشته باشد. اگرچه مصدومیت ها به خصوص بین مدافعان چپ می توانست دردسرهایی را برای پرسپولیس در دفاع ایجاد کند اما بازیکنان جایگزین به خوبی این مساله را پوشش دادند تا بدین ترتیب در حال حاضر پرسپولیس بهترین خط دفاعی لیگ برتر را به خود اختصاص دهد.

او با اشاره به بازی مهم پرسپولیس برابر فولاد خوزستان خاطرنشان کرد: پرسپولیس دیدار مهمی را پیش روی دارد و به هیچ عنوان نباید این حریف خود را دست کم بگیرد. البته حسن بازی این هفته پرسپولیس در این است که این دیدار در تهران برگزار می شود و شرایط زمین و آب و هوایی برای سرخ پوشان خوب است، اگر قرار بود این بازی در اهواز برگزار می شد، ممکن بود کار برای پرسپولیس سخت شود.

مدافع اسبق سرخ پوشان در خصوص آینده پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا و شرایط این تیم در ادامه این بازی ها گفت: پرسپولیس نفرات خوبی دارد. البته به طور حتم کار در آسیا برای این تیم سخت تر از لیگ برتر است ولی امیدوارم پوکر قهرمانی باعث شود روحیه و شرایط این تیم در برابر حریفان آسیایی اش بهتر از قبل شده و این امکان برای تیم گل محمدی ایجاد شود که بتواند با اقتدار به مراحل بالای این رقابت ها صعود کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/131272
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال