ارتش سرخ دات کام

اخبار

نیمکت نشینی دو بزرگ پرسپولیس تا اطل ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

نیمکت نشینی دو بزرگ پرسپولیس تا اطلاع ثانوی!

ارتش سرخ دات کام :
نیمکت نشینی دو بزرگ پرسپولیس تا اطلاع ثانوی!
با وجود اینکه پرسپولیس در تبریز باخت اما محمد نادری در دفاع چپ یکی از خوب های تیمش بود. نادری با توان بدنی بالا و در فاز حمله قدرت از پیش برداشتن هر بازیکنی را دارد و می تواند مسافتی طولانی را پا به توپ طی کرده و برای تیمش موقعیت بسازد. این اتفاقی بود که چند نوبت در تبریز رخ داد و توانایی های او به چشم آمد.

نادری که در لیست قبلی تیم ملی که بیشتر شبیه تیم ب بود قرار داشت اما جزو معدود نفراتی است که از آن لیست به فهرست اصلی راه یافته و قرار است در مرحله مقدماتی جام جهانی در اردوی تیم ملی باشد. نادری یکی از بازیکنانی است که از پرسپولیس به تیم ملی دعوت شده اما همین که از آن تیم ب به تیم اصلی راه یافته نشان می دهد ویلموتس و همکارانش نیز به نوعی روی توانایی های فنی این بازیکن صحه گذاشته اند.
در دفاع راست نیز مهدی شیری کماکان بازی های متعادلی انجام می دهد. شیری در دو بازی گذشته درخشش سه ماه آخر لیگ برتر و جام حذفی را نداشت اما همچنان کم اشتباه و متعادل بازی می کند. شیری برعکس نادری از تیم ب به تیم ملی اصلی نرسید اما بعید به نظر می رسد حالا حالاها جایگاهش در ترکیب اصلی به خطر بیفتد.

در چنین شرایطی دو بازیکن شاخص و باتجربه پرسپولیس که جزو ستارگان اصلی این تیم طی فصول گذشته بودند کار بسیار سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی خواهند داشت. محمد انصاری و حسین ماهینی که دومی بعد از مصدومیت دوباره شرایط بازی را پیدا کرده احتمالاً به این زودی ها فیکس نخواهند شد. البته انصاری می تواند منتظر بماند تا در صورت محرومیت یا مصدومیت مدافعان میانی به جای یکی از آنها بازی کند اما در آن پست نیز محمدحسین کنعانی زادگان دیگر ملی پوش پرسپولیس تشنه انجام بازی برای سرخ هاست.

در چنین شرایطی انصاری و ماهینی مهم ترین و نامدارترین ستاره های نیمکت پرسپولیس هستند که به خاطر درخشش ادامه دار نفرات هم پستی شان در ترکیب اصلی باید همچنان روی نیمکت بنشینند هر چند ماهینی به خاطر مصدومیتی که پشت سر گذاشت نتوانست حتی به لیست 20 نفره دو بازی گذشته راه یابد و شاید این اتفاق از بازی با صنعت نفت برایش رخ دهد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/120250
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال