ارتش سرخ دات کام

اخبار

کاش پرسپولیس 2 روز زودتر به ژاپن می ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

کاش پرسپولیس 2 روز زودتر به ژاپن می رفت

ارتش سرخ دات کام :
کاش پرسپولیس 2 روز زودتر به ژاپن می رفت
بهتر بود پرسپولیس به جای اینکه دو روز به دبی برود و آنجا اردو بزند به ژاپن می رفت تا بدن بازیکنان با شرایط ساعتی آنجا هماهنگ شود.

بازی به دلایل زیادی خوب نبود. اول بگویم که بچه های تیم ما در 20، 25 دقیقه اول مسابقه سوار بر بازی بوده و توپ و میدان را در اختیار داشتند ولی پس از آن کم کم شرایط بازی تغییر کرد، درست همان دقایقی که شجاع یک توپ را از روبه روی بازیکن برزیلی کاشیما دفع کرد و مانع باز شدن دروازه علیرضا بیرانوند شد.

بازی در نیمه اول در کل نسبتاً پایاپای بود و این گونه نبود که کل نیمه دست پرسپولیس بوده باشد. بعد از دقیقه 25 بود که ژاپنی ها دست بالا را گرفتند و خودشان را به دروازه پرسپولیس رساندند ولی این وضعیت در نیمه دوم کاملاً متفاوت شد. حیف شد که ضربه علیپور به صورت بازیکن ژاپنی خورد و یا کاشته نوراللهی دفع شد. اگر یک گل در ژاپن می زدیم الان وضعیت تیم خیلی بهتر بود. بار ها در طول بازی افسوس این را خوردیم که کاش یک گل در ژاپن می زدیم. این نتیجه برای ما کار را سخت تر از سخت کرده است.

در ژاپن هر چه زمان می گذشت بازی به سود حریف می شد و مشخص بود که پرسپولیس تحلیل می رود و دلیل اصلی اش هم ساعت خواب بدن بازیکنان بود. فکر می کنم بهتر بود پرسپولیس به جای اینکه دو روز به دبی برود و آنجا اردو بزند به ژاپن می رفت تا بدن بازیکنان با شرایط ساعتی آنجا هماهنگ شود، اصلاً درستش هم همین است. به ازای هر یک ساعت تغییر ساعت باید یک روز از حضور شما در کشور جدید بگذرد تا بدن تان با ساعت خواب و بیداری آن کشور جدید هماهنگ شود ولی این اتفاق در ارتباط با پرسپولیس رخ نداد و تیم دو روز زودتر رسید در حالی که ساعت ما و ژاپن 5 ساعت اختلاف دارد و لااقل باید 4، 5 روز زودتر به ژاپن می رفتند.

ما هم این وضعیت را تجربه کرده ایم و می دانیم. شرایط یک بازیکن با یک مسافر عادی زمین تا آسمان تفاوت دارد. آدم عادی که نباید 90 دقیقه استرس و فشار بدنی بالا را تحمل کند برای همین در تغییر ساعت شاید فقط کمی خواب آلودگی را تجربه کند ولی بدن بازیکنی که در تهران تازه از خواب بیدار شده را نمی توانید وارد میدان مسابقه کنید و آن همه استرس و فشار را بر سرش بریزید و بعد توقع 90 دقیقه دویدن و جنگیدن از او داشته باشید. خود بچه ها هم در مصاحبه هایی که کردند به این موضوع اشاره داشتند.

متأسفانه اینقدر در AFC نفوذ نداریم که بازی تیم مان را لااقل در ساعتی برگزار کنند که به ساعت مسابقات ما در ایران نزدیک تر باشد. کدام بازی فینال را 3 بعد از ظهر برگزار می کنند؟ خود ژاپنی ها نمی دانند که بازی به این مهمی برای تیم شان باید عصر یا شب باشد؟ همه این ها به خاطر نداشتن کرسی با ارزش در کنفدراسیون فوتبال آسیاست.

*ناصر محمدخانی

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/108208
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

استقلال

پرسپولیس

چهارشنبه, 11 شهریور
ساعت 19:30

ورزشگاه : نقش جهان اصفهان

داور : موعود بنیادی‌فرد

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولس در دربی 107 ؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدمهدی محبی 2
2 علی علیپور 2
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 6 لیگ برتر

شنبه, 14 شهریور

تراکتور - گل گهر 18:15

یکشنبه, 15 شهریور

پیکان - صنعت نفت 18:45
سپاهان - استقلال خوزستان 19:00
چادرملو - شمس آذر 19:00
آلومینیوم - استقلال 19:00

دوشنبه, 16 شهریور

پرسپولیس - ذوب آهن 19:00
نساجی مازندران - خیبر خرم‌آباد 19:00
مس شهربابک - ملوان 18:45
فولاد - فجرسپاسی 20:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 5 7 13
2 استقلال 5 7 11
3 آلومینیوم 5 5 11
4 پرسپولیس 5 7 10
5 سپاهان 5 0 7
6 گل گهر 5 0 7
7 خیبر خرم‌آباد 5 1 6
8 فولاد 5 1 6
9 ذوب آهن 5 0 6
10 پیکان 5 -2 5
11 فجرسپاسی 5 1 4
12 نساجی مازندران 5 -3 4
13 صنعت نفت 5 -3 4
14 ملوان 5 -4 4
15 مس شهربابک 5 -4 4
16 شمس آذر 5 -1 2
17 چادرملو 5 -7 2
18 استقلال خوزستان 5 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال