نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
15 سال پیش
کاظميان: دربي باز هم مساوي ميشود
ارتش سرخ دات کام :

به عقيده خودش فصل را خوب شروع کرده اما از اينکه تيمش نتوانست نتيجه مطلوب را بگيرد ناراحت است. جواد کاظميان از حالا نگران هفته دوم وسوم ليگ امارات است. او مي گويد بازي هاي سختي در اين 2 هفته دارند و اگر مقابل الاهلي و العين امتياز از دست بدهند وارد حاشيه مي شوند.
مثل اينکه واقعاً تيم ملي را فراموش کردي؟
چه کسي گفته که من به تيم ملي کشورم فکر نمي کنم؟تازه 28 ساله شده ام و در اوج فوتبالم قرار دارم. در ضمن من با کسي مشکلي ندارم و دوست دارم براي تيم ملي کشورم بازي کنم.
اما مسائلي درباره شما و تيم ملي پيش آمد.
مشکلي وجود نداشته و ندارد. مي خواهم تمام تلاشم را کنم تا با انجام بازي هاي خوب به تيم ملي دعوت شوم.
يعني شما با قطبي يا شخص ديگري مشکل نداشتيد؟
من با هيچ کس مشکلي ندارم و دوست ندارم در اين باره حرف بزنم.
در هفته اول ليگ امارات بازي را مقابل الظفره واگذار کرديد، اين در حالي است که در بيشتر دقايق شما تيم برتر ميدان بوديد. آمار اين را نشان مي دهد حتي گل اول را هم شما زديد.
باخت ما به الظفره دلايل خاص خودش را داشت. اول اينکه ما 60 دقيقه 10 نفره بازي کرديم، دوم روي اشتباهات فردي گل مي خورديم. درابتداي بازي من فوروارد بازي مي کردم اما با 10 نفره شدن تيم سرمربي از من در پست هافبک استفاده کرد. گلي را هم که زدم در پست هافبک بودم. باخت به الظفره براي ما خيلي بد شد. در 2 هفته آينده بايد با العين و الوحده بازي کنيم. 2 بازي سخت و البته پشت سر هم. بازي با الوحده در زمين خودمان است اما به دليل نا آماده بودن زمين اصلي مان بايد در زمين بي طرف بازي کنيم. با اين حساب مي شود 2 بازي خارج از خانه. ازاين بابت خيلي ناراحتم. قرعه بدي به ما خورده و اگر به يکي از اين 2 تيم ببازيم تيم وارد حاشيه مي شود. البته فوتبال قابل پيش بيني نيست. هرچند که العين و الاهلي تيم هاي خوبي هستند اما ما سال گذشته الوحده را در خانه خودش شکست داديم. به هر حال اميدوارم همه چيز در روز هاي آينده بر وفق مراد باشد.
سال گذشته ما 10 لژيونر در ليگ امارات داشتيم اما عملکرد ضعيف بعضي از آنها باعث شد امسال 5 نماينده در اين ليگ داشته باشيم.
اين دقيقا مربوط مي شود به عملکرد بازيکنان درفصل گذشته. به نظر من اگر شرايط همين طور پيش برود شايد براي فصل آينده يک نفر هم از ايران در ليگ امارات بازي نکند! ديد عرب ها اينجا معطوف به بازيکنان برزيلي و آرژانتيني است. تازه بازيکنان مراکشي هم به آنها اضافه شده اند. اوضاع ايراني ها در اينجا خيلي بد است و هر اتفاقي ممکن است در فصل جديد بيفتد. فکر مي کنم اين بي ارتباط با نتايج تيم ملي ايران و عدم صعود به جام جهاني نباشد. حتي من معتقدم که عملکرد تيم هاي باشگاهي ايران در ليگ قهرمانان آسيا نيز روي انتخاب عرب ها تاثيرگذار است.
جمعه داربي معروف پايتخت است. پيش بيني خيلي ها اين است که استقلال مي تواند تيم پيروز ميدان باشد.
نه به عنوان اينکه يک پرسپوليسي ام، اما شک ندارم که بازي مساوي مي شود اگر هم بنا به برد باشد پرسپوليس آن را مي برد. فکر مي کنم استقلال در جدول 18 يا 19 امتيازي باشد اما اين اصلاً ارتباطي به اين ندارد که پرسپوليس داربي را واگذار کند. روز جمعه همه چيز مشخص خواهد شد.
جواد کاظميان هر سال قول بازي کردن در پرسپوليس براي فصل آتي را مي دهد اما با پايان فصل اتفاق جديدي نمي افتد؟
اواخر فصل وسوسه مي شوم که به پرسپوليس برگردم اما شرايط اصلا مهيا نمي شود. خيلي دوست دارم به ايران برگردم و در پرسپوليس بازي کنم ولي خيلي چيز ها را بايد در نظر گرفت. براي يک بازي معمولي با شاهين بوشهر 70 هزار تماشاگر به ورزشگاه مي آيد در حالي که اينجا از مهم ترين بازي ما يکهزار نفر هم ديدن نمي کنند. بايد همه چيز را در آخر فصل بسنجم و اگر شرايط فراهم شد يک بار ديگر بازي کردن در پرسپوليس راتجربه کنم.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس


0-2
پرسپولیس
هوادار
ورزشگاه : آزادی
داور : بیژن حیدری
نظرسنجی
به نظر شما وحید هاشمیان در مسئولیت سرمربیگری پرسپولیس موفق خواهد بود؟
برنامه بازی ها
هفته 30 لیگ برتر
پنجشنبه, 25 اردیبهشت
پرسپولیس | 2 - 0 | هوادار | 18:00 | |
نساجی | 0 - 3 | ذوب آهن | 18:00 | |
شمس آذر | 1 - 3 | آلومینیوم | 18:00 | |
ملوان | 1 - 1 | فولاد | 18:00 | |
سپاهان | 3 - 1 | استقلال | 18:00 | |
چادرملو | 0 - 1 | گل گهر | 19:00 | |
مس رفسنجان | 0 - 0 | خیبر خرمآباد | 19:00 | |
استقلال خوزستان | 1 - 3 | تراکتور | 20:00 |
یک هشتم جام حذفی
چهارشنبه, 24 بهمن
سپاهان | 3 - 2 | پرسپولیس | 15:30 |
هفته 8 لیگ نخبگان آسیا
دوشنبه, 29 بهمن
پاختاکور | 2 - 1 | السد قطر | 17:30 | |
پرسپولیس | 0 - 0 | النصر عربستان | 19:30 | |
الشرطه عراق | 1 - 0 | العین امارات | 19:30 | |
الاهلی عربستان | 4 - 2 | الغرافه قطر | 21:30 |
سهشنبه, 30 بهمن
الریان قطر | - | استقلال | 19:30 | |
الوصل امارات | - | الهلال | 19:30 |
هفته 1 سوپر جام
جمعه, 28 دی
سپاهان | 1 - 0 | پرسپولیس | 15:00 |
جدول مسابقات
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | تراکتور | 30 | 38 | 68 |
2 | سپاهان | 30 | 27 | 60 |
3 | پرسپولیس | 30 | 22 | 60 |
4 | فولاد | 30 | 6 | 53 |
5 | گل گهر | 30 | 7 | 47 |
6 | ذوب آهن | 30 | 5 | 44 |
7 | ملوان | 30 | 0 | 39 |
8 | آلومینیوم | 30 | -1 | 35 |
9 | استقلال | 30 | -3 | 34 |
10 | چادرملو | 30 | -6 | 34 |
11 | خیبر خرمآباد | 30 | -7 | 33 |
12 | استقلال خوزستان | 30 | -12 | 30 |
13 | مس رفسنجان | 30 | -13 | 28 |
14 | شمس آذر | 30 | -20 | 25 |
15 | هوادار | 30 | -30 | 24 |
16 | نساجی | 30 | -13 | 23 |
رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
---|---|---|---|---|
1 | الاهلی عربستان | 8 | 13 | 22 |
2 | الهلال | 7 | 17 | 19 |
3 | النصر عربستان | 7 | 10 | 14 |
4 | السد قطر | 8 | 1 | 12 |
5 | الوصل امارات | 7 | -2 | 11 |
6 | الریان قطر | 6 | -1 | 8 |
7 | پاختاکور | 8 | -2 | 7 |
8 | پرسپولیس | 8 | -4 | 7 |
9 | الغرافه قطر | 8 | -8 | 7 |
10 | استقلال | 7 | -3 | 6 |
11 | الشرطه عراق | 8 | -11 | 6 |
12 | العین امارات | 8 | -10 | 2 |