ارتش سرخ دات کام

اخبار

کلانی: اظهارات علیه پرسپولیس به روح ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

کلانی: اظهارات علیه پرسپولیس به روح فوتبال لطمه می زند

ارتش سرخ دات کام :
کلانی: اظهارات علیه پرسپولیس به روح فوتبال لطمه می زند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به موضعگیری باشگاه های دیگر در لیگ برتر علیه پرسپولیس گفت: این نوع اظهارنظرها به روح فوتبال ایران لطمه می زند.

حسین کلانی در گفتگویی، در خصوص عملکرد پرسپولیس پس از نایب قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا گفت: این تیم می تواند خیلی زود به روزهای خوب خود بازگردد. پرسپولیس با شایستگی به فینال آسیا رسید اما بر خلاف آنچه در بازی با اولسان کره جنوبی رخ داد باخت و نایب قهرمان شد.

بازیکن و عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس افزود: بازی قبلی این تیم مقابل نساجی مازندران هم در شرایط خاص آب و هوایی رخ داد. من فکر می کنم انگیزه بازیکنان پرسپولیس نه تنها کم نشده است بلکه بیشتر از قبل است و آنها برای بازی با ذوب آهن نیز می توانند خودشان را در شرایط مطلوب نگه دارند.

وی ادامه داد: پرسپولیس یکی از بهترین تیم های لیگ برتر است و شک ندارم باز هم با یک برد به جمع مدعیان قهرمانی در لیگ برتر باز می گردد. این تیم هیچ حریفی را دست کم نمی گیرد. همین موضوع هم انگیزه کافی را در هر بازی برای بازیکنان ایجاد می کند.

کلانی درباره صحبت هایی که علیه پرسپولیس می شود تاکید کرد: در فوتبال طبیعی است که رقیبان به دنبال صحبت از ضعف های سایر تیم ها کنند و نقاط قوت خود را بیان کنند. من واقعاً نمی دانم چه چیزی باعث شده تا درباره پرسپولیس به طور مشترک صحبت هایی را به عنوان نقد بیان کنند. فکر می کنم اگر این صحبت ها در سطح کری خوانی باشد جذاب است اما اگر مرز خود را رد کند به روح فوتبال در ایران لطمه می زند.

پیشکسوت پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد: لیگ برتر جذابی را شاهد هستیم. امیدوارم مربیان جوانی که خیلی خوب به بدنه فنی اضافه شده اند بتوانند مسیر روشنی را برای فوتبال ایران ایجاد کنند. طبیعی است این مربیان استرس بالایی داشته باشند. آنها باید مدیریت بازیکن در بیرون و داخل زمین مسابقه را یاد بگیرند و آرامش بیشتری را در خود و تیم های تحت امرشان ایجاد کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/p/137505
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-3

پرسپولیس

ملوان

شنبه, 7 شهریور
ساعت 19:15

ورزشگاه : شهرقدس

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

نتیجه دربی 107 پایتخت؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 2
2 محمدمهدی محبی 1
3 محمد عمری 1
4 محمد خدابنده‌لو 1
5 ایگور سرگیف 1
6 پوریا شهرآبادی 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 5 لیگ برتر

سه‌شنبه, 10 شهریور

استقلال خوزستان - چادرملو 19:00
گل گهر - آلومینیوم 19:00
شمس آذر - تراکتور 19:15

چهارشنبه, 11 شهریور

خیبر خرم‌آباد - فولاد 18:00
ملوان - نساجی مازندران 18:00
ذوب آهن - پیکان 18:00
استقلال - پرسپولیس 19:30
صنعت نفت - سپاهان 21:00

پنج‌شنبه, 12 شهریور

فجرسپاسی - مس شهربابک 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 4 7 12
2 استقلال 4 7 10
3 پرسپولیس 4 7 9
4 آلومینیوم 4 3 8
5 گل گهر 4 2 7
6 فولاد 4 3 6
7 سپاهان 4 0 6
8 پیکان 4 -1 5
9 ملوان 4 -3 4
10 فجرسپاسی 4 1 3
11 خیبر خرم‌آباد 4 -1 3
12 ذوب آهن 4 -1 3
13 صنعت نفت 4 -3 3
14 مس شهربابک 4 -4 3
15 شمس آذر 4 -1 1
16 نساجی مازندران 4 -4 1
17 چادرملو 4 -7 1
18 استقلال خوزستان 4 -5 -1

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال