ارتش سرخ دات کام

اخبار

کاظمیان: پرسپولیس 99 درصد قهرمان لی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

کاظمیان: پرسپولیس 99 درصد قهرمان لیگ است

ارتش سرخ دات کام :
کاظمیان: پرسپولیس 99 درصد قهرمان لیگ است
 پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت: در دو هفته پایانی اتفاق خاصی رخ نمی دهد و پرسپولیس از حالا به احتمال 99 درصد قهرمان لیگ خواهد شد.

جواد کاظمیان در گفت وگویی، در خصوص تساوی روز گذشته تیم های تراکتورسازی و پرسپولیس گفت: به نظر من نتیجه مساوی در این بازی سنگین و سخت نتیجه بدی نبود و من معتقدم که پرسپولیس 6 امتیاز دو بازی بعدی را می گیرد و قهرمان می شود. البته پرسپولیس بعد از اینکه گل اول را زد می توانست به گل دوم هم برسد اما با احتیاط بازی کردند. تراکتورسازی هم روی یک اوت دستی به گل رسید و جزء این موقعیت کار خاصی نکرد. من معتقدم که پرسپولیس در دو بازی آینده امتیازات کامل را می گیرد و قهرمان می شود.

وی در خصوص اینکه پرسپولیس در سه بازی اخیرش در لیگ برتر به برد نرسیده و سه تساوی به دست آورده و به نظر شما این مسئله خطرناک نیست، گفت: پرسپولیس سه بازی اخیر را مساوی کرده اما ببینید که با چه تیم هایی بازی کرده است؟ پرسپولیس در این سه بازی نباید می باخت و به همین دلیل به آب و آتش نزد. پرسپولیس در اصفهان مقابل ذوب اهن عملکرد خوبی داشت و در بازی با سپاهان هم بازی خوبی انجام داد به نظر من پرسپولیس به دنبال جمع آوری امتیازات است تا قهرمان شود و در این شرایط این مساوی ها منطقی است. من مطمئن هستم که در دو هفته آینده مشکلی پیش نمی آید و پرسپولیس از حالا 99 درصد قهرمان است.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص فشردگی بازی ها و فشاری که به بازیکنان می آید، خاطرنشان کرد: به نظر من این حرف ها درست نیست به هر حال در سال 2019، دیگر این حرف ها بهانه است و جای بهانه وجود ندارد. الان می بینم که در لیگ انگلستان بازیکنان در 8 روز 4 بازی انجام می دهند. به هر حال وقتی یک تیم دوران بدنسازی داشته و بازیکن حرفه ای است دیگر نباید این مسائل را بهانه کند.شما ببینید که تیم هایی مثل الهلال و الاهلی هم با همین شرایط دست و پنجه نرم می کنند و هم در لیگ خودشان به میدان می روند و هم در آسیا بازی می کنند. به نظر من این شرایط برای همه تیم ها مساوی است. من فکر می کنم پرسپولیس در لیگ قهرمان شود و از گروهش در آسیا صعود کند.

وی درباره بازی آینده پرسپولیس مقابل پاختاکور ازبکستان در لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: پاختاکور تیم فیزیکی و قدرتی است، اما آنها نشان دادند که در خط حمله ایده ایی برای گلزنی ندارند و شاید فقط روی ضربات ایستگاهی به دنبال گل باشند. آنها در تهران هم یک گل آفساید به پرسپولیس زدند و جزء آن موقعیتی نداشتند. به نظر من پرسپولیس با یک بازی تهاجمی می تواند این تیم را ببرد و همه چیز به بازی آخر در تهران کشیده خواهد شد.

کاظمیان درباره انتقادهایی که به علی علیپور بابت گل نزدن در چند بازی اخیر می شود، افزود: علیپور در دو سال اخیر گل های زیادی برای پرسپولیس زد و طبیعی است که یک مهاجم چند موقعیت را هم از دست بدهد. علیپور تا اینجا هم خیلی خوب کار کرده و اگر تا آخر لیگ دیگر گل هم نزند اتفاقی رخ نمی دهد. او باید تمرکزش را حفظ کند و با تمرکز بیشتر می تواند گل هم بزند. به هر حال این مسائل در تیم های بزرگ وجود دارد و او نباید به خودش خیلی سخت بگیرد. 


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/114684
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان 1 - 1 نساجی مازندران 15:30
تراکتور 2 - 0 خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان 2 - 2 استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 تراکتور 10 12 23
4 فولاد 12 6 23
5 استقلال 11 9 21
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 12 -1 14
10 پیکان 12 -1 14
11 گل گهر 10 1 13
12 نساجی مازندران 12 -3 12
13 استقلال خوزستان 12 -7 11
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال