ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

هنر شاخ شکستن/ این گل را باید ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

هنر شاخ شکستن/ این گل را باید خود تو می زدی، فقط خودت!

هنر شاخ شکستن/ این گل را باید خود تو می زدی، فقط خودت!
ارتش سرخ دات کام :
این گل به خودی را باید سیاوش یزدانی می زد؛ خود خود سیاوش. هیچ راهی جز این وجود نداشت. کسی که وعده خون به پا کردن داده بود، خودش باید خون می شد. این قاعده نانوشته فوتبال است. هیچوقت با فوتبال شوخی نکنید و هیچوقت برای آن «منم» نکشید، چون شاخ شکستن، تفریح یومیه فوتبال است.

این بار نوبت نقش جهان بود که شاهد یکی دیگر از شعبده های ناب «دادستانی فوتبال» باشد و نشان بدهد این لعنتی در انتخاب قربانیانش چه ظرافت حیرت انگیزی دارد. مثال ریز و درشت هم زیاد است؛ از پرویز مظلومی که رقص کنار زمینش وسط داربی ظرف ده دقیقه زیر رگبار ایمون زاید به کاریکاتوری هجوآلود بدل شد و در تاریخ ماند تا فرشاد احمدزاده که پیش از هفته آخر لیگ پانزدهم مغرورانه گفت تیمش ده گل به راه آهن می زند، اما آخرش این راه آهنی ها بودند که به پرسپولیس نایب قهرمان دلداری می دادند.

چهار سال پیش بایرن مونیخ برای رسیدن به فینال باید از سد بارسلونا می گذشت. قبل از آن بازی مانوئل نویر در یک سهل انگاری تاریخی گفت: «امشب به مسی نشان می دهم رئیس کیست»، مسی هم نامردی نکرد و آن ضربه چیپ دلربا را با پای غیرتخصصی زد؛ همان که بواتنگ را به سوژه جذاب کارتونیست های کل دنیا تبدیل کرد. چوی کانگ هی را یادتان می آید؟ همان سرمربی بی ادب کره جنوبی که قبل از آخرین بازی مقدماتی جام جهانی گفت: «از ایران بدم می آید، ترجیح می دهم ازبکستان به جای آنها صعود کند.» در اولسان اما رضا قوچان نژاد مثل تیر غیب در رفت و اشک چوی را درآورد. نیم ساعت بعد بازیکنان ما داشتند با پرچم ملی دور زمین می دویدند، اما کره ای ها وسط میدان رادیو به دست در هراس از آن بودند که در سیرک تاشکند، ازبکستان یک گل دیگر به قطر بزند و خودشان حذف شوند. شاید دیگر لازم نباشد در مورد مرد دیوانه ای بنویسیم که تور دروازه ایران را در ملبورن پاره کرد، اما خداداد عزیزی جدوآبادش را به هم دوخت.

این فوتبال است؛ جایی که بعد از باخت استقلال در داربی رفت پارسال، تنها وریا غفوری اشک می ریزد و در داربی برگشت خود او تک گل مسابقه را می زند. جلال حسینی کلا چند گل در فوتبالش زده؟ اما بهترین آنها را زمانی زد که تن کاته، سرمربی هلندی الجزیره در مورد رسیدن جلال به بازی برگشت گفت: «خب رسیده باشد، مگر او سوپرمن است؟» سوپرمن نبود، اما دقیقه نود پرواز کرد؛ مثل سیاوش یزدانی که دو ماه بنزین ریخت و دقیقه صدوبیست ویک، کبریت را خودش کشید.

جنون فوتبال، تا ابد پایدار باد!


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/116166
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان - شمس آذر 16:30
گل گهر - ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو - آلومینیوم 15:30
پرسپولیس - استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی - مس رفسنجان 16:30
فولاد - پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 فجرسپاسی 9 -1 10
11 استقلال خوزستان 9 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 پیکان 9 -3 8
14 ذوب آهن 9 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال