ارتش سرخ دات کام

اخبار

پيش بازي گسترش فولاد – پرسپوليس؛ يك ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

پيش بازي گسترش فولاد – پرسپوليس؛ يكي از آن 7 تا

ارتش سرخ دات کام :
پيش بازي گسترش فولاد – پرسپوليس؛ يكي از آن 7 تا
 بعد از آن دربي نااميد كننده و نتيجه نااميدكننده اي كه براي پرسپوليس يك امتياز به درد نخور و چيزي شبيه به باخت به همراه داشت حالا باقيمانده بازي هاي ليگ برتر براي  دايي و تيمش حكم راند پاياني يك رالي نفسگير را دارد كه در فاصله 7 هفته تا پايان  چهار قدم  از رقيب ديرينه ات عقب افتاده اي  و نگراني ها بابت ادامه  مسير با نگراني هاي زيادي توام شده است.

پرسپوليس كه به نوعي بازنده دربي  به حساب مي آيد  بايد در 7 هفته باقيمانده تا پايان فصل صدر جدولي كه از دست داده را پس بگيرد اما به نظر مي رسد  دست يافتن به اين مهم اصلا كار راحتي نيست چرا كه  تيم دايي بايد 4 بازي از 7 بازي باقيمانده اش را در خارج از تهران و در خانه حريف به ميدان برود.

اولين بازي از اين 4 مسابقه بيرون از خانه بايد مقابل گسترش فولادي برگزار شود كه بعد از دو برد فوق العاده با سرمربي جديدش  باخت عجيبي در اهواز متحمل شد و حال در قامت يك تيم شكست خورده از پرسپوليس ميزباني خواهد كرد.

تيم آبي تبريز در بازي رفت  نمايشي فراتر از حد تصور مقابل پرسپوليس ارائه كرد  اما در كمال بدشانسي بازي را باخت ولي از آن روز تا به حال اين تيم تغييرات زيادي داشته و بعد از تقويت بازيكنانش در نيم فصل حالا با تفكرات مهدي تارتار رودرروي پرسپوليس قرار مي گيرد.تارتار سابقه حضور در  كادر فني پرسپوليس و همكاري با علي دايي  را در كارنامه دارد و البته  در دو بازي ابتدايي اش دو تيم سابقش را شكست داده  اما حتما بري او نيز مصاف با پرسپوليس با مصاف مقابل داماش و راه آهن تفاوت هايي ويژه خواهد داشت.

در سوي مقابل پرسپوليس مي داند ديگر مثل نيم فصل اول نمي تواند امتياز هاي بازي هاي بيرون از خانه را به خاطر نداشتن تماشاگر و بهره نبردن از امتياز ميزباني  از دست بدهد چرا كه هر چه فاصله با استقلال و ديگر مدعيان در اين هفته ها بيشتر شود قهرماني به رويا نزديكتر خواهد شد تا واقعيت.

پرسپوليس بايد براي گرفتن اين سه امتياز به آب و آتش بزند و حداقل روي كاغذ شرايط لازم براي رسيدن به اين مهم را دارد اما  بايد ديد بعد از آن  برد 6 گله مقابل مس كرمان ته جدولي آيا دومين برد بيرون از خانه اين تيم در مصاف با تيمي ميانه جدولي  هم رقم خواهد خورد يا شرايط به دلخواه تارتار و بازيكنن جوانش پيش مي رود.

پرسپوليس براي اين بازي محروم و مصدوم ندارد اما به نظر مي رسد باز هم محسن مسلمان شرايط بازي را نخواهد داشت.فشردگي بازي ها و فاصله كم  دربي تا اين بازي هم قطعا كار را براي مردان دايي سخت خواهد كرد و آنها به غير از تلاش براي بي تاثير كردن سرماي هواي تبريز و زمين يخ زده ورزشگاه اين شهر بايد در شرايط خاص بدني به مصاف گسترش فولاد بروند .تيم تبريزي هم بدون بازيكن محروم به مصاف سرخ ها خواهد رفت و بايد ديد مصاف دو دوست و همكار قديمي در نهايت به اميدواري پرسپوليس در راه قهرماني مي انجامد يا جاي پاي تارتار را در تيم آبي تبريز سفت مي كند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/48942
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

چادرملو

جمعه, 5 تیر
ساعت 20:30

ورزشگاه : پاس قوامین

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

از انتخاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی پرسپولیس راضی هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15

هفته 1 تعیین سهمیه آسیایی

جمعه, 05 تیر

پرسپولیس 1 - 2 چادرملو 20:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال