ارتش سرخ دات کام

اخبار

چالش‌های تارتار برای دربی؛ احتیاط ی ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 12 اظهار نظر

-

6 روز پیش

چالش‌های تارتار برای دربی؛ احتیاط یا ریسک؟

ارتش سرخ دات کام :
چالش‌های تارتار برای دربی؛ احتیاط یا ریسک؟
مهدی تارتار در اولین داربی به عنوان سرمربی پرسپولیس با چالش‌های متعددی مواجه است.
پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر باید در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف رقیب سنتی خود استقلال برود. مهدی تارتار می‌بایست برای اولین بار در داربی بزرگ پایتخت به عنوان سرمربی حضور داشته باشد و نتیجه این دیدار در آینده کاری او بسیار موثر خواهد بود.

احتیاط یا حمله؟
مهم‌ترین چالش سرمربی 53 ساله پرسپولیس این است که با چه رویکردی وارد پیکار با استقلال شود. تیم او در دیدار بزرگ قبلی برابر تراکتور در نیمه اول نمایش تهاجمی‌تری نسبت به میزبان خود داشت اما در 45 دقیقه دوم سعی در حفظ نتیجه و کنترل بازی داشت. با این حال اشتباه کشنده دانیال ایری و گل تومسیلاو اشترکالی، کاری کرد تا رسانه‌ها و هواداران تیم تهرانی علیه سرمربی جدید خود موضع شدیدی بگیرند و او را متهم به احتیاط بیش از حد کنند.
حالا تارتار پس از شکست دادن ملوان دوباره در دوئلی بزرگ قرار گرفته است و باید دید قرار است همانند مسابقه قبل رویکردی محافظه‌کارانه داشته باشد یا برای برداشتن چنین اتهامی از روی خودش، با سیستمی تهاجمی به مقابله با تیم تحت هدایت سهراب بختیاری‌زاده بپردازد.

باز کردن دروازه استقلال
استقلال و تراکتور، تنها تیم‌های بدون گل خورده لیگ 26 تا پایان هفته چهارم هستند. سهراب بختیاری‌زاده با آرایشی سه دفاعی و البته سازمان‌دهی دفاعی مناسب از دل دیدار با مس شهربابک، نساجی، سپاهان و فولاد، بدون گل دریافتی خارج شده و موقعیت‌های چندانی نیز به رقبایش نداده است. اکنون تارتار و کادرش باید به دنبال راهکاری برای رسیدن به دروازه حبیب فرعباسی باشند. آن‌ها نیروی لازم در فاز تهاجمی را دارند و نیاز است تا تدابیر لازم در این باره اندیشیده شود. پرسپولیس در این فصل تنوع جالبی در گل‌هایش داشته است. آن‌ها با شوت از راه دور، ارسال از جناحین، حرکات عمقی و ... دروازه حریفان را 9 مرتبه فتح کرده‌اند و از این بابت بهترین آمار را به ثبت رسانده‎اند.

مهار آسانی
یاسر آسانی جلوتر از علیرضا کوشکی، سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی‌زاده و ... خطرناک‌ترین عنصر تهاجمی استقلال به حساب می‌آید. این وینگر آلبانیایی به جز دیدار با فولاد که بازهم موقعیت‌هایی داشت و تنها درخشش لک مانع از گل‌زنی‌اش شد، در سه مسابقه دیگر حداقل روی یک گل تیمش اثرگذار بود. ستاره استقلال برای تجربه دومین داربی‌اش باید مقابل احتمالا مهدی تیکدری‌نژاد صف‌آرایی کند.
تارتار اگر تغییری خاصی در ترکیب تیمش ایجاد نکند، برای سومین بازی متوالی از خرید جدید خود در پست غیرتخصصی بهره خواهد برد. مهدی هم در بازی با تراکتور و هم در جدال با ملوان فول‌بک چپ بود و به خوبی جای ابوالفضل جلالی را پر کرد. با این وجود به نظر می‌رسد مهار آسانی با یک بازیکن، کار پرریسکی باشد و نیاز است تا شعاع حرکتی این وینگر سرعتی با نفرات بیش‌تری محدود شود و البته پیام نیازمند هم در روز خوب خود باشد.

خروج از زیر پرس تیم جوان سهراب
یکی از مشخصه‌های تیم سهراب بختیاری‌زاده جوان بودن اکثر نفرات و همچنین دوندگی بی‌امان آن‌هاست. نفراتی چون سعید سحرخیزان، اسماعیل قلی‌زاده، امیرمحمد رزاقی‌نیا و ... تبحر زیادی در پرس کردن رقبا و عدم اجازه به شکل‌گیری بیلدآپ دارند. آن‌ها با همین حربه سپاهانِ محرم را تسلیم کردند و در نیمه نخست دیدار با فولاد، شاگردان مطهری را مجبور به ارتکاب اشتباهات بزرگ نمودند. اکنون تارتار با علم به این موضوع باید حربه‌ای برای شکستن پرس احتمالی استقلال داشته باشد.

عناصر تهاجمی چه کسانی هستند؟
ترافیک شدید خط حمله پرسپولیس کاری کرده تا برای هر بازی علامت سوال‌های بزرگی در ذهن فوتبال‌دوستان ایجاد شود. پرسپولیس در 2 بازی خارج از خانه خود با یک مهاجم مرکزی و در مسابقات خانگی با 2 فوروارد نوک به میدان رفته است. علی علیپور مهره ثابت خط حمله بوده و ایگور سرگیف در 2 بازی فیکس بوده و 2 دیدار را روی نیمکت سپری کرده است. از طرفی تیوی بیفوما و محمدمهدی محبی با توجه به عملکردشان و همچنین اعتقاد کادر فنی، شانس فراوانی برای حضور در جمع 11 بازیکن اصلی دارند.

حالا سوال این است که فاز تهاجمی چه آرایشی خواهد داشت و ایا ممکن است نفراتی چون محمد عمری و یا اوستون اورونوف جایی در ترکیب اصلی داشته باشند یا خیر. آیا مهدی تارتار به سورپرایزهایی چون پوریا شهرآبادی فکر می‌کند یا با کم‌ترین ریسک ممکن وارد زمین می‌شود؟ بدون شک پیروزی در داربی پایتخت، جایگاه تارتار را نزد هواداران و رسانه‌ها مستحکم خواهد کرد ولی تساویِ محتاطانه یا قبول شکست، بدون شک شرایط را برایش پیچیده و دشوار می‌کند. هنوز ترکش‌های باخت به تراکتور همراه این سرمربی باتجربه باقی مانده و نمایش تهاجمی در سه دیدار دیگر نتوانسته کفه ترازو را چندان به سوی او سنگین کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/169520
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
رضارحیمی

0

1

5 روز پیش

اقای تارتارازنظرهواداران دوتیم این بازی مهمترین بازی جهت اتفاقات وگفت وشنودهای بعدبازی است که روح روانهاراسیقل میدهدیاسوهان روح میشودکه هواداران نمیخواهیم نتیجه بازی سوهان روح وروانمان باشدپس برویدوبازی رابرنده شویدومتاسفانه من نگران بازیکنی هستم که مبادااشتباهش موجب خطرسازدروازه شود


رضارحیمی

0

1

5 روز پیش

اقای تارتارازنظرماهواداران مهمترین بازی پرسپولیس این بازی هست چراچون درخیا


امیر حسین

0

1

6 روز پیش

اگه بازم مثل بازی با تراکتور ترسو بازی کنن میبازیم


حجت کیا

0

1

6 روز پیش

تارتار و بچها باید بدون ترس و نگرانی از باخت به میدون بروند اونیکه باید بترسه کیسه است بچها باید دربی رو مثل بازی‌های دیگر بدونند و خودشان باشند بدونه کار اضافه مطمعن ما پیروز می‌شویم انشاالله


حسن جهان بخش

0

2

6 روز پیش

بنظره بنده تارتارتواین بازی ریسک کنه .بهتره .ولی اگه بخواد با احتیاط وارده بازی بشه .ممکنه تیم حریف کم کم توپ ومیدون رو دراختیاربگیره .وضربه بخوریم.


جوادشیخی

0

2

6 روز پیش

بازی دادن به سرگیف علیپور بیفوما اورونوف وعمری تیم حسابی هجومی میشه وغوقا به پامیکنن


جوادشیخی

0

2

6 روز پیش

انشاله بازی هجومی وروبه جلو


امیر صفری

0

2

6 روز پیش

دورود به همه کاملا موافقم اگه باترس میخوای بازی کنی ببازی بهتری هجومی بازی کن باختی هوادارحمایتت میکنه


محمدبابایی

0

1

6 روز پیش

من که فکرمیکنم.جوری ریسک میکنه که همه شوکه میشن....


دکتر خلیلی

0

1

6 روز پیش

انشاالله که تو این بازی علیپور نخواد از هر پنج موقعیت یکی را استفاده کنه، و پاس سر به هوا بده و......
که اگر در این بازی در حد نام مهاجم پرسپولیس بازی کرد و تاثیر گذار بود. برا همیشه انتقاد از ایشون را میزارم کنار...
برا من در طول این چهل و پنج سال همیشه موفقیت پرسپولیس مهم بود و هیچ وقت طرفدار اسم ها نبودم..
ولی هر کی با پیراهن پرسپولیس بتونه دل میلیون ها هوادار را شاد کنه, قطعاً احترامش واجبه


علی کیانپور

0

2

6 روز پیش

پرسپولیس باید فکری به حال پرس از جلوی تیم کی۳ و آسانی بوده باشند


omid

-2

4

6 روز پیش

اگه باترس استرس وبرا مساوی میخوای بازی کنی همون بهتر که کلا اصفهان نرین.

بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور 1 - 0 گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان 2 - 0 صنعت نفت 18:45
سپاهان 1 - 0 استقلال خوزستان 19:00
چادرملو 1 - 0 شمس آذر 19:00
آلومینیوم 0 - 0 استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 6 8 16
2 استقلال 6 7 12
3 آلومینیوم 6 5 12
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 6 1 10
6 پیکان 6 0 8
7 گل گهر 6 -1 7
8 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
9 فولاد 5 1 6
10 ذوب آهن 5 0 6
11 چادرملو 6 -6 5
12 فجرسپاسی 5 1 4
13 نساجی مازندران 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 شمس آذر 6 -2 2
18 استقلال خوزستان 6 -6 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال