ارتش سرخ دات کام

اخبار

نیازمندی‌های پرسپولیس همچنان در باز ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 6 اظهار نظر

-

3 سال پیش

نیازمندی‌های پرسپولیس همچنان در بازار

ارتش سرخ دات کام :
نیازمندی‌های پرسپولیس همچنان در بازار
علیرغم رضایتی که تا اینجای نقل و انتقالات هواداران این تیم از مدیریت داشته‌اند، سرخ‌ها با چالش‌های بزرگی همچنان مواجه هستند که سعی در پوشش آن دارند.

جذب بیرانوند، پورعلی‌گنجی، اسماعیلی‌فر، گولسیانی، رفیعی، احمدی و حتی صادقی شاید نهایت رضایت را بین هواداران پرسپولیس شکل داده باشد اما این تیم که فصل گذشته بعد از پنج سال حضور در نقش اول سکانس جشن قهرمانی، آن را به رقیب دیرینه باخت، همچنان نقص‌های پررنگ خود را پوشش نداده است.

برای پی بردن به این ضعف‌ها، کافیست نگاهی به خروجی‌های قطعی و گمانه‌زنی‌های حول این باشگاه داشته باشیم.

از کادرفنی شروع کنیم؛ جایی که داوود فنایی، عسگری، مطهری و حتی احتمالا خانبان بعنوان مربیان دروازه‌بان، بدنساز، دستیار اول و آنالیزور جدا شده‌اند یا در حال پایان همکاری هستند ولی برای پوشش آن، این تیم تنها با یک مربی بدنساز تا این لحظه به توافق نهایی دست یافته است.

زرگ‌ترین گره پرسپولیس هم مسلما در همین کادرفنی است که فصل گذشته به اشکال مختلف جالب‌های عجیبی را پشت سر گذاشتند که در نهایت منجر به پایان همکاری آنها با یحیی گل‌محمدی شد.

فارغ از این بحث که البته هم یحیی و هم کادر مدیریتی با جدیت به دنبال گزینه‌هایی هستند که بخش فنی را تقویت کند، باید به خروجی‌های تیم نیز پرداخت.

با پایان همکاری این باشگاه با حامد لک، علیرضا بیرانوند بار دیگر به این تیم بازگشته است. انتخاب و انتقالی که البته رضایت بالاتر هواداران پرسپولیس را نیز بهمراه داشته است تا آنها تا اینجا تغییر در دروازه، مشکل بزرگی را احساس نکنند.

سیدجلال حسینی بازنشست شده و علیرضا ابراهیمی نیز به این نتیجه رسیده که در جمع سرخپوشان چیز زیادی کاسب نخواهد شد و بهتر است سرنوشت را جای دیگری دنبال کند. دو خروجی قطعی از لیست که البته با مرتضی پورعلی‌گنجی و گئورگی گولسیانی پوشش داده شد تا از این حیث نیز شرایط به سود یحیی و سرخ‌ها باشد.

در دفاع راست هم رامین رضاییان جدا شد و آنها دانیال اسماعیلی‌فر را به خدمت گرفته‌اند. انتقالی که باید دید چه شرایطی را در طول فصل دنبال خواهد کرد و مدافع راستی که پرسپولیسی‌ها اکنون بعد از دو فصل تقلا به خدمت گرفته‌اند، فراتر از رامین یا هم‌تراز با وی عمل خواهد کرد یا خیر. دانیال در سپاهان نشان داده بود که از حیث گلساز و گلزنی مهره‌ای قابل اعتماد محسوب می‌شود اما اینکه در پرسپولیس چه شرایطی را دنبال کند باید منتظر نمایش او در طول فصل ماند.

در سمت چپ یحیی توفانی ظاهر شد و نه دستور به تمدید با سعید آقایی داد و نه علی شجاعی را حفظ کرد. علیرغم اسامی مطرح شده هم آنها با هیچ گزینه‌ای برای جذب به مذاکره و توافق ننشستند. از علی نعمتی به عنوان مدافع چپ فصل آتی پرسپولیس یاد می‌شود و البته وحید امیری بعد از پایان مصدومیتی که او را این روزها خانه‌نشین کرده است. سرمربی سرخ‌ها البته در لیست خود نام محمدمهدی احمدی مدافع چپ‌پا و جوان نفت مسجدسلیمان را قرار داده و باید دید این بازیکن قادر خواهد بود معادلات را در این پست به نام خود تغییر دهد یا خیر.

پرسپولیس با این شرایط صد درصد تغییر را از خط دروازه تا چهار مدافع میانی‌اش نسبت به فصل گذشته خواهد داشت. یک ریسک بزرگ که نیازمند هماهنگی بزرگی در آماده‌سازی پیش فصل خواهد داشت.

در خط میانی هم رضا اسدی، محمد شریفی، احسان پهلوان و علی شجاعی جدا شده‌اند و آنها با سروش رفیعی و سعید صادقی به توافق دست یافته‌اند. اینکه ترکیب خط میانی فصل آتی پرسپولیس با حضور نفراتی چون میلاد سرلک، سروش رفیعی، کمال کامیابی‌نیا، سعید صادقی، امید عالیشاه، سیامک نعمتی و مهدی ترابی به چه شکل خواهد بود، باید تا شروع مسابقات صبر کرد و انتظار کشید.

در نهایت خط حمله؛ ضعف بزرگ پرسپولیس طی سالیان اخیر که همواره بابت عدم در اختیار داشتن مهاجمی زهردار با مشکلات بزرگی مواجه شده‌اند و هر بار هم در نقل و انتقالات دست‌شان بابت خریدی مطمئن و گلزن کوتاه ماند. آنها اکنون مهدی عبدی و حامد پاکدل را در این پست در اختیار دارند و دو مهاجم خارجی نیز مدنظر این تیم و البته یحیی گل محمدی قرار دارد. باید دید بزرگ‌ترین ضعف فصول اخیر پرسپولیس با جذب کدام مهره در خط حمله کاهش خواهد یافت.

بزرگ‌ترین مشکل پرسپولیس را اما می‌توان تغییرات وسیع و نیازمندی آنها به هماهنگی دانست. به طور کلی اگر بخواهیم به واسطه نقل و انتقالات جدید، ترکیب پرسپولیس را با چینش جدیدی معرفی کنیم، آنها حداقل هفت بازیکن تازه‌وارد وارد ترکیب فصل جدید خواهند کرد که مسلما ضمن ایجاد تغییر سیمای آنها از نظر تاکتیکی و تکنیک فردی، یک نگرانی بزرگ را هم بابت عدم هماهنگی پیش‌رو خواهد داشت.

پس با این شرایط شاید اصلی‌ترین نیاز این تیم در مقطع بازار تابستانی این باشد که ضمن تکمیل زودهنگام کادرفنی و‌ جذب یکی دو مهره دیگر خصوصا در خط حمله، با شتاب بیشتری در مسیر آماده‌سازی قرار گرفته و با هماهنگی کردن بازی‌ تدارکاتی زیاد، این عدم هماهنگی بین نفرات جدید را کاهش دهند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/149880
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
سامان ❤پرسپولیس❤

0

6

3 سال پیش

سعید صادقی ام ک اومد.کهکشانیها با دوتا فوروارد تاپ تکمیل میشه..پیش بسوی سه گانه❤❤❤


سیداکبرموسوی

0

5

3 سال پیش

تیم مهاجم نداره و این مشکل فقط با مهاجم خوب خارجی حل میشه


علیرضا حسین پور

-1

6

3 سال پیش

پرسپولیس سرور الاستقلال


حسین هدایتی

-2

4

3 سال پیش

دقیقا الان دوتا مهاجم خوب و‌مطمئن نیاز داریم و یه دفاع چپ که اگه هم نشد با همینا کار جمع میشه ولی کادر فنی باید تقویت بشه و زودتر اردو و تمرینات پیش فصل امسال با این همه تغییر کارمون برای هماهنگی سخت میشه ولی بازم میگم اینم دست پخت یحیی هستش انقدر دوسال بنجول خرید که الان مجبور شدین یه تیم بندازیم بیرون یه تیم دیگه بیاریم


بابک اعتمادیان

0

5

3 سال پیش

یک مهاجم قاتل در حد ایمون زاید نیاز داریم


ابی پرسپولیسی عشق کاپیتان امید

0

7

3 سال پیش

امید بخدا.... انشالله امسال قهرمانی را 5 هفته زودتر جشن میگیریم.... ولی کاش شریفی نمی‌رفت به این زودی ها.... سرلک سال دیگه رفتنی... ولی شریفی تا 10 سال میتونست باش

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

استقلال خوزستان

جمعه, 16 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مرتضی منصوریان

نظرسنجی

پرسپولیس برابر تراکتور در جام حذفی به چه نتیجه ای دست پیدا خواهد کرد؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
5 سروش رفیعی 1
6 محمدحسین کنعانی زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

جمعه, 07 آذر

پیکان - ملوان 15:30
ذوب آهن - خیبر خرم‌آباد 16:30
شمس آذر - پرسپولیس 16:30
استقلال خوزستان - گل گهر 18:00

شنبه, 08 آذر

تراکتور - چادرملو 16:30
آلومینیوم - فجرسپاسی 16:30

یکشنبه, 09 آذر

استقلال - فولاد 16:15
مس رفسنجان - سپاهان 17:30

یک هشتم جام حذفی

جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 چادرملو 10 2 17
2 استقلال 9 6 16
3 پرسپولیس 10 4 15
4 سپاهان 9 3 15
5 ملوان 9 1 14
6 خیبر خرم‌آباد 10 0 14
7 تراکتور 9 7 13
8 گل گهر 10 -2 13
9 آلومینیوم 10 -3 13
10 فجرسپاسی 10 -1 11
11 فولاد 10 -1 11
12 ذوب آهن 10 -2 10
13 استقلال خوزستان 10 -3 9
14 پیکان 10 -4 8
15 مس رفسنجان 10 -5 7
16 شمس آذر 10 -2 6

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال