ارتش سرخ دات کام

اخبار

پنجعلی: پرسپولیس پتانسیل پیروزی در ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

پنجعلی: پرسپولیس پتانسیل پیروزی در فینال آسیا را دارد

ارتش سرخ دات کام :
پنجعلی: پرسپولیس پتانسیل پیروزی در فینال آسیا را دارد
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت، با تمام مشکلات و کمبودهایی که پرسپولیس با آن مواجه است، این تیم پتانسیل پیروزی در فینال و قهرمانی آسیا را دارد.

محمد پنجعلی در گفت و گویی، درباره شرایط تیم پرسپولیس در آستانه حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت:  خدا را شکر تیم در بازی قبل با شهر خودرو بهتر شده بود. من شنیدم بازی این تیم با ذوب آهن هم شاید لغو شود، اما به نظرم اگر بازی ها برگزار شوند، به نفع پرسپولیس است. تیم ما در آستانه یک بازی حساس است و باید تمام کشور به آن کمک کنند، چون قهرمانی در آسیا افتخاری برای تمام ایران است. من مطمئنم اگر از پرسپولیس حمایت شود، با تمام کمبودها این تیم قهرمان آسیا خواهد شد.

وی در مورد غیبت چند بازیکن اصلی پرسپولیس (آل کثیر، امیری و پهلوان) در دیدار فینال تصریح کرد: این نفرات بازیکنان محوری و اساسی پرسپولیس هستند و غیبت شان مشکلات پرسپولیس را زیاد می کند. این بازیکنان در بازی های قبلی لیگ قهرمانان بازی کردند و علاوه بر آنها چند بازیکن هم از پرسپولیس جدا شدند، اما با این وجود من معتقدم شاگردان گل محمدی پتانسیل پیروزی در فینال را دارند.

پیشکسوت پرسپولیس در واکنش به انتقاداتی که نسبت به عدم گلزنی مهاجمان پرسپولیس (آرمان رمضانی و مهدی عبدی) مطرح می شود، خاطر نشان کرد: فعلاً شروع بازی هاست. همیشه همین بوده و در هفته های اول بدنها هنوز جا نیفتاده است. یک مهاجم که نباید حتماً گل بزند، باید سازندگی و برای بازیکنان دیگر فضاسازی کند.

پنجعلی ادامه داد: من معتقدم فینال یک بازی خاص است و می دانیم بچه ها از جان شان مایه می گذارند، چون قهرمانی در آسیا برای کشورمان خیلی ارزشمند است. من فکر می کنم اگر نماینده چین از سمت شرق آسیا بالا بیاید بهتر است و حریف آسان تری برای ما خواهد بود.

وی که رئیس آکادمی باشگاه و مدیر تیم های پایه پرسپولیس است درباره حضور نوه علی پروین در تمرینات تیم های پایه پرسپولیس و انتقاداتی که نسبت به این موضوع در فضای مجازی مطرح شده است، گفت: دور از تعصب بگویم تکنیک او خیلی خوب است. فعلاً هم با بچه ها تمرین می کند و هنوز اسامی تیم های پایه را رد نکرده ایم.

کاپیتان پیشین پرسپولیس در مورد اینکه دلیل حضور نوه علی پروین در تمرین سرخپوشان چیست و چرا با وجود اضافه وزن زیاد او در تمرینات تیم های پایه حضور دارد، گفت: خیلی ها سر تمرین می آیند و از آنها تست می گیریم. نمی دانم چرا به این مورد حساس شدند. الان 30 نفر در تیم نوجوانان تمرین می کنند و نهایتاً از بین آنها مربیان بازیکنان را انتخاب خواهند کرد. آیا کسی حق ندارد تست بدهد؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/136522
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 1 چادرملو 19:00
گل گهر 0 - 2 آلومینیوم 19:00
شمس آذر 0 - 0 تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 آلومینیوم 5 5 11
3 استقلال 4 7 10
4 پرسپولیس 4 7 9
5 گل گهر 5 0 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 5 -1 2
16 چادرملو 5 -7 2
17 نساجی مازندران 4 -4 1
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال