ارتش سرخ دات کام

اخبار

نگاه آماری به بازی فردا / پرسپولیس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

نگاه آماری به بازی فردا / پرسپولیس بدون شکست باقی می ماند؟

ارتش سرخ دات کام :
نگاه آماری به بازی فردا / پرسپولیس بدون شکست باقی می ماند؟
 استقلال و پرسپولیس در حالی فردا با هم بازی می کنند که شرایط دو تیم اصلا شبیه به هم نیست. استقلالی ها از آسیا حذف شده اند و در 8 بازی آخر خودشان در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا هم فقط یک برد بدست آورده اند. آبی پوشان پایتخت در بازی قبل از دربی خود هم مقابل نساجی در قائمشهر متوقف شده اند و با تساوی پای به دربی می گذارند. پرسپولیسی ها اما خود را به نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا رسانده اند و دو بازی آخر در لیگ برتر را هم مقابل تیم های شمالی با پیروزی پشت سر گذاشته اند.

در تاریخ لیگ برتر فقط 3 بار بوده است که در بازی قبل از دربی استقلالی ها مقابل حریف خود متوقف شده اند و پرسپولیسی ها با برد به دربی آمده اند. استقلالی ها در این 3 بازی نتوانسته اند رقیب سنتی خود را شکست دهند. اولین بازی دو تیم با این شرایط به لیگ دوازدهم برمی گردد که در آن بازی تلاش دو تیم در دربی به تساوی بدون گل انجامید. بعد از آن تساوی بازی بعدی ای که پرسپولیسی ها با برد به دربی آمدند و استقلالی ها هم بعد از تساوی به دربی آمده بودند را قرمزها با هدایت برانکو ایوانکوویچ به پیروزی رسیدند؛ برانکو در لیگ پانزدهم موفق شد استقلالی ها را با نتیجه ی 4 بر 2 شکست دهد. این سرمربی کروات فصل گذشته هم توانست وینفرد شفر را با این شرایط شکست دهد تا 100 درصد بردهای پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بعد از اینکه آن ها با برد به این بازی آمده بودند و استقلالی ها هم هفته ی قبل از دربی را مساوی کرده بودند با هدایت برانکو ایوانکوویچ بدست آمده باشد.

از طرفی دیگر پرسپولیسی ها در حالی مقابل استقلال تهران قرار می گیرند که با وجود از دست دادن چند مهره ی کلیدی خود و محروم بودن از جذب بازیکن در فصل نقل و انتقالات، در این فصل از رقابت های لیگ برتر هنوز متحمل شکست نشده اند. در تاریخ لیگ برتر فقط 4 بار بوده که دو تیم به مصاف هم رفته اند و در آن بازی یکی از دو تیم بدون شکست به دربی آمده است. در آن 4 تقابل هیچ وقت پرسپولیسی ها دربی را به رقیب سنتی خود نباخته اند.

در لیگ ششم که استقلالی ها بدون باخت به دربی آمده بودند، پرسپولیسی ها همراه با دنیزلی 2 بر یک رقیب سنتی خود را بردند. در لیگ هفتم پرسپولیس و در لیگ نهم استقلال بدون باخت به دربی آمدند که هر دو بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید. در لیگ شانزدهم هم پرسپولیسی ها بدون باخت به دربی آمدند که آن بازی به تساوی بدون گل انجامید.

از طرفی باید به آماری دیگر اشاره کرد. استقلال در جدول 8 امتیاز کمتر از پرسپولیس دارد. در تاریخ دربی هرگز تیمی که با 8 امتیاز بیشتر پای به دربی گذاشته برنده نشده است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/106370
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال