ارتش سرخ دات کام

اخبار

نکیسا: پرسپولیس مدعی اصلی قهرمانی د ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

نکیسا: پرسپولیس مدعی اصلی قهرمانی در لیگ است

ارتش سرخ دات کام :
نکیسا: پرسپولیس مدعی اصلی قهرمانی در لیگ است
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به نظر من لیگ برتر امسال از نظر فنی کیفیت خوبی دارد و همچنان سرخپوشان مدعی اصلی قهرمانی هستند.
تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته در دیداری معوقه از هفته پنجم لیگ برتر به مصاف نساجی قائمشهر رفت که این دیدار با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
یکی از نکات ویژه این دیدار کیفیت بد زمین چمن ورزشگاه وطنی قائمشهر بود که در شرایط بارانی این مسابقه را تحت تاثیر خود قرار داده بود. عملکرد سرخپوشان در  این دیدار، رکورد خوب حامد لک در لیگ برتر و ... از جمله مسائلی بود که موجب شد تا با نیما نکیسا دروازه بان اسبق تیم ملی و پرسپولیس گفت وگویی داشته باشیم که در زیر می خوانید:

*بازی با نساجی چطور بود؟
این مسابقه در شرایط جوی خوبی برگزار نشد و به نظر من حتی بهتر بود  که بازی با تاخیر یک روزه برگزار می شد اما نظر داور و ناظر این بود که بازی برگزار شود. در چنین شرایطی نمی توان انتظار عملکرد فنی فوق العاده داشت چرا که زمین این اجازه را به تیم ها نمی داد.

*شرایط بد چمن ورزشگاه وطنی قائمشهر چقدر روی بازی تاثیرگذار بود؟
همانطور که اشاره کردم شرایط زمین اجازه نمی داد که پرسپولیس برنامه های خود را در این زمین اجرا کند. البته همین که همه بازیکنان سالم و بدن مصدومیت جدی زمین را ترک کردند جای شکر داشت.

*با این اوصاف می توانیم انتظار داشته باشیم که با این امکانات میزبانی 2027 جام ملت های آسیا به ما برسد؟
به نظر من باید نیروهای تخصصی در جایگاه مدیریت قرار داشته باشند. وقتی مدیران متخصص را شناسایی کردیم باید از آنها در بازه زمانی کار بخواهیم. به نظر من ما در این شرایط نیاز به مدیران با دانش و شجاع داریم که کارها را اجرایی کنند. در این شرایط می توانیم امیدوار باشیم که به هدفمان برسیم.

*حامد لک روز گذشته در پنجمین دیدار این فصل، نخستین گل در لیگ برتر را با پیراهن پرسپولیس دریافت کرد. عملکرد او را در مجموع چطور می بینید؟
لک زمانی که به پرسپولیس آمد فراتر از یک قهرمان ظاهر شد. او خیلی با انگیزه تر و شاداب تر از قبل کارش را دنبال می کند و امیدوارم که بتواند همین روند را ادامه دهد و سال های سال برای پرسپولیس درخشان ظاهر شود. البته امیدوارم اسکوچیچ نیز به او برای تیم ملی نگاهی داشته باشد چرا که حامد در این چند بازی ثابت کرده که می تواند به تیم ملی هم دعوت شود.

*در مجموع کیفیت لیگ امسال را در غیاب مربیان و بازیکنان خارجی چطور دیدید؟
به نظر من این اقدام فدراسیون و سازمان لیگ پیامد مثبتی برای فوتبال ما داشت که منجر شد تا بازیکنان نسل 98 فوتبال ایران به مربیگری وارد شوند و هدایت برخی تیم ها را بر عهده بگیرند. البته امیدوارم این اعتماد به دیگر نفراتی هم شود که دوست ندارند در حوزه مربیگری فعالیت کنند و از آنها در حوزه مدیریت استفاده شود.

*شما موافق چنین قانونی هستید؟
این قانون البته خلاهایی دارد. مانند اینکه تیم های تازه لیگ برتری شده نمی توانند بازیکن خارجی داشته باشند در شرایطی که سایر تیم ها از فصل قبل خارجی های خود را حفظ کرده اند. اما در مجموع اجرای چنین قانونی جلوی خیلی از کارها را می گیرد و برای فوتبال ما مفید است.

*در مجموع چه تیم هایی از دید شما امسال مدعی هستند؟
گل گهر تیم خوب و جنگنده ای است. سپاهان و نویدکیا روند رو به رشدی را در پیش گرفته اند. نساجی و استقلال هم از تیم های خوب هستند اما پرسپولیس شانس اول قهرمانی است و عملکرد خوبی داشته است. ما امسال در لیگ مربی 32 ساله داشتیم که برای فوتبال ما خوب است. از طرفی لیگ برتر در حال پوست اندازی است و امیدوارم با اضافه شدن امکانات فوتبال ما جذاب تر شود و پیشرفت کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/137348
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان - چادرملو 19:00
گل گهر - آلومینیوم 19:00
شمس آذر - تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 پرسپولیس 4 7 9
4 آلومینیوم 4 3 8
5 گل گهر 4 2 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال