ارتش سرخ دات کام

اخبار

پیوس: طارمی و آزمون از من هم بهتر ه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

پیوس: طارمی و آزمون از من هم بهتر هستند

ارتش سرخ دات کام :
پیوس: طارمی و آزمون از من هم بهتر هستند
مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان به شکل جالبی از زوج خط حمله تیم ملی تعریف کرد.

فرشاد پیوس در گفت وگویی درباره پیروزی مقتدرانه تیم ملی فوتبال کشورمان مقابل بحرین در چارچوب انتخابی جام جهانی اظهار داشت: این یک پیروزی بزرگ و تاریخ ساز بود. ما تا به حال بحرین را در منامه نبرده بودیم و به خاطر همین این پیروزی بسیار مهم بود.

وی ادامه داد: تیم ما هم در کار های دفاعی و هم در فاز هجومی فوق العاده بی نقص بازی کرد. بحرین هم حریفی نبود که بخواهد جلوی این تیم ایران را بگیرد. واقعاً بحرین آنقدر ها هم تیم بزرگ و خوبی نبود که برای ما این تیم را بزرگ کرده بودند. فکر می کنم در نهایت یک تیم درجه 3 آسیایی بود. به هر حال بچه ها با جان و دل بازی کردند و توانستند قبل از بازی مهم با عراق یک بازی تدارکاتی خوب را انجام بدهند.

مهاجم اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان در رابطه با عملکرد زوج سردار آزمون و مهدی طارمی در نوک خط حمله تیم ملی گفت: هم آزمون و هم طارمی فوق العاده هستند و جفتشان از من هم بهتر هستند. آزمون و طارمی بازیکنان بزرگی هستند که کاملاً روی روند تیم ملی تاثیر دارند و می بینید که در اروپا هم آقایی میکنند.

پیوس خاطرنشان کرد: مسئله مهم این است که ما باید بدانیم هنوز هیچ چیزی تمام نشده و با یک پیروزی نباید مغرور شویم. تیم ملی برای صعود به تیم به جام جهانی خیلی کار دارد و مهمترین آن بازی پیش رو با عراق است. پس همه باید دست به دست هم بدهیم تا اول مغرور نشو و دوم عراق را ببریم.

وی در پاسخ به اینکه آیا تیم ملی توان شکست دادن عراق صدرنشین را دارد یا خیر؟ تاکید کرد: چرا فکر می کنید نمی توانیم عراق را ببریم؟! اگر همین روند بازی بحرین را در بازی با عراق هم داشته باشیم به راحتی این تیم را میبریم. مگر تیم از لحاظ بازیکن چیزی کم دارد؟

پیشکسوت فوتبال ایران در پایان در خصوص بازیکنانی که دراگان اسکوچیچ در اختیار دارد گفت: من یادم نمی آید که تیم ملی در هیچ دوره ای به اندازه الان بازیکن لژیونر و خوب داشته باشد. این نشان می دهد که فوتبال ایران رو به جلو حرکت می کند. واقعاً حضور این حجم از بازیکنان لژیونر و اثرگذار در تیم ملی بسیار خوب است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/142124
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال