ارتش سرخ دات کام

اخبار

هاشمی طبا: واگذاری سرخابی ها را بی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

هاشمی طبا: واگذاری سرخابی ها را بی معنی می دانم/می خواستند نژادفلاح سرکار باشد

ارتش سرخ دات کام :
هاشمی طبا: واگذاری سرخابی ها را بی معنی می دانم/می خواستند نژادفلاح سرکار باشد
رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی با بیان اینکه نحوه واگذاری 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس را غلط می دانم و به آن خوش بین نیستم، گفت: این نوع واگذاری اساسا بی معنی است.

مصطفی هاشمی طبا در گفت وگویی با بیان این مطلب افزود: بنده به عنوان یکی از افراد مطلع از وضعیت 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس بارها گفته ام این نوع واگذاری بی معنی است چراکه مشخص نیست چه چیزی را قرار است به فروش برسانند.

وی ادامه داد: اگر شرکت را می فروشند طبق ماده 141 قانون تجارت 2 شرکت استقلال و پرسپولیس ورشکسته اند و اساسا شرکت های ورشکسته قابلیت واگذاری ندارند.باید برای این نوع شرکت ها مدیر تسویه انتخاب شود تا به وضعیت آنها رسیدگی کنند.

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی افزود: آقایان مدعی هستند شرکت استقلال و پرسپولیس را نمی فروشند، بلکه برند و نشان تجاری آن را واگذار می کنند که با این وضعیت، فروش برند بی معنی است و قیمت گذاری آن نیز نمی تواند کارشناسی باشد.

هاشمی طبا ادامه داد: آقایان اعلام کردند ورزشگاه های مرغوبکار و درفشی فر نیز در کنار این واگذاری در اختیار خریداران قرار می گیرد در حالیکه تا جایی که بنده اطلاع دارم این 2 ورزشگاه سند مالکیت ندارند!

وی با بیان اینکه وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی باید برای واگذاری استقلال و پرسپولیس طبق قانون عمل کنند، گفت: راهکار بنده این است که این 2 باشگاه منحل شود و با تشکیل شرکت سهامی عام افرادی که خواهان خرید سهام این 2 باشگاه هستند متناسب با رقمی که در اختیار دارند سهام باشگاه را خریداری کنند. البته این امر نیاز به یک ماده واحده قانونی دارد که می توان آن را از طریق مجلس پیگیری کرد.

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی درباره اظهارات اسماعیل وفایی مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس مبنی بر اینکه وی در سال 69 با رقمی مشخص سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کرده و قانونا این باشگاه به وی تعلق دارد، گفت: تا آنجایی که بنده اطلاع دارم این موضوع در دادگاه بررسی شد و دلایل وی برای خریداری باشگاه پرسپولیس قانع کننده نبود و در واقع دادگاه با رأیی که صادر کرد حجت را برای وزارت ورزش تمام کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استقلال و پرسپولیس نیاز به مدیران شرکتی و درآمدزا دارند و با مدیران دولتی نمی توان این 2 باشگاه را اداره کرد، گفت: مدیران دولتی مدیران هزینه هستند و نمی توانند برای باشگاه درآمدزایی کنند در حالیکه دو باشگاه پرطرفدار نظیر استقلال و پرسپولیس نیاز به مدیرانی دارند که با استفاده از نام و برند این باشگاه و برای تامین نیازهای آن به درآمدزایی مناسب بپردازند، در واقع می خواهم بگویم این 2 باشگاه نیاز به افراد "بیزینس من" یا مدیران تجاری دارد که بتوانند درآمدزایی کنند.

هاشمی طبا با بیان اینکه اساسا به واگذاری 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس اعتقادی ندارم و معتقدم اگر این اتفاق هم بیفتد اتفاق مبارکی برای این دو باشگاه نخواهد بود، متذکر شد: از سال 82 مدام می شنویم استقلال و پرسپولیس تا 6 ماه دیگر واگذار می شوند و هنوز با گذشت یک دهه از استارت این قضیه هنوز می بینیم هیچ اتفاقی نیفتاده چراکه اساسا کسی نمی آید یک شرکت ورشکسته را با 100 میلیارد بدهی خریداری کند.

وی ادامه داد: جالب اینکه آقایان مدعی می شوند پس از آنکه خریدار جدید در مزایده برنده شد آن وقت صلاحیت اخلاقی او را تایید می کنیم که اساسا جای سوال است این تایید صلاحیت چه معنایی می دهد و کسی که ممنوع المعامله نباشد چه لزومی دارد صلاحیت اخلاقی اش برای خرید باشگاه تایید شود.

رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی همچنین با اشاره به انتخاب نژادفلاح به عنوان قائم مقام جدید باشگاه پرسپولیس گفت: وی هم یک مدیر دولتی است، مثل علیرضا رحیمی و مدیران دولتی هم صرفا مدیر هزینه هستند. آقایان می خواستند نژاد فلاح در مسئولیتی باشد و او را آوردند و پرسپولیس را در اختیارش گذاشتند در حالیکه او در استان تهران کارنامه موفقی نداشته و حالا چطور مسئولیت باشگاه پرطرفداری چون پرسپولیس را به او می دهند؟

تمام انتخاب های آقایان همین طور است. به نظرم انتخاب نژادفلاح برای باشگاه پرسپولیس درست نبود و آقایان می خواستند او را که خانواده اش دینی به انقلاب دارند را در یک مسئولیت بزرگ قرار داده باشند. در حالیکه باشگاه پرسپولیس با شرایط بحرانی که دارد نیاز به یک مدیر درآمدزا دارد که نژادفلاح حداقل چنین مدیری نیست.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/63895
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال