ارتش سرخ دات کام

اخبار

کاشانی : گفتند چون باقري بازي كرده ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

کاشانی : گفتند چون باقري بازي كرده به سمت او بطري آب پرت كرديم

ارتش سرخ دات کام :
کاشانی : گفتند چون باقري بازي كرده به سمت او بطري آب پرت كرديم

حبيب كاشاني درخصوص جريمه باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: اين مسئله را پيش‌بيني‌ كرده بوديم و حالا هم به رأي صادره اعتراض داريم. روز قبل از بازي با تراكتور سازي طي نامه‌اي به آقاي عزيز محمدي اعلام كرديم كه مثل بازي با گسترش فولاد تماشاگران تبريزي در طبقه دوم مستقر شوند چون مي‌دانستيم اين اتفاقات مي‌افتد.

وي ادامه داد: براي ورود به ورزشگاه حدود 10 دقيقه در اتوبوس محبوس شديم و يك ساعت و 40 دقيقه قبل از شروع بازي در ورزشگاه حضور داشتيم. با وجود اينكه ميزبان اين مسابقه بوديم اما در باراني از بطري‌هاي آب، سنگ و سانديس بازيكنان تيم من به ورزشگاه رفتند. گزارش‌هاي مربوط به اين مسابقه وجود دارد و مسئولان مي‌توانند پيگيري كنند.

كاشاني گفت: به خاطر جوي كه وجود داشت از كريم باقري خواستيم كه به سمت تماشاگران تبريزي برود اما متأسفانه آن‌ها به سمت باقري هم بطري آب پرتاب كردند. وقتي قضيه را از چند تبريزي حاضر در ورزشگاه جويا شديم گفتند كه باقري نبايد مقابل تيم سابقش بازي كند. در پاسخ به آن‌ها گفتم فوتبال حرفه‌‌اي است و اگر قرار باشد هر بازيكني مقابل تيم سابقش به ميدان نرود ديگر بازيكني براي يك تيم باقي نمي‌ماند. كريم باقري اصول حرفه‌اي گري را رعايت كرد و بخاطر پولي كه از ما مي‌گيرد براي پرسپوليس بازي مي‌كند.

وي با گلايه از مسئولان مبني بر محروميت پرسپوليس گفت: نامه سازمان ليگ به باشگاه پرسپوليس رسيده كه تيم ما محروم شده اما سؤال من اين است كه چطور حكمي كه هنوز قطعي نشده به مرحله اجرا در آمده است. براي بازي كه نه صعودي در آن مشخص مي‌شد و نه سقوطي اين همه اتفاق افتاده و آن وقت باشگاه پرسپوليس محروم مي‌شود. در آئين‌نامه انضباطي آمده است يك تيم به خاطر تخلفات اين چنيني از 10 تا 20 ميليون تومان جريمه مي‌شود اما آقايان اين 30 ميليون جريمه ما را از كجا آورده‌اند نمي‌دانيم.

سرپرست باشگاه پرسپوليس درخصوص پيروزي اين تيم مقابل تراكتورسازي گفت: اجزاي مختلف در فوتبال دست به دست هم مي‌دهند تا برتري نصيب يك طرف شود. خوشبختانه علي دايي جزئي از كار گروهي پرسپوليس است و تمامي اين اعضا توانستند مقابل حريف تبريزي خود به برتري برسند.

وي در خصوص اينكه چه زماني اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس مشخص خواهد شد گفت: تا روز يازدهم مرداد ماه تاريخ سرپرستي من به 10 ماه مي‌‌رسد. هر چند كه نوكري مردم براي من افتخار است اما از روز اول قرار بود اعضاي هيات مديره هر چه سريع تر مشخص شوند. اين مسئله به تشخيص مجمع و سازمان تربيت بدني است اما معتقدم اگر هر چه سريع تر اعضاي هيات مديره مشخص شوند بهتر خواهد بود. در حال حاضر من معلم هستم ولي محل خدمتم باشگاه پرسپوليس است و در خصوص دو شغله بودنم مشكلي وجود ندارد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس در خصوص شايعاتي كه پيرامون درگيري چند بازيكن در اردوي آلمان شنيده مي‌شد گفت: در كنفرانس خبري باشگاه هم اعلام كردم كه هر كس از اردوي آلمان و اين اتفاقاتي كه اشاره مي‌شود مدركي دارد به كميته انضباطي و باشگاه پرسپوليس تقديم كند تا پيگيري كنيم.

كاشاني درخصوص نامه‌اي كه سازمان ليگ مبني بر محروميت حميدرضا علي عسگر و سامان آقا‌زماني به باشگاه پرسپوليس ارسال كرده گفت: قبل از بازي با تراكتور‌سازي نامه‌اي با امضاي آقاي نبي به باشگاه پرسپوليس رسيد و آن‌ها اعلام كردند كه اين دو بازيكن نمي‌توانند تيم‌شان را در بازي مذكور همراهي كنند. حتي در اين زمينه با آقاي مايلي كهن صحبت كرديم چون ايشان هم يك بازيكن از سايپا را به همين دليل در اختيار نداشتند. آقاي مايلي كهن به ما گفتند كه اين محروميت لغو شده و من پس از تماس با مسئولان سازمان ليگ اعلام كردم كه آقايان علي عسگر و آقازماني مدت‌هاست در اردوي تيم اميد حضور دارند و ايشان گفتند كه محروميت لغو شده است. به اعتقاد من اين نامه‌نگاري‌ها باعث ايجاد استرس در بين بازيكنان شده و علي عسگر تا ساعت 5 روز بازي نگران اين بوده كه بازي مي‌كند يا خير.

كاشاني درباره سقف قرارداد عنوان كرد: زماني كه با بازيكنان مذاكره مي‌كرديم تنها چيزي كه در اين مذاكرات مطرح نشد سقف قرارداد بود و به همين دليل شماري از بازيكنان جذب تيم پرسپوليس و استقلال نشدند. ما تيم دولتي هستيم و از پول نفت استفاده مي‌كنيم و درآمدي نداريم پس بايد سقف داشته باشيم اما نه به اين شكل. پرسپوليس و استقلال درآمدي ندارند. سال گذشته باشگاه ما از محل درآمدهاي خود در سازمان ليگ يك ريال هم نگرفت. يك ميليارد و صد ميليون تومان اين درآمد به طلبكاران داده شده و حتي هنوز 480 ميليون تومان در ليست موجود است كه از محل درآمد فصل جديد بايد به طلبكاران بدهند.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/11263
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

خیبر خرم‌آباد

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت
ساعت 19:30

ورزشگاه : تختی خرم آباد

داور : پیام حیدری

نظرسنجی

از عملکرد بازیکنان پرسپولیس مقابل خیبر راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 12
2 سردار د ورسون 5
3 وحید امیری 3
4 اوستون ارونوف 3
5 محمدحسین کنعانی‌زادگان 3
6 عیسی آل‌کثیر 3
7 گئورگی گولسیانی 2
8 سروش رفیعی 2
9 سعید صادقی 1
10 ایوب العملود 1
11 فرشاد فرجی 1
12 محمد خدابنده‌لو 1
13 میلاد سرلک 1
14 علیرضا عنایت زاده 1
15 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 لوکاس ژوائو 1
3 مسعود ریگی 1
4 فرشاد احمدزاده 1
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 فرشاد فرجی 2
3 گئورگی گولسیانی 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 29 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 18 اردیبهشت

فولاد 2 - 1 استقلال خوزستان 19:30
استقلال 0 - 0 چادرملو 19:30
ذوب آهن 2 - 1 مس رفسنجان 19:30
گل گهر 1 - 0 شمس آذر 19:30
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 پرسپولیس 19:30
آلومینیوم 1 - 1 ملوان 19:30
تراکتور 3 - 3 نساجی 19:30
هوادار 1 - 1 سپاهان 19:30

یک هشتم جام حذفی

چهارشنبه, 24 بهمن

سپاهان 3 - 2 پرسپولیس 15:30

هفته 8 لیگ نخبگان آسیا

دوشنبه, 29 بهمن

پاختاکور 2 - 1 السد قطر 17:30
پرسپولیس 0 - 0 النصر عربستان 19:30
الشرطه عراق 1 - 0 العین امارات 19:30
الاهلی عربستان 4 - 2 الغرافه قطر 21:30

سه‌شنبه, 30 بهمن

الریان قطر - استقلال 19:30
الوصل امارات - الهلال 19:30

هفته 1 سوپر جام

جمعه, 28 دی

سپاهان 1 - 0 پرسپولیس 15:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 29 36 65
2 سپاهان 29 25 57
3 پرسپولیس 29 20 57
4 فولاد 29 6 52
5 گل گهر 29 6 44
6 ذوب آهن 29 2 41
7 ملوان 29 0 38
8 استقلال 29 -1 34
9 چادرملو 29 -5 34
10 آلومینیوم 29 -3 32
11 خیبر خرم‌آباد 29 -7 32
12 استقلال خوزستان 29 -10 30
13 مس رفسنجان 29 -13 27
14 شمس آذر 29 -18 25
15 هوادار 29 -28 24
16 نساجی 29 -10 23
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 الاهلی عربستان 8 13 22
2 الهلال 7 17 19
3 النصر عربستان 7 10 14
4 السد قطر 8 1 12
5 الوصل امارات 7 -2 11
6 الریان قطر 6 -1 8
7 پاختاکور 8 -2 7
8 پرسپولیس 8 -4 7
9 الغرافه قطر 8 -8 7
10 استقلال 7 -3 6
11 الشرطه عراق 8 -11 6
12 العین امارات 8 -10 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال