ارتش سرخ دات کام

اخبار

کرمانی مقدم: مقابل سپاهان اتفاقی نی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

کرمانی مقدم: مقابل سپاهان اتفاقی نیفتاد بازیکنی محروم شود

ارتش سرخ دات کام :
کرمانی مقدم: مقابل سپاهان اتفاقی نیفتاد بازیکنی محروم شود
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: استقلالی ها روی کری خوانی خواسته ای دارند اما در بازی با سپاهان اتفاقی نیفتاد که بازیکنان پرسپولیس به خاطر آن محروم شوند.

مرتضی کرمانی مقدم در گفت وگویی، درباره آخرین وضعیت تیم پرسپولیس در آستانه دربی پایتخت اظهار داشت: پرسپولیس مقابل سپاهان مستحق برد بود. هر چند حریفش تیمی بزرگ و مدعی است اما این تیم بازی خوبی انجام داد و می توانست برنده باشد. همیشه قبل از دربی بازیکنان مقداری رعایت می کنند تا آسیب نبینند و کارت نگیرند اما چنین موضوعی را در بازی پرسپولیس مقابل سپاهان ندیدم.

وی افزود: بازیکنان پرسپولیس در آن مسابقه با جان و دل بازی کرده و هر چه داشتند در زمین گذاشتند. این یک امتیاز مثبت و خیلی خوب است. درباره دربی هم باید بگویم پرسپولیس در حال حاضر تیم خیلی بهتر و قوی تری نسبت به استقلال است.

پیشکسوت تیم پرسپولیس در مورد اظهارنظر برخی پیشکسوتان حریف مبنی بر این که استقلال بازی با ذوب آهن را فدای دربی کرده و به همین دلیل شکست خورد، توضیح داد: گفتم قبل از دربی معمولا بسیاری از بازیکنان رعایت می کنند. نمی خواهم در مورد تیم حریف صحبت و قضاوت کنم اما احتمال دارد استقلالی ها هم مقابل ذوب آهن رعایت دربی را کرده باشد. البته این کار درست نیست. شاید هم دست فرهاد مجیدی خالی بوده  و بازیکنانش مصدوم بودند.

کرمانی مقدم اضافه کرد: دربی حساسیت ها و جذابیت های خاص خودش را دارد و مهم ترین بازی فصل است. زمانی که خودمان بازی می کردیم مقابل تمام تیم ها با قدرت ظاهر می شدیم همان گونه که بازیکنان فعلی پرسپولیس چنین کاری انجام می دهند، اما خواه ناخواه همه بازیکنان هر دو تیم منتظر دربی هستند و دوست دارند قبل از این مسابقه آسیب ندیده و کارت نگیرند تا با تمام توان مقابل رقیب بازی کنند.

وی درباره انتظار برخی استقلالی ها برای اعلام رای اتفاقات دیدار سپاهان و پرسپولیس قبل از برگزاری دربی توضیح داد: این انتظار در راستای همان بحث کری خوانی است و طبق آن خواسته هایی را مطرح می کنند. همین جوری هم نمی توان علیه بازیکنان پرسپولیس حکم داد، زیرا با وجود شلوغ شدن در آ ن مسابقه اتفاق خاصی نیفتاد، هیچگونه درگیری رخ نداد و کسی هم آسیب ندید که بخواهند بازیکنان پرسپولیس را محروم کنند. هیچ مشکلی پیش نیامد و مطمئن باشید تمام بازیکنان پرسپولیس با قدرت مقابل استقلال شرکت می کنند.

پیشکسوت پرسپولیس در باره شانس برد این تیم در دربی عنوان کرد: باز هم تأکید می کنم پرسپولیس آماده تر از استقلال است و فوتبال خیلی بهتری بازی می کند. قطعا در این شرایط شانس بیشتری برای برنده شدن دارد.

کرمانی مقدم در باره ستاره احتمالی پرسپولیس دربی پیش رو توضیح داد: مدافعان پرسپولیس همیشه ستاره بوده و می درخشند اما احساس می کنم این بازی برای مهاجمان پرسپولیس است و آنها می توانند با گلزنی تبدیل به ستاره مسابقه شوند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بازیکنان پرسپولیس فقط باید در آرامش باشند. باید تمرکزشان را حفظ کرده و کاری به سایر مسائل نداشته باشند. در این حالت قطعا برنده می شویم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/141336
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر - صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان - ملوان 15:30
آلومینیوم - مس شهربابک 15:30
پرسپولیس - فجرسپاسی 16:30
چادرملو - فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال