ارتش سرخ دات کام

اخبار

کامیابی نیا: تفکرات منصوریان را می ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

کامیابی نیا: تفکرات منصوریان را می شناسم؛ بخواهند مشورت می دهم/ استقلال را به خوبی آنالیز کرده ایم

ارتش سرخ دات کام :
کامیابی نیا: تفکرات منصوریان را می شناسم؛ بخواهند مشورت می دهم/ استقلال را به خوبی آنالیز کرده ایم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کادر فنی به خوبی حریف جمعه ما را آنالیز می کند و اگر از ما که با منصوریان کار کرده ایم مشورتی بخواهند با کمال میل دانسته هایمان را به تیم انتقال می دهیم.
کمال کامیابی نیا در گفت وگویی، در خصوص وضعیت تیم پرسپولیس پیش از دربی 83 و پیش بینی اش از این بازی صحبت هایی کرد که در زیر می خوانید:

در آستانه دربی 83 وضعیت پرسپولیس را چطور می بینی؟
خوشبختانه تمرینات خوبی انجام دادیم و در آخرین بازی هم توانستیم از تبریز با یک امتیاز شیرین برگردیم تا آماده دربی شویم. به هر حال دربی مهم ترین بازی فوتبال ایران است و تماشاگران مشتاق هستند تا این بازی را ببینند. ما هم در این مدت خوب تمرین کردیم و امیدوارم با تمرکز در دربی به میدان برویم.

با توجه به شرایط پرسپولیس و استقلال در جدول رده بندی لیگ آیا می توان سرخپوشان را از پیش برنده دربی دانست؟
نتیجه دربی هیچ ارتباطی به وضعیت دو تیم در جدول ندارد. این را هم در نظر بگیرید که هنوز 5 هفته از لیگ گذشته است و جدول واقعی لیگ از هفته سیزدهم و یا چهاردهم شکل می گیرد. فصل گذشته ما وضعیت خوبی نداشتیم اما در هر دو دربی موفق شدیم نتیجه خوبی مقابل استقلال بگیریم. ما از استقلال شناخت داریم و مربیان هم به خوبی این تیم را برای ما آنالیز کرده اند و امیدوارم روی همین موضوع بتوانیم جمعه با سه امتیاز از بازی بیرون بیاییم.

صحبت از این می شود که وحید امیری به دلیل مصدومیت احتمال دارد دربی را از دست بدهد. آیا غیبت این بازیکن می تواند در روند حرکتی پرسپولیس تاثیرگذار باشد؟
قطعا نبود چنین بازیکن موثری می تواند در هر تیمی تاثیرگذار باشد اما شما این را در نظر بگیرید که جایگزین های امیری، تا اینجای لیگ خیلی خوب کار کردند. هر چند که هنوز امیدوار هستیم این بازیکن به دربی برسد چرا که تلاش زیادی می کند تا به بازی روز جمعه برسد. به هر حال امیری یک بازیکن ملی است که هر تیمی دوست دارد چنین بازیکنی را در اختیار داشته باشد اما متاسفانه او در بازی های تیم ملی دچار مصدومیت شد و این موضوع او را از بازی های لیگ فعلا جدا کرد اما امیدوار هستیم که به بازی برسد.

از قدیم صحبت این بوده که جنگ اصلی در دربی جنگ هافبک هاست و تو هم به عنوان یکی از هافبک های پرسپولیس قطعا نقش مهمی در این بازی خواهی داشت.
باید بگویم که هم پرسپولیس و هم استقلال هافبک های خوبی دارند و اهالی فوتبال هم می دانند که هافبک هر تیم کمربند میانی آن تیم است. قطعا بازیکنان دو تیم رقابت سنگینی با هم خواهند داشت و از طرفی هم من امیدوارم که جنگ هافبک ها را ما ببریم تا بتوانیم سه امتیاز بازی را بگیریم. آنالیزی که کادر فنی انجام داده به ما کمک می کند تا بتوانیم نقاط قوت استقلال را از کار بیاندازیم. امیدوارم وسط زمین برای ما باشد و در نهایت با کمک خدا و حمایت هواداران با برد از بازی بیرون بیاییم.

حتما شنیده ای که برخی می گویند پرسپولیسی ها با غرور وارد زمین می شوند. خودت به عنوان یکی از بازیکنان این تیم آیا بین هم تیمی هایت غرور می بینی؟
ما کاری نکرده ایم که بخواهیم غرور داشته باشیم. درست است که صدر جدول هستیم اما فقط 5 هفته از لیگ گذشته است و زود است که به خاطر چنین مسئله ای بخواهیم غرور داشته باشیم. این را هم در نظر داشته باشید که فاصله امتیازی تیم ها به هم نزدیک است و اگر ما یک بازی نتیجه نگیریم و نفت برنده شود آنها به ما می رسند. اصلا بحث غرور داشتن و این حرفها نیست. چرا که ما فقط کار خودمان را در زمین بازی انجام می دهیم و کاری به حریف نداریم. ما در هر بازی برای سه امتیاز به میدان می رویم. هرچند که این را هم در نظر داشته باشید که پرسپولیس باید صدر جدول باشد.

سابقه کاری با علیرضا منصوریان را در تیم ملی امید و باشگاه نفت داشته اید. این در حالی است که صحبت هایی شنیده می شود مبنی بر اینکه در صورت باخت در دربی تغییراتی در کادر فنی استقلال رخ می دهد.
به نظرم این مسئله اصلا درست نیست چرا که باید به پای چنین مربیانی ماند. سال گذشته مدیران پرسپولیس پای برانکو ماندند و با نتایج خوبی که گرفتیم مزد صبر خودشان را گرفتند. حتی یحیی گل محمدی هم در ابتدای کارش در ذوب آ هن نتایج خوبی نمی گرفت اما مدیران این باشگاه پای او ایستادند و دو بار قهرمان جام حذفی شدند. به نظرم باید مدیران استقلال هم صبوری کنند و پای منصوریان بایستند. من برای منصوریان و تیمش از بعد از بازی دربی آرزوی موفقیت می کنم!

تقابل برانکو و منصوریان می تواند تقابل جذابی باشد. برنده این دوئل مربیان را چطور می بینی؟
هر دو مربی از باهوش ترین مربیان لیگ هستند و همین موضوع باعث می شود که دربی سختی را شاهد باشیم. برانکو به خوبی برای ما استقلال را آنالیز کرده و ما با تمرکز وارد زمین می شویم تا سه امتیاز شیرین را بگیریم.

با توجه به اینکه پست تو دفاعی است اما گل های حساسی برای پرسپولیس زده ای. فکر می کنی در دربی این شانس را داشته باشی که نامت را در تاریخ دربی ها با زدن گل ماندگار کنی؟
طبعا من هم مثل هر بازیکن دیگری دوست دارم در دربی گل بزنم اما خواسته های برانکو از من بیشتر دفاعی است و خوشبختانه در 5 بازی لیگ تنها یک گل خورده ایم. هدف ما اول این است که گل نخوریم و سپس گل بزنیم اما برای بازیکنی مثل من که بیشتر وظایف دفاعی است گل زدن هم شیرین است هرچند که باید توان زیادی بگذارم تا در برخی از مواقع بتوانم به خط حمله تیم اضافه شوم.

اگر بخواهی دربی را پیش بینی کنی چه می گویی؟
همه می گویند که دربی با همه بازی ها فرق دارد اما در کل امیدوارم که ما برنده بازی باشیم. قطعا نمی توان نتیجه را پیش بینی کرد اما ما همه تلاشمان را می کنیم تا هوادارانمان را خندان به خانه بفرستیم.

تو سابقه کار با منصوریان را داری و قطعا تفکراتش را می شناسی. اگر از تو کمک بخواهند آیا اطلاعاتی می توانی به همبازیان و یا مربیانت درباره او بدهی؟
ببینید بجز من علیرضا بیرانوند، سید جلال حسینی و وحید امیری با منصوریان کار کردند و تفکراتش را می شناسند. قطعا کادر فنی ما آنقدر تلاش می کنند که نیازی به کمک ما نباشد و قطعا کار به آنجا نخواهد رسید اما اگر از ما مشورت و یا کمکی بخواهند با کمال میل دانسته هایمان را به کادر فنی و بازیکنان انتقال می دهیم.

در پایان اگر صحبت خاصی داری بگو!
امیدوارم که بازی خوبی از سوی هر دو تیم دور از حاشیه دیده شود و انشاءالله هواداران ما شاد و خندان به خانه بروند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/83299
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

-

استقلال خوزستان

پرسپولیس

یکشنبه, 24 اسفند
ساعت 19:30

ورزشگاه : غدیر اهواز

داور : ؟؟؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال