ارتش سرخ دات کام

اخبار

وقتی اسدی زیر بار استعفا کردن، نرفت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

وقتی اسدی زیر بار استعفا کردن، نرفت/ سناریوی تغییر دبیرکل فدراسیون فوتبال با ایفای نقش کی روش

ارتش سرخ دات کام :
وقتی اسدی زیر بار استعفا کردن، نرفت/ سناریوی تغییر دبیرکل فدراسیون فوتبال با ایفای نقش کی روش
 پس از اینکه اسدی حاضر نشد از دبیر کلی فدراسیون فوتبال استعفا کند، سناریویی جدید برای تغییر در این پست کلید خورد.

از زمانی که مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال شد، گفته شد که تمایل ندارد علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال بماند. با این حال و بنا به دلایلی رئیس فدراسیون مصلحت اندیشی کرد و اسدی بار دیگر برای دبیرکلی به مجمع معرفی شد. هرچند پس از ورود تاج به فدراسیون فوتبال، قدرت اجرایی اسدی هم در سمت دبیر بسیار کاهش یافت، اما او همچنان به کار خود ادامه می دهد.

حالا پس از گذشت بیش از یک سال از حضور مهدی تاج در فدراسیون فوتبال و محکم شدن جای پای او در این فدراسیون، سناریوی تغییر علیرضا اسدی کلید خورده است. مدتی است که اتفاقاتی برای کنار رفتن اسدی از پست دبیر کلی فدراسیون فوتبال رقم خورده و با پیغام و پسغام خواستار استعفای او شده اند. این اتفاقات در حالی رقم خورد که اسدی زیر بار این درخواست نرفت و قصد استعفا نداشت و ندارد، اما در فدراسیون فوتبال گروهی که بسیار هم به هم نزدیک هستند سناریوی خود را تغییر دادند. آنها این بار کی روش را برای وارد کردن فشار به اسدی وارد ماجرا کردند و سرمربی تیم ملی هم در شرایطی که اتفاق خاصی رخ نداده بود، علیه اسدی موضع گیری کرد.

موضع گیری های کی روش علیه اسدی پیش از این زمان هایی رقم می خورد که دبیر کل فدراسیون فوتبال علیه سرمربی تیم ملی صحبت می کرد یا در زمان های خاصی تحرکاتی ایجاد می شد. با این حال در شرایطی که اسدی مدت هاست صحبتی در خصوص کی روش انجام نداده، اما سرمربی تیم ملی مواضع تندی علیه دبیر کل فدراسیون فوتبال گرفت. کی روش البته پس از دیدار با ازبکستان و صعود تیم ملی به جام جهانی 2018 روسیه هم موضع نرمی علیه اسدی گرفت. سرمربی تیم ملی در نشست خبری اش اشاره کرد برخی در فدراسیون فوتبال از این اتفاق خوشحال نیستند، اما مواضع اخیر او تندتر از همین جمله ساده اما پرمعنا بود.

کی روش زمانی علیه اسدی موضع گیری کرده که مناسبت چندانی ندارد و این دقیقاً همان سناریویی است که برای تغییر اسدی چیده شده است. کسانی که خواهان برکناری دبیر کل هستند، وقتی دیدند با کم کردن قدرت اجرایی او و فشارهای داخلی خودشان، قادر به انجام این کار نیستند، از طریق کی روش ورود کرده و با موضع گیری تند او درصدد زمینه سازی برای رفتن اسدی شدند.

به گزارش تسنیم از شهاب الدین عزیزی خادم و محمد رضا ساکت به عنوان جانشینان احتمالی اسدی نام برده می شود هر چند عده ای اعتقاد دارند برخی شرایطی که برای انتخاب دبیر کل وجود دارد درباره ساکت صدق نمی کند اما می توان با انتخاب او به عنوان سرپرست این مشکل را به صورت موقت حل کرد.

هر چه هست اینکه سناریوی فدراسیون فوتبال برای تغییر اسدی کلید خورده آن هم با ایفای نقش کی روش و آن هم پس از اینکه اسدی زیر بار توصیه ها برای استعفا کردن، نرفت.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/91452
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان 2 - 0 صنعت نفت 18:45
سپاهان 1 - 0 استقلال خوزستان 19:00
چادرملو 1 - 0 شمس آذر 19:00
آلومینیوم 0 - 0 استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 6 7 12
3 آلومینیوم 6 5 12
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 6 1 10
6 پیکان 6 0 8
7 گل گهر 6 -1 7
8 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
9 فولاد 5 1 6
10 ذوب آهن 5 0 6
11 چادرملو 6 -6 5
12 فجرسپاسی 5 1 4
13 نساجی مازندران 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 شمس آذر 6 -2 2
18 استقلال خوزستان 6 -6 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال