ارتش سرخ دات کام

اخبار

نوری: بی خیال نیستیم و ناراحتی هواد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

نوری: بی خیال نیستیم و ناراحتی هواداران و پیشکسوتان را درک می کنیم

ارتش سرخ دات کام :
نوری: بی خیال نیستیم و ناراحتی هواداران و پیشکسوتان را درک می کنیم
 محمد نوری در گفت وگویی در مورد وضعیت بحرانی پرسپولیس در پایان هفته پنجم لیگ برتر اظهار داشت: هیچکدام از ما فکر نمی کردیم که چنین شروع ضعیفی در لیگ داشته باشیم و از اینکه هواداران را ناراحت کردیم، عذرخواهی می کنم. ما در پنج بازی گذشته با اتفاقات زیادی مواجه شدیم که صحبت کردن در مورد آنها دیگر چیزی را عوض نمی کند. حالا هم به فکر بازی با صبا هستیم و امیدوارم از این مسابقه، یک لیگ جدید برای ما شروع شود و بتوانیم اولین برد را به دست آوریم.

وی در مورد اینکه بسیاری از هواداران پرسپولیس و پیشکسوتان این باشگاه از مسائل فنی و تاکتیکی تیم ایراد گرفته اند، خاطر نشان کرد: ما قبول داریم که تیم مان با مشکلات فنی هم دست به گریبان است ولی هواداران و پیشکسوتان بدانند بی خیال نیستیم و تلاش می کنیم تا شرایط تغییر کنند. از آنها خواهش می کنم مشکلات دیگر پرسپولیس را هم ببینند، مشکلاتی که برخی از آنها مشخص است و برخی دیگر هم مشخص نیست و دوست هم نداریم در این وضعیت در مورد آنها صحبت کنیم. فقط از هواداران می خواهیم صبور باشند و ما را حمایت کنند.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در ادامه افزود: وقتی لیگ شروع شد چند مصدوم دادیم که همین موضوع کادر فنی را دچار مشکل کرد و چند جابجایی در ترکیب صورت گرفت که اجباری بود. پس از آن پیام صادقیان مصدوم شد که شوک بزرگی بود و در بازی با ملوان هم رضا نوروزی رباط پاره کرد و حالا او را در اختیار نداریم. آیا این اتفاقات نمی تواند به ضرر پرسپولیس باشد؟ آیا باید از کنار این مسائل به سادگی عبور کرد؟ برای تیم ما هر بازیکنی ارزش دارد و واقعاً با بدشانسی مواجه شدیم که بعضی از آنها را از دست دادیم.

نوری در مورد بازی با صبا و اینکه فکر می کند در این بازی می توانند سه امتیاز را بگیرند، گفت: چاره ای جز برد نداریم، مگر می توانیم به چیزی جز این فکر کنیم؟ ما بازی سختی در قم داریم ولی برای خروج از این وضعیت باید صبا را ببریم در غیر اینصورت مشکلات بیشتر می شود. در این چند روز هم تمرکزمان را روی این بازی گذاشتیم و امیدوارم در نهایت برنده از زمین بیرون بیاییم. الان کمی از کورس عقب هستیم ولی برای رفتن به کورس باید چند بازی پیاپی را ببریم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/55450
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال