ارتش سرخ دات کام

اخبار

پروین: خودباوری داشتیم نیجریه را شک ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

پروین: خودباوری داشتیم نیجریه را شکست می دادیم/ بچه ها ترس و استرس را کنار بگذارند

ارتش سرخ دات کام :
پروین: خودباوری داشتیم نیجریه را شکست می دادیم/ بچه ها ترس و استرس را کنار بگذارند
علی پروین در گفت وگویی درباره تساوی بدون گل تیم ملی ایران مقابل نیجریه اظهار داشت: با توجه به حساسیت های بازی های جام جهانی طبیعی بود که یک مقدار بچه های ما در 15 - 20 دقیقه اول بازی استرس داشته باشند به همین دلیل در دقایق ابتدایی اگر هر کس توپی دستش می آمد به فکر دفع آن بود که در این موضوع هم بچه ها خوب بودند چون باید یک طوری استرس را زیر پایشان له می کردند.

وی افزود: یادم هست یک هفته قبل از شروع بازی ها گفتم که بچه ها باید برای مهار حریفان خوب 150 دقیقه بدوند آن وقت همه خندیدند و گفتند فوتبال 90 دقیقه است چرا 150 دقیقه باید بدوند اما حالا به حرف من رسیدید، ما در شرایطی قلدرهای نیجریه را مهار کردیم که همه تقریبا 10 - 11 کیلومتر دویدند یعنی معادل 150 دقیقه.

پروین تاکید کرد: در کل بد نبودیم اما اگر خودباوری داشتیم نیجریه را شکست می دادیم. بازی اول همیشه شرایط خاص خودش را دارد و حتی بغل پا زدن هم باید با تمرکز باشد در مجموع یک امتیاز خوب بود اما ما می توانستیم با توجه به اینکه فرصت هایمان از نیجریه بیشتر بود به گل هم برسیم.

پروین درباره بازی با آرژانتین نیز خاطرنشان کرد: بچه ها هیچ ترس و استرسی نداشته باشند و کار خودشان را دنبال کنند. دیروز نیجریه آنقدر عصبی شده بود که حتی نمی توانستند توپ را کنترل کنند به همین دلیل آنها هم زیر توپ زدن را در دستور کار خود قرار دادند که دفاع های ما نیز از جمله سیدجلال و پولادی و حتی صادقی و منتظری خوب با هم هماهنگ بود و توپ های اول را زدند البته در میانه زمین هم آندو و جواد خوب جنگیدند مخصوصا مقابل آن بازیکن خوب چلسی که وسط زمین را نتوانست از بچه های ما بگیرد.

وی در پایان یادآور شد: دست بچه ها درد نکند و واقعا عکس یوزپلنگی که روی پیراهن آنها زدند در شأن شان بود اما ان شاءالله با کمی خودباوری و تمرکز بالاتر مقابل آرژانتین که بازیکنان تکنیکی دارد می ایستند. هم باید با برنامه باشند و آنها هم به قول علی کریمی دو دست، دو پا و یک مغز دارند و نه چیزی بیشتر و نه کمتر، البته نباید انتظارات را بالا ببریم ولی اگر کار ما به بازی آخر و بوسنی بکشد به نظرم ما می توانیم از بوسنی امتیاز بگیریم البته این تیم مقابل آرژانتین نشان داد که بسیار خوب و با برنامه بازی می کند مانند آلمان که پرتغال و رونالدو را نابود کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/53157
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال